Şimdi Ara

RJ-45 kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimde birisi 2 metre, diğeri 15 metre olmak üzere 2 tane düz bağlanmış rj-45 ethernet kablosu var. İkisini de kontrol cihazı ile düzgün bağlandıklarını kontrol ettim. Aynı laptopı kullanarak 2 metrelik kabloyla hiç bi sorun çıkmaksızın adsl modemden internete giriyorum. Ama 15 metrelik ile adsl modem ip bile vermiyor bana.

Kontrol cihazı doğru göstermiyodur belki diye gittim başka bi 15 metrelik kablo aldım, tekrar kontrol cihazı ile test ettim, bi sorun görünmüyor. Ama yeni kablo olmasına rağmen yine modemden ip bile alamadım. 15 metre cat 5 kablonun çok rahat çalışması gereken bi kablo. Sizce sorun ne olabilir ?

Çok ilginç geldi bana, 2 metrelik kablo ile bağlanıyor, 15 metrelik ile bağlanmıyor. Üstelik 2 farklı 15 metrelik düzgün çakıldıkları test edilmiş kablolarda...

• imkanın varsa bide masaüstü sistemde denemeni öneririm laptop un ağ kartı gereken gücü
    15 metreye yayamayabilir
    tabi bu arızalı olduğu anlamına gelmez güçle alakalı bi konu
  • Maalesef masaüstü bilgisayarla deneme şansım yok. Ama başka bir laptop ile denediğimde ondan da bağlanamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.