Şimdi Ara

ROADSTAR 5010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cihazi yeni almistik karıstırırken yanlıs biseyler yaptım sanırım su anda cihazi actigimda beyaz bi ekranda dokunun ve hedef noktasına basılı tutun seklinde ingilizce yazı cıkıyor bir tanede + isareti ekrana dokundukca yer degistiriyor o sekilde kaldı cihaz yardımlarınızıı beklıyorum

• cıkan artı işaretlerine düzgün şekılde sırayla dokun tamamen 4 kez dokunduktan sonra ekrana kaydetmek ıcın ekrana dokunun uyarısı gelıcektir tabi yabancı dilde birkez daha dokunursanız kalıbrasyonu kaydeder.kalıbrasyon menüsüne girmişsizniz..
  • saolun hocam yaptim
  • hayırlı olsun memnunmusunuz cihazdan
  • ucuza geldi bize biraz hocam o yuzden tam bi f/p cihazi gayet kullanisli iyi yani hocam memnun kalmama olasiliginiz yok
  • türkçe menü yokmu bu cihazda
  • cihazı aldım bugün evde şarja taktım açıldı ancak roadstar yazan ekran çıktı ana menü gelmedi açma kapama tuşuna basılı tutuyorum hiçbirşey değişmiyor sabaha kadar şarj edicem neden tam olarak açılmıyor dışarıda olmadığım içinmi benmi açamadım yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JVC RX 5032
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sarj olsun hocam sarja taktiginizda kirmizi isik yanacak kenarda o isik renk degistirecek sarj oldugunda acma kapama tusu var ona basin 2 3 saniye sarj olsun biraz acilir turkce menu var cihazda
  • 2 saattir şarjda hala açılmıyor sabah denerim artık şu an kırmızı yanıyor dolsun bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.