Şimdi Ara

Roadstar Rd-9200u Direksiyon Kumandası Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yandex iyi-kötü çalışıyor da, ben IGO yu tercih ediyorum, radar falandan dolayı. IGO'da bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Tam önemli bir kavşağa yaklaşıyorsunuz "uydu kayboldu" diyor. 2 uydu anteni taktım gene değişmedi. HereBeta iyi diyorlar ama o da uyumsuz olduğu için kurulmadı. İnternete falan girişinde sadece hız sorunu var gibi. Android 2.3 olduğu için bazı prıgramlar uyumsuz.
    Cihazın başlangıcı çok yavaş. Tamamen açılması 2-3 dakikayı bulabiliyor. Blutooth'tan memnunum. Araba kullanırken telefon çok rahat oluyor.
    GPS hallolsa, halleden birisi hayrına burada paylaşsa şahane bir cihaz olur.
    Digicom hakkında fikir sahibi olmak isterseniz bir soru sorun, hiç cevap alamıyorsunuz.
  • Navigasyonu çözen arkadaşlar nasıl çözdü bilgi verebilir mi? Uydu için sys.txt içine port direkt yazılabiliyor.
  • konuyu hortlatmış oldum ama bir kaç sorum var ODB II cihazı aldım bununla birlikte kullanmak istiyorum ne kadar kullanışlıdır bilen deneyen varmı

aracım Nissan almera direksiyondan kumanda olayını nasıl yapacağız saygılar
  • 2-3 dakika uzun bir açılış süresi , başka sorun oluşturabilecek birşey var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin8584

konuyu hortlatmış oldum ama bir kaç sorum var ODB II cihazı aldım bununla birlikte kullanmak istiyorum ne kadar kullanışlıdır bilen deneyen varmı

aracım Nissan almera direksiyondan kumanda olayını nasıl yapacağız saygılar

konuyu ben açmıştım direksiyon kumandasını kullanıyorum değerli bir arkadaşın sayesinde. obd yi bilmiyorum. fakat ürün parasının hakkını veriyor. dezavantajı ise dokunmatiği iyi değil ve nagivasyon radyoda iken sesli yönlendirme olmuyor birde masa üstünden nagivasyon kısayolla çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLMEN

Navigasyonu çözen arkadaşlar nasıl çözdü bilgi verebilir mi? Uydu için sys.txt içine port direkt yazılabiliyor.

ben nagivasyonu kendim yükledim cihazla gelen çalışmadı telefonumdaki nagivasyonu yükledim telefon cihaza göre daha hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalado

quote:

Orijinalden alıntı: POLMEN

Navigasyonu çözen arkadaşlar nasıl çözdü bilgi verebilir mi? Uydu için sys.txt içine port direkt yazılabiliyor.

ben nagivasyonu kendim yükledim cihazla gelen çalışmadı telefonumdaki nagivasyonu yükledim telefon cihaza göre daha hızlı

Cihazi aldim naviyi kullanamiyorum bana yardimci olur musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm attım
  • Arkadaslar bluetooth sorunum var
    İphone ile baglanti kurup telefon gorusmesi yapabiliyorum ama obd cihazimi okumuyor gormuyor bluetooth sistemi sanki birtek telefon uyumlu gibi bir cozumu olan var mi
    Bu arada bu cihaza subwoofer baglasam direk anfisiz calisir mi?

Ayrica yeni yazilim vs varmi bu cihaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 17 Nisan 2015; 0:11:16 >
  • Arkadaslar bluetooth u odb cihazimla kullanamiyorum yardim lutfen

• Cihaz boyle kaliyor iste arkadaslar
     Roadstar Rd-9200u Direksiyon Kumandası Yardım

• Yazilim yuseltme yokmu bunda arkadaslar

• Kimse yokmu?

• Bu sekilde
     Roadstar Rd-9200u Direksiyon Kumandası Yardım

• Roadstar ın daha önce 9100 modelini kullandım çok da memnun kaldım diyebilirim ta ki linkteki cihazı kullanana kadar bu 9200 ü de incelemiştim sistem çok eski 512 mb ram 2.3 android sürümü yani nerdeyse ilk çıkan android tabletler gibi hem de basmatik linkteki cihazı kesinlikle tavsiye ediyorum ben şuan kullanıyorum imzamda detaylı anlatım var. Bu arada cihaz dhl kargo ile geldi vergi haricinde de birşey ödemedim aslında vergi işini de çözebilirsiiz elemana 60 usd yazabilir misin demeniz yeterli :)

http://www.aliexpress.com/item/Double-two-2-din-android-4-2-car-dvd-styling-gps-universal-gps-navi-automotivo-audio/2050040308.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystical033 -- 29 Nisan 2015; 8:01:11 >

• bir arkadaş bu cihazın ebatlarını ölçebilirmi yükseklik derinlik genişlik şimdiden teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.