Şimdi Ara

rk3066 chipli minix neo x5 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
4
Favori
14.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: benv3kendim

quote:

Orijinalden alıntı: ercankb

arkadaşlar bu wireless keyboard ve mouseların hangisi iyi ve uygun fiyatlı acaba. öneriniz varmı?

rk3066 chipli minix neo x5

rk3066 chipli minix neo x5

Dostum bende alttakinden var. Kullanışlı sayılır. İngilizce klavye gibi düşün . yada ; gibi karakterlere tıklayınca türkçe karakterler çıkıyor. Fareside kullanışlı tabiki normal fare gibi olmaz. Benim en çok beğendiğim olayı aldığımdan beridir hiç şarj etmedim gerçi fazla kullanmadım ama bataryası kendiliğinden boşalmadı alalıda yaklaşık 3 ay falan oldu. Parasının hakkını veriyo bence. Windows ve android sistemlerde denedim sıkıntı yok.
    aliexpress buradan aldım ben şu an 21 dolarmış fakat indirime denk getir daha ucuza alırsın

çok teşekkürler hocam :)

• Arkadaşlar, Minix Neo x5'i uzunca zamandır kullanıyorum ve genelde memnunum. Aldığımdan bu yana 2 güncelleme çıktı bunları başarıyla uyguladım Şu an cihazda Android işletim sistemi olarak 4.1.1 yüklü ve bildiğiniz gibi 4.2.2 çıktı. X5'teki Android işletim sistemini 4.1.1 den 4.2.2'ye nasıl güncelleyeceğim konusunda bir bilgi bulamadım. Örneğin sitesinde Android 4.2.2 için de FW var. Bu FW güncellemesini yaptığımızda FW ile birlikte Android işletim sistemi de 4.2.2'ye yükselmiş olacak? Araştırmalarımda bunun cevabını bulamadım Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 1 Ekim 2013; 14:03:12 >
  • arkadasın getirdiği minix neo x5 200 TL ye satılık. android telefonum ve media player özelliği olan televizyonum mevcut. biraz gereksiz kaldı. hic kullanılmadı. sadece çalışıp çalışmadığına bakıldı. ÇAlışıyor :) az bi indirim yapabilrim. 17.00 kadar hasköy 18.00den sonra avcılar esenyurt civarı elden teslim edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar109 -- 7 Kasım 2013; 10:13:27 >
  • serdar109 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ürün satıldı mı ?
    PM attım.
  • merhaba,

yakın zamanda gene gaza gelip minix neo x5 siparis ettim ve elime daha yeni ulasti.
    sadece kontrol etmek icin actim ve baktim, sorunsuz calisiyor.

elimde fazla tablet oldugu icin kullanmayacagim.
    istanbulda elden 200TL karsiligi satabilirim.
  • etokaraduman E kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar sayfaya göz gezdirdim hala yolun başında bile deyilsiniz daha cihazın teminini anlamamış sınız. aldıktan sonraki problemlerden bahseden veya yazan olmamış.cihazı kullanacak kişilerin amatörce deyil ustalığa yakın bilgi ve becerisi olması lazım. 1.cihazı fabrika ayarlarına bilmiyorsanız döndürmenizi yani resetlemenizi tavsiye etmem.2.prgramların çoğu googla playerde ücretli yazılımı yüksetmek isterseniz.sitesinden indirirsiniz ancak hiç bir işe yaramaz too.1.7 yükleme programına ihtiyaç duyarsınız bunun fiatı 10dolardır.bu nedenle başınız ağrır.ben fabrika ayarlarına döndüm.o güzelim seçme seçilme görselliği ve dosyalararın tplandığı klasörler ve simgeleri yok ldu geri getirme veya programbulup yükleme şansınız yok. anlayan bir yerden yardım almaşa şansınız yk site site dolaş işin yoksa.xbmc kurulur ancak ne işe yeradığı meçul. Türkçe deyildir. şimdi bilen üsdat arkkadaşlar bana bu konularda yardımcı olsun .

• merhaba geçen hafta içinde minix neo x5 mini aldım. geldiğinde bağlantımı yaptım. içindeki işletim sistemi androit baya eski sistem. minix neo forum dan yeni androit 4.4.2 kit kat uygulamasını indirip cihaza resetleyip yükledim. kodi nin son sürümünü yükledim . sorunum; cihazı Windows pc ye bağladığımda telefonlar gibi içindeki dosyaları göremiyorum. yani içine m3u dosyası atıp xbmc ye atıcam. yapamadım. teşk
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.