Şimdi Ara

Robe Omuzluk iLe İsrail Bayrağı Benzerliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞ doru sölüyor. İsrail ortaklığı var bu oyunda...Joymax çekik gözlülerin olabilir ama ortaklık söz konusu eu pacth gelmesiyle oyunda İsrail ortaklığının başladığnı düşünüorm. Aynı şey knightta olmustu 64 görevinin sonunda werilen kalp de Mason ların simgesi wardı.

LÜTFEN diyorum Birazzcık Müslüman kardeslerimizi seviorsanız.. unutmayın bu işler karsılıklı....

şahsen ben bu sebeptende olmasada ko ve sroyu bıraktım...OYNAMAnıza bişi demiorm önemli olan oyuna werdiğiniz paralar (kastetdiğim joymax ve k2network a werilen paralar.)
  • Böyle yorumlara sadece gülüyorum..Knight Online bütün gelirini İsrail'e aktarıyormuş da hedeymiş de hödöymüş.
    Şimdi burası tırışkadan bir oyun bölümü ancak sizinle de bilgilerimi paylaşmak isterim.
    Altı köşeli yıldız siyonisttiiir??
    Tamam öyledir ama nerden gelir?
    Bilmiyoruz biz sadece körü körüne inanan cahil insanlarız..
    O zaman okuyun..
    Altı köşeli yıldız Davud'un kalkanı üzerindeki bir simgedir , Davud ve oğlu Süleyman'dan bu yana süregelen süreç içerisinde ise yahudilik ya da musevilik destekçileri tarafından benimsenmiştir.Yani robe'un koruyuculuğuyla bağdaştırılınca mantıklı olmuyor mu?
    Ayrıca niye bir kişi bile çıkıp da bu simge "Kabala" dininin bir parçasıdır bunlara Kabala dinini övüyor demiyor?
    Ayrıca oyun aynı anda içinde hem Haç , hem de Altı Köşeli yıldızı barındırıyor ne ayak?
    Yani kısacası şu garip propagandalara güvenerek gaza ve haza gelmeyelim en azından , İsrail'in yaptığı köpekçe bir soykırım olabilir ancak "Lütfen bunuu müslüman kardeşlerimiz için yollayın noluuuur" tadından mail atarak dünyayı kurtaracağını sanan arkadaşlar var tabiiki de o da ayrı bir mesele..neyse iyi forumlar
    Eklenti:
    Bugün sövdüğümüz yerden yere vurduğumuz İsrail'i ilk tanıyanlardan birisi de unutmayalım ki Türkiye Cumhuriyeti'dir.Yakın tarihimizle de yüzleşmemiz gerek herhalde
    İkincisi ise , Arap kardeşlerimizin (!!) birinci dünya savaşında bize büyük yardımları dokunmuştur ki bunu çeşitli cephelerde en iyi şekilde görebiliriz.(kaynakça : tüm tarih kitapları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHitchhiker -- 23 Ocak 2009; 20:56:29 >

• israil filistin gerginliğinden sonra bu saptamayı yaptıgın için öncelikle seni tebrik ediyorum. ortalıgı kızıstırmaktan başka hiç bir şeye yaramadı.

savas konusunda yorum yapıcaktımda forumda hoş karsılanmaya bilir o yüzden konusmuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

Böyle yorumlara sadece gülüyorum..Knight Online bütün gelirini İsrail'e aktarıyormuş da hedeymiş de hödöymüş.
    Şimdi burası tırışkadan bir oyun bölümü ancak sizinle de bilgilerimi paylaşmak isterim.
    O zaman okuyun..
    Altı köşeli yıldız Davud'un kalkanı üzerindeki bir simgedir , Davud ve oğlu Süleyman'dan bu yana süregelen süreç içerisinde ise yahudilik ya da musevilik destekçileri tarafından benimsenmiştir.Yani robe'un koruyuculuğuyla bağdaştırılınca mantıklı olmuyor mu?
    Ayrıca niye bir kişi bile çıkıp da bu simge "Kabala" dininin bir parçasıdır bunlara Kabala dinini övüyor demiyor?
    Ayrıca oyun aynı anda içinde hem Haç , hem de Altı Köşeli yıldızı barındırıyor ne ayak?
    Yani kısacası şu garip propagandalara güvenerek gaza ve haza gelmeyelim en azından , İsrail'in yaptığı köpekçe bir soykırım olabilir ancak "Lütfen bunuu müslüman kardeşlerimiz için yollayın noluuuur" tadından mail atarak dünyayı kurtaracağını sanan arkadaşlar var tabiiki de o da ayrı bir mesele..neyse iyi forumlar
    Eklenti:
    Bugün sövdüğümüz yerden yere vurduğumuz İsrail'i ilk tanıyanlardan birisi de unutmayalım ki Türkiye Cumhuriyeti'dir.Yakın tarihimizle de yüzleşmemiz gerek herhalde
    İkincisi ise , Arap kardeşlerimizin (!!) birinci dünya savaşında bize büyük yardımları dokunmuştur ki bunu çeşitli cephelerde en iyi şekilde görebiliriz.(kaynakça : tüm tarih kitapları)

