< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 1 Haziran 2021; 21:19:1 > |
Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! (510. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: aknetrent40mgMerhaba, iyileştiniz mi? Benzer sorun bende de ortaya çıktı.
Kırmızı iz bıraktı ve gittiler hocam.
-
Dostum aradan 6 yıl geçmiş seninle iletişime geçmek isterim eğer mesajımı görüyorsan yanıtlayabilir misin -
Eğer mesajımı görürseniz cevap verebilir misiniz iletişime geçmek isterim sizinlequote:
Orijinalden alıntı: Cronicquote:
Orijinalden alıntı: Lynefaynel
Peki madem zehir bu ilaç neden doktorlar bunu öneriyor ? Bence abartıyosunuz. Durum dediğiniz kadar vahim olsa uzmanlar uyarırdı dimi gördünüz mü siz uzman birilerinin uyardığını ?
Isotretinoin yani accutane'ın akneyi nasıl tedavi ettiği bilinmiyor. Dolayısıyla bu konuda uzman olmasının imkanı yok. Doktorlar ezbere ilaç yazıyorlar.
Doktorun bilimsel uzmanlığı ise, accutane'ın zararı olduğuna inanıp inanmaması. Yani bir doktorda uzmanlık alanı diye beklentiye girdiğin akademik ve bilimsel görüşü, aslında o doktorun yan etkilerin oluşabileceğine inanması veya inanmaması. Yoksa alıp mikroskopu incelediği, bilimsel makale yayınladığı, ettiği tuttuğu yok.
Bana bu ilacı verip daha sonra bende yan etkiler oluştu dediğim doktor hala bu ilacın güvenilir olduğunu söylüyordur. Çünkü bir kere inanmış güvenli olduğuna. Ben ne desem, sende zaten bu sorunlar oluşacakmış, başka bir sebebi vardır, bu ilaçtan değildir diyor. İnanmadığı için de accutane onun için hep güvenli.
Ayrıca yan etkiler dermatoloğu ilgilendirmediği için (endokronolojik, nörolojik, gastroenterolojik problemlerin oluyor) seni başka bir bölüme yönlendiriveriyor, işin içinden sıyrılıp çıkıyor. O defter onun için kapandı gitti. Accutane güvenliydi, akne problemini çözdü, artık iç organları mı hasarlanmış, gözleri mi bozulmuş banane, başkasının işi diyor.
Bu ilaç benim en büyük hatamdır, en büyük pişmanlığımdır, en büyük çaresizliğimdir. Ben yaptım siz yapmayın!
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Osman Sami
Eğer mesajımı görürseniz cevap verebilir misiniz iletişime geçmek isterim sizinle
Alıntıları GösterTabi, özelden yardımcı olayım.
-
Özelden yazınca hata veriyo bi sosyal medya hesabınız var mı -
Hocam ben de hep sivilce izi kalıyordu ilaçtan önce de sonra da.
-
Bu yeni hesabınız mı? Yoksa yanlış mesaja mı yanıt verdiniz?
-
Yara için krem vs. kullandınız mı? Fito Krem iyileşme sürecini hızlandırabilir fakat yine de bir uzmanla görüşmenizde fayda var. 4 gün çok kısa bir süre ilacın o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum? 0.5mg/kg kullanmıştınız değil mi?
-
Sivilce izinden kastettiğin kırmızılık mı çukur şeklinde mı bitireli ne kadar oldu -
Evet ilaca başlamadan orayı yara yapmıştım tam iyileşiyordu 4 gün kullandım sadece sanki durduru iyileşmeyi ve öyle kaldı -
Bu prospektüs bile güncel değil. medicines.org.uk en güncel hali var. 3 yeni yan etki eklenmiş.
-
Kırmızılık. Yaklaşık 1 ay oldu bitireli.
-
Libido düşüklüğün devam ediyor mu ? Sadece 4 gün kullandım ama benden bundan korkuyorum bi sıkıntı yaşar mıyım -
Krem olarak ne kullandınız, ne kadar süre kullandınız?
Doktor ile görüştünüz mü?
-
Yok düzeldi. Şimdiye kadar yoksa olmaz ilacı bıraktıysanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknetrent40mg -- 13 Haziran 2021; 22:32:21 > -
Krem kullanmadım doktorla da görüşmedim -
Harbi mi mutlu oldum be kral -
Oldu mu olmadı mı pek anlamadım psikolojik olabilir ama sahaları pek olmuyo ereksiyon bundan korkuyorum ama her sabah ta olmaz zaten normalde değil mi -
Fito Krem önerebilirim çoğu zaman yaraların iyileşme sürecini hızlandırıyor. Aile hekimine yazdırabilirsiniz. Eczaneden alırsanız ₺23.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X