Şimdi Ara

Roaccutane kullanmış arkadaşlar acil bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar roaccutane kullanıcısıyım. 10 gün sonra 4. ayıma giricem. Size sorum şu: Bu Roaccutane yüzde ve vücutta ben yapar mı? Geçen pazar günü kalktıgım da suratımda 5 tane ve vucudumun bır cok yerınde benler vardı. Bu sabah kalktıgımda yüzümde simsiyah şeklinde bi ben daha görünce kafayı yiyecek gibi oldum yine ne olur yardım edin bi açıklama yapın bana bunlar kalıcı mıdır gider mi yada nasıl yok olur :(

• Ben de kullandim ama zaten yuzumde ben var ama.gercekten bir iki tane daha cikti leke gibi ilactan olacagi hic aklima gelmemisti ama gunes lekesi de olabilir ilac kullanirken gunese karsi cok hassaslasiyo cilt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50+ güneş kremini sürüp çıkıyorum güneşe. doktoruma gittim sağ olsun çok ilgisiz bi doktorum var yanıma gelıp bakmadan bana bendir onlar 20 yasına kadar cıkar insan ben vücudunda ilaçla alakası yok dedi. ama kesinlikle eminim ki ilaç yapıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes1318

50+ güneş kremini sürüp çıkıyorum güneşe. doktoruma gittim sağ olsun çok ilgisiz bi doktorum var yanıma gelıp bakmadan bana bendir onlar 20 yasına kadar cıkar insan ben vücudunda ilaçla alakası yok dedi. ama kesinlikle eminim ki ilaç yapıyo.

Olabilir daha oncekinden fazla benimki de ama dedigim gibi ilactan olacai aklima gelmemisti. Gunes koruyucu da kullanmamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.