Şimdi Ara

Roaccutane yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MrBigStar

quote:

Orijinalden alıntı: GSTRUA

quote:

quote:

quote:

6 ay kullandım sivilceden eser kalmadı ancak kullanması çok zor bir ilaçtır. İlk başlarda etkiler baya insanı baş dönmesi,halsizlik yapar. Eğer krem kullanmazsan yüzün için gülemezsin bile ben güldüğüm zaman kuruluktan dudaklarım kanıyordu,lens kullanamıyordum göz yaşını bile kurutuyor göz damlası kullanıyordum extradan.Hatta bazı geceler yatağa giderken başım dönup heryeri devirdiğim olmuştur. İşin özü: Eğer azimli bir şekilde 6 ay süre ile kullanırsan burnundaki siyah nokta dahil hertürlü yağdan olan illeti geçirir.

Bu siyah nokta ıvır zıvır geçirsinde razıyım ben suratım özellikle burun çevrem çok yağlı yıkadıktan 20dk sonra tekrar yağlanıyor

hocam aslında güzel taraflarıda var.Ben duş alırdım sabah ,akşamına saçlar yağlanırdı,ilacı kullanırken 1 hafta yıkanmasam ne yağ var ne birşey , yüzümü 1 saatte bir yıkardım yağlanırdı bir hafta yıkama yağdan eser yok

Güzelmiş peki tüm vücuttaki yağlarımı yok ediyo yoksa sadece yüz mü eğer tüm vücutsa bide bodye başliycam harika olur

tüm vucüttaki yağlar gidiyo kabız bile yapar sen düşün gerisini

• Abim yüzlerce ilaç kullandı; hiçbiri fayda etmedi. Roaccutane kullandıktan sonra sivilce sorunu kalmadı. Çok yan etkisi var ama sivilceye kökten çözümdür bu ilaç.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

boy uzaması konusu cok az rastlanan durum birde kan tahlillerinde bakıolar eklemlerdeki bir su var o azalıyorsa direk kesiolar bişi olmuo o su azalınca epfiz kemikleri kapanıormus sonra uazaması engelleniyormus da tahlillerde öyle bişi rsatlarlarsa direk kesiolar ztn rahat olun. Ben kullanırken cok sordum soruşturdum

Saolasın

ö.değilde sana bşi söyliyim. Sivilceye en iyi ilaç filanda yan etkileri 1 2 ayda yhepsi geçmiyor palavra söylim. Mesela kırmızı leke bırakıor %90 nında ve de 1 veya 1.5 senden aşşağı yüzünden gitmiyor.Bu kadar süre beklemek istemiosan 6 ay sonra lazer de lazerde paraya bakıyor ne yazıkki. Dudak kuruması 1 2 haftaya geçior fakat yüz kurulugu filan 1 sene sürüo ve artık eski halim olsa bu durum olmasa diorsun ben dedim kullandıktan sonra 1 sene geçti şimdi ne leke ne bişi rahatım az uz burnumda cıkıyor o da sorun deil de bunları kimse söylemiyor benden demesi cok cok aşırı yoksa kırmızı lekeye deymez ilaç kullanda 1 2 sonra geçr yine cıkar yine geçer filan tipini çok etkiliyorsa kullanmanı tavsiye ederim benden söylemesi.

• ben 7 ay kullanmıştım ama tam iyileşme olmamıştı.doktor 1 ay daha kullanmamı söyledi.8 ay düzenli bi şekilde kullandım.unutma düzenli kullanmak çok önemli.1 tane bile içmeyi unutursan başa dönersin.kısacası 8 ay içtim ve yaklaşık 2 sene önce kullanmıştım.ilaç bittikten sonra hiç bir iz ve leke kalmadı.ayrıcada ilacı bitirdikten sonra yüzümde toplasan 10 kere sivilce çıkmamıştır.gerçekten etkili bir ilaç
  • merhabalar ben de 7 ay kullandım, şimdiden söyleyeyim kullanımı kolay bir ilaç değil dudakların çok yara olacak ama sonunda yüzüne sihirli bir el dokunmuş gibi olacak