Tek kelimeyle anlatımın söyle ; Süper

• quote:

Orjinalden alıntı: sage29

quote:

Böyle yorumlara sadece gülüyorum..Knight Online bütün gelirini İsrail'e aktarıyormuş da hedeymiş de hödöymüş.
    O zaman okuyun..
    Eklenti:

Tek kelimeyle anlatımın söyle ; Süper

Teşekkürler sağolun.

• yha alakası yok bence Tesadüf diycem Tesadüf olmaz bende anlaya bılmıs deilim.
  • Walla güzel yakalamışsın ama bence bi bağlantısı yoktur..
  • Benzeyebilir ne olucak ki bende bunda birsey yok bazı kisilerin konu olsun diye uydurmaları mesala knight'ta da öle oldu bir kisi dedi bu mason bayrağı gerisi geldi konu uzadıkça uzadı böyle seylere hicbir zaman inanmam benzesin ne olucak ki
  • eeth bnceede alakası yoqtur ZeVKLer V€ Rénklér Tartısılmas
  • Olabilir, sonuçta yabancı ve para getiren bir kurum, online oyun.

Sen de güzel güzel çalış, adam ol, bir oyun yap ve koy oraya hilalinden yıldızına kadar ;)
  • saçma
  • Fak You İsrail Abd İngiltere Diceksiniz ! Coca Colayı Biraktım Hamburgerde Yemiyorum Mutluyum Diğerleri Şart Oda Satış Olarak Masonlar ve kinistlermiydi harneyse onların bizi istememesi çok sinir bozucu ve ataturku masonlar öldürdüğünü söyluyorlar sadece ve kabeyi yok ediceklerini türkleri yenceklerini sanan lanetlerdir bunlar

• Buda Bir Saçmalıktır Ne Yazıkki Masonlar Anca Sirket Alır Toprak Alamaz Vatan Bizimdir Akıllı Ol Masonlar
  • Masonlar Kısaca Parasını İşini Bitirp Çöpe Atip Yok Etmek İstiyor
  • videoLAr ve yorumLar harika.. eLinize sağLık... ama kafama bişi takıLdı şimdi.. sizce ergenekonLa masonLar arasında bi bağ var mıdır ?
  • bu konuyu gördükten sonra masonLuk ve ergenkonLa iLgiLi her türLü videoyu izLedim.... ciddi probLemLerimiz varmış.. beyLer duyarsız kaLmayınnn ..
  • quote:

O zaman okuyun..
    Eklenti:

Aynı arap kardeşlerimiz [!] 1.Dünya savaşında kışkırtmalara kanarak türk hastanelerin elektiriğini, suyunu kesmiş.Sokaklar günlerce ölü kokmuştur.Ama bence bu coca cola meselesi de yanlış düşünülüyor.Herkes bir ben içmeyincemi kurtulacak diyor.Halbuki herkez içmese bu israil nereden para bulacak

• Evet Masonlarla Ergenokonla Bir İş Birliği Var Bence Boykotlara Bakarsak Gizli İşler Var Bizim Sonradan Haberimiz Var
  • bunu gördüğüm iyi oldu gene olayı ergenekona bağladılar
  • @puhahaha
    Yanlış düşünce...Yahudiler dünya üzerindeki en fanatik milliyetçi kavmdir.Kaç kere topraklarındankanlı bir şekilde atılmışlar kaç kere topraklarını kanlı şekilde almışlardır.

Yahudileri asla boykot edemezsiniz.Ki biz daha iyisini üretene kadar kullanmak durumundayız.Seçim sizin daha bir oyunun başında pinekleyin durun,Yahudiler şurda şunu yapmış böyle olmuş deyin durun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.