Şimdi Ara

Roaccutane cidden işe yarıyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaramaz mı yaa, parmak aralarımda acayip mantar vardı , ıslak kaldığı için oluyormuş . bir hafta söktü attı mantarı
  • Böyle riskli ilaçlara ne gerek var ? Kükürt sabunu kullanın. Kokusu giderilmişi de çıktı. Mis gibi yapar cildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeeZ

Böyle riskli ilaçlara ne gerek var ? Kükürt sabunu kullanın. Kokusu giderilmişi de çıktı. Mis gibi yapar cildi.

kükürtlü olan bi krem vs vardı azalttı ama sıfırlamadı...
  • sivilcelerden sadece bu ilaçla kurtulabilirsin diğer yöntemleri unut..
  • 6 ay kullandım ben yüzüm önceden fenaydı acayip sivilce cıkardı , 2 -3 ay sonra cıkmamaya basladı kullanım devam ederken suan izleri var sivilcelerin ve geçmeleri cok uzun sürüyor benimkilerin. kullanım süresince 5. - 6. aylarda burnum acayip derecede kanamaya baslamıstı hergün kanıyordu bir de dudakların cok kurur . onun için de krem alman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomsoup -- 20 Ekim 2010; 22:23:53 >
  • AL SANA DH LİNK'İ !
    http://forum.donanimhaber.com/m_18290049/tm.htm

85 SAYFA, DH'de olupta bu ilacı kullananların dertleri ve soruları vs...
  • Çok sağol linkler için...
  • kuruluk sorunu için iyi bir nemlendirici kullanırsan o sorunu da halledersin..
  • 3. haftadayım. 20mg 2 hafta kullandım. Geçen hafta günlük 40mg yaptık. Bolca kuruluk var, bir nemlendirici verdi doktor onu sürüyorum. Arada bir burun kanaması oluyor. Ufak tefek sivilcelerin çıkmasıyla beraber genel olarak yoğun bir azalma var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.