ilk başlarda yüzün geçer gibi oluyor tamamdır diyorsun ama sonra dudaklarını kurutmaya başlıyor işte o zaman felaketi yaşıyorsun. 11.sınıfı sonu 12.sınıfın başında kullanmıştım gerçekten bazen zor anlar yaşıyorsun bi yerden sonra yüzünde sivilce patlaması bile oluyor ben nerdeyim diyorsun etrafındakilerin hepsi doktor kesiliyor..Kulak asma hiçbirine sonunda meyvesini alıyorsun yüzün tertemiz oluyor. Şu anda bebek gibi bir suratım var
  • 3. Ayi bitirmek uzereym ben de. Ilk ay dudaklarim ve agiz kenarlarm acayip kuruyodu, dokuluyodu. Hametan diye sari bi krem var ondan verdi doktor kullaniyorum. Simdi sadece dudaklarim kuruyor yuzum buyuk olcude yagsiz. Ve ellerimde ince yara kabugu gibi seyler var biraz. 3 ayda uc veya dort sivilce cikmistir en fazla. Olanlar da kurudu. Burnum hic kanamadi ama ilk ay cok kuruyodu ki bu da ara ara nefes almayi zorlasiyodu. Simdi o da yok. Herkese cok cektirmis neyse ki biz iyi gidiyoruz :) 20+10 kullaniyorm testlerde de bi sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sadece dudak kurulugu yapti baska bisi yok guzel yani ise sivilce ciksa bile max omru 1 gun

Ha birde arklar soyledi ilactan once daha iyi iciyormusum simdi az iciyormusum (alkol) karaciger falan dniyordu dogru olabilir
  • Ben dayanamayip birakmistim ama ilerde kullanmayi dusunuyorum tekrar
  • Ben başlayalı 3 hafta oldu son 3 güne kadar çok harika gidiyoduAma buna güvenip cips kola ve çekirdeği fulledim yine 2 3 tane çıktıİlaç bende sadece dudak kuruluğu yaptı onada nemlendirici krem sürüyorum.1 hafta sonra kontrolüm var bakalım doktor ne diycek
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion077

3. Ayi bitirmek uzereym ben de. Ilk ay dudaklarim ve agiz kenarlarm acayip kuruyodu, dokuluyodu. Hametan diye sari bi krem var ondan verdi doktor kullaniyorum. Simdi sadece dudaklarim kuruyor yuzum buyuk olcude yagsiz. Ve ellerimde ince yara kabugu gibi seyler var biraz. 3 ayda uc veya dort sivilce cikmistir en fazla. Olanlar da kurudu. Burnum hic kanamadi ama ilk ay cok kuruyodu ki bu da ara ara nefes almayi zorlasiyodu. Simdi o da yok. Herkese cok cektirmis neyse ki biz iyi gidiyoruz :) 20+10 kullaniyorm testlerde de bi sorun yok

O ellerin üzerindeki kabarcıklardan bendede çikti bende bunlar neyin nesi diyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Gelişimi önlüyor, arkadaşım kullandı genetik olarak uzun boylular şu an 21 yaşında boyu 1.68 sivilceleri tamamen geçti ama kullandığı için pişman.

Senin söylediğin şey sadece tesadüf. Bizim ailedeki en uzun kişi 1.75 falandır. O da abim, şu anda 27 yaşında. Ben 17 yaşındayım ve 1.82 boyundayım ve 1.5 sene önce ben de kullandım bu ilacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco87

Akşamları 3 tane içiyodum felaket sivilce vardı 6 yıl önce, ilacı 5 ay kullandım, içtikten 15 dakka sonra burnum kanamaya başlıyodu, dudaklarım aşırı kuruyodu sürekli yüzüme bepanten sürüyodum çok kötü günlerdi ama o 5 aydan sonra 6 sene geçti hala sivilce çıkmadı

