Bildirim
Rize'de bir kadın başından vurularak öldürüldü.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zaten rizede silah kullanımı pek yaygın şaşırmadım -
Erkek öldürülünce rizede bir erkek basindan vurularak öldürüldü diye acmazdin bu başlığı. Yine meric vakasi. -
:)quote:
Orijinalden alıntı: deboern
Erkek öldürülünce rizede bir erkek basindan vurularak öldürüldü diye acmazdin bu başlığı. Yine meric vakasi.
Sizce bir köpeğin insanı ısırması mı haber yapılmalı yoksa bir insanın köpeği ısırması mı? -
Verdigin ornekten olaylara bakis acin ne kadar guzelmis senin ?quote:
Orijinalden alıntı: d0RuK
:)
Sizce bir köpeğin insanı ısırması mı haber yapılmalı yoksa bir insanın köpeği ısırması mı?
Alıntıları Göster -
Meriç Yallah Twittera!Burdaki insanların çoğu bu kadın cinayetleri mevzusunda neyin ne olduğun farkında.Prim ya da üç dört tıklanma için ''kadın cinayeti'' duyarı kasmazlar.Katil en yakın zamanda bulunur ve cezalandırılır umarım. -
Meriç diye sayıklayan aveller yüzünden Umut Sarıkaya eminim pişman olmuştur o karikatürü çizdiğine. -
"Türkiye'de niye hiç Budizm eleştirilmiyor :(" diye ağlayanlara benziyor bunlar da.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1
Meriç diye sayıklayan aveller yüzünden Umut Sarıkaya eminim pişman olmuştur o karikatürü çizdiğine. -
Kimse sormaz zaten ne oldu diye ? Erkekmi suclu iste ! Geregini yapin ! -
İnsan öldürmenin önüne geçmek yerine feminizm propagandası yapıp toplumu ayrıştırırsanız hiçbir cinayete engel olamazsınız. -
Bunun arkasında nasıl bir olay var, merak ediyorum. -
Sosyal medya hesabı açtığı için kızmış bu yüzden çekip vurmuş. www.hurriyet.com.trRize'de kan donduran olay! Eşini cadde ortasında vurdu...https://www.hurriyet.com.tr/gundem/rizede-kan-donduran-olay-esini-cadde-ortasinda-vurdu-41479778
-
Cok sukur adam gibi yorum yapan birileri cikiyor !quote:
Orijinalden alıntı: Mugetsuga
İnsan öldürmenin önüne geçmek yerine feminizm propagandası yapıp toplumu ayrıştırırsanız hiçbir cinayete engel olamazsınız. -
Bir fotoğraf çekilmiş buraya atmak istemiyorum, Kadının annesinin o çaresis duruşunu görünce içim parçalandı ne desek boş küfür etmek bile yetersiz kalıyor. -
Kopegin insani isirmasi haber yapılmalı.
|
Erkek öldürülünce rizede bir erkek basindan vurularak öldürüldü diye acmazdin bu başlığı. Yine meric vakasi.
|
|
zaten rizede silah kullanımı pek yaygın şaşırmadım
|
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- erlik gerçek adı
- norm fazlası öğretmen ne kadar maaş alır
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- israil asgari ücret
- fulbright bursu alan türkler
- apple yüz tanıma davası sonucu
- togg fabrikası gemlik"te nerede
- trendyol kime satıldı
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- togg fiyat listesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X