Bildirim
Rize'de bir kadın başından vurularak öldürüldü.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zaten rizede silah kullanımı pek yaygın şaşırmadım -
Erkek öldürülünce rizede bir erkek basindan vurularak öldürüldü diye acmazdin bu başlığı. Yine meric vakasi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
:)quote:
Orijinalden alıntı: deboern
Erkek öldürülünce rizede bir erkek basindan vurularak öldürüldü diye acmazdin bu başlığı. Yine meric vakasi.
Sizce bir köpeğin insanı ısırması mı haber yapılmalı yoksa bir insanın köpeği ısırması mı? -
Verdigin ornekten olaylara bakis acin ne kadar guzelmis senin ?quote:
Orijinalden alıntı: d0RuK
:)
Sizce bir köpeğin insanı ısırması mı haber yapılmalı yoksa bir insanın köpeği ısırması mı?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meriç Yallah Twittera!Burdaki insanların çoğu bu kadın cinayetleri mevzusunda neyin ne olduğun farkında.Prim ya da üç dört tıklanma için ''kadın cinayeti'' duyarı kasmazlar.Katil en yakın zamanda bulunur ve cezalandırılır umarım. -
Meriç diye sayıklayan aveller yüzünden Umut Sarıkaya eminim pişman olmuştur o karikatürü çizdiğine. -
"Türkiye'de niye hiç Budizm eleştirilmiyor :(" diye ağlayanlara benziyor bunlar da.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1
Meriç diye sayıklayan aveller yüzünden Umut Sarıkaya eminim pişman olmuştur o karikatürü çizdiğine. -
Kimse sormaz zaten ne oldu diye ? Erkekmi suclu iste ! Geregini yapin ! -
İnsan öldürmenin önüne geçmek yerine feminizm propagandası yapıp toplumu ayrıştırırsanız hiçbir cinayete engel olamazsınız. -
Bunun arkasında nasıl bir olay var, merak ediyorum. -
Sosyal medya hesabı açtığı için kızmış bu yüzden çekip vurmuş. www.hurriyet.com.trRize'de kan donduran olay! Eşini cadde ortasında vurdu...https://www.hurriyet.com.tr/gundem/rizede-kan-donduran-olay-esini-cadde-ortasinda-vurdu-41479778
-
Cok sukur adam gibi yorum yapan birileri cikiyor !quote:
Orijinalden alıntı: Mugetsuga
İnsan öldürmenin önüne geçmek yerine feminizm propagandası yapıp toplumu ayrıştırırsanız hiçbir cinayete engel olamazsınız. -
Bir fotoğraf çekilmiş buraya atmak istemiyorum, Kadının annesinin o çaresis duruşunu görünce içim parçalandı ne desek boş küfür etmek bile yetersiz kalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kopegin insani isirmasi haber yapılmalı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
|
|
|
zaten rizede silah kullanımı pek yaygın şaşırmadım
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X