İntihar amaçlı mı içiyordun yoksa tedavi mi

Ben 2 yıldır kullanıyorum belki biraz daha fazladır (bir dönem ara verdiğimden dolayı tedaviye sıfırdan başladım maalesef) Gelişimini engeller psikolojini bozar tarzı şeyler biraz tevatür,hani belki ufak tefek etkileri olabilir konsantrasyon eksikliği vs ama psikolojiyi bozar demek biraz fazla ciddi bir iddia,Roaccutane kullanıp aklını kaçıranı veya huni takanı duymadım görmedim ama tabi ağır bir ilaç orası kesin..Ben günde iki tane alıyorum (sabah akşam toplamda 40 mg) ve dudak-yüz kuruması,burun kanaması ve eklem ağrısı gibi bazı etkileri var..Dudak kuruması en büyük sıkıntım,doktorun verdiği dudak stick'ini (Neutrogena) gün içerisinde sık sık sürersem sorun yok ama burun kanamalarıyla başa çıkmak zor..İlaç tüm yüzü burnu vs. kuruttuğu için kılcal damarlar çok daha hassas,bu nedenle biraz kaşınsa burnun veya yüzünü yıkarken biraz sert su çarpsan kanamaya başlıyor,bazen biraz şiddetli hapşırmada bile kanadığı oluyor

Tüm bu sıkıntı ve yan etkilerine rağmen çok etkili bir ilaç..Kullandığın sürece özellikle A vitamini almamalısın,ağır ve yorucu sporlardan uzak durmalısın (vücut geliştirme vs) mümkün olduğunca alkolden ve karaciğeri yoracak yiyecek içecekten kaçınmalısın..Ayrıca bu ilacın sırrı kesintisiz tedavi,yani yarın öbür gün "dayanamıyorum artık" deyipte yarım bırakacaksan hiç başlama çünkü yarım bırakıp bir süre sonra tekrar devam edeyim dersen tüm tedavi sürecini baştan başlıyorsun..

Geçmiş olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scorpion077

3. Ayi bitirmek uzereym ben de. Ilk ay dudaklarim ve agiz kenarlarm acayip kuruyodu, dokuluyodu. Hametan diye sari bi krem var ondan verdi doktor kullaniyorum. Simdi sadece dudaklarim kuruyor yuzum buyuk olcude yagsiz. Ve ellerimde ince yara kabugu gibi seyler var biraz. 3 ayda uc veya dort sivilce cikmistir en fazla. Olanlar da kurudu. Burnum hic kanamadi ama ilk ay cok kuruyodu ki bu da ara ara nefes almayi zorlasiyodu. Simdi o da yok. Herkese cok cektirmis neyse ki biz iyi gidiyoruz :) 20+10 kullaniyorm testlerde de bi sorun yok

O ellerin üzerindeki kabarcıklardan bendede çikti bende bunlar neyin nesi diyordum

Kopardiklarim iz yapti digerleri gecti. Ellerine de nemlendirici sur iyi geliyo. Ben hametan kullaniyorum cok iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: xMikro

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Gelişimi önlüyor, arkadaşım kullandı genetik olarak uzun boylular şu an 21 yaşında boyu 1.68 sivilceleri tamamen geçti ama kullandığı için pişman.

Senin söylediğin şey sadece tesadüf. Bizim ailedeki en uzun kişi 1.75 falandır. O da abim, şu anda 27 yaşında. Ben 17 yaşındayım ve 1.82 boyundayım ve 1.5 sene önce ben de kullandım bu ilacı.

Abimde günde 2 tane aliyordu oda uzun bi süre devam etti ve boyu şu anda 1.92 civari ben günde 1 tane içiyorum 10.sınıftayım boyum 1.80 bencede boy uzamasını engellemesi nadiren olabilir
  • ben de 8 ay kullandım yukarı yorumlardan farklı olarak şunu söyliyim kullanırken acayip kırmızı oluyodu suratım hemen kızarıyodum normal halim bile kırmızıydı(not:sarışınım) şu an geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdau -- 9 Ekim 2011; 15:17:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.