Bildirim
ROADSTAR 5010
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cıkan artı işaretlerine düzgün şekılde sırayla dokun tamamen 4 kez dokunduktan sonra ekrana kaydetmek ıcın ekrana dokunun uyarısı gelıcektir tabi yabancı dilde birkez daha dokunursanız kalıbrasyonu kaydeder.kalıbrasyon menüsüne girmişsizniz.. -
saolun hocam yaptim -
hayırlı olsun memnunmusunuz cihazdan -
ucuza geldi bize biraz hocam o yuzden tam bi f/p cihazi gayet kullanisli iyi yani hocam memnun kalmama olasiliginiz yok -
türkçe menü yokmu bu cihazda -
cihazı aldım bugün evde şarja taktım açıldı ancak roadstar yazan ekran çıktı ana menü gelmedi açma kapama tuşuna basılı tutuyorum hiçbirşey değişmiyor sabaha kadar şarj edicem neden tam olarak açılmıyor dışarıda olmadığım içinmi benmi açamadım yoksa -
sarj olsun hocam sarja taktiginizda kirmizi isik yanacak kenarda o isik renk degistirecek sarj oldugunda acma kapama tusu var ona basin 2 3 saniye sarj olsun biraz acilir turkce menu var cihazda -
2 saattir şarjda hala açılmıyor sabah denerim artık şu an kırmızı yanıyor dolsun bakalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X