Şimdi Ara

Robert Koleji 2024-2025 Yıllık Ücreti 1.047.900 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ücreti 5 milyon lira olsa yine birileri gelir "buraya gidene para mı" "kalitesine göre ucuz" "eğitime değil networke veriliyor o para" der, kurtuluş yok.

• phosphophyllite kullanıcısına yanıt

hocam sen verir misin bu parayı ileride çocuğuna? şahsen ben yollarım. Bence lise, üniversiteden daha önemli kişisel gelişim açısından.

• anan babanın mirasına konarsan evi satar gönderirsin artık çocuğunu  

• Burası 10 milyon olsa yine millet çocuğunu gönderir türkiyede daha üstü yok şu okulun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar param olduğuna bağlı :D. Robert'e girebilen bir çocuk İEL ve GSL'ye de pekala girebilir, bu noktada Kolej'in ancak marjinal bir getirisi olur diye düşünüyorum. Bir diğer deyişle, Buna Cengizhan Çeliktepe Meslek Lisesi vs RC olarak değil İEL/GSL vs RC - dört milyon lira olarak bakmak lazım. Benim için çerez parası olmadıkça böyle bir parayı vereceğimi sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 11 Temmuz 2024; 0:13:8 >

Burada okuyan çocukların aileleri bu paraları önemsemiyor bile zaten sadece orta halli kesim haberlerde görüp vay anasını diyor o kadar

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Yani Robert'in neredeyse tam puandan aldığı düşünülürse büyük ihtimalle doğrudur dediğiniz, sanırsam hayatımda hiç Robertli tanımadığımdan kesin bir şey diyemiyorum :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 11 Temmuz 2024; 0:28:28 >

hocam bizim okulda çokmuş galiba ben de görmedim, itiraf vardı bunla ilgili.

öte yandan, ted ankaralı kesimi hiç sevmiyorum, çok itici tipler.

Keşke ben de tanımasaydım hocam  

• Bizim bölümde mesela TAC'li, KEL'li, AFL'li, AAAL'li çok vardı ama hiç RC'li yoktu, belki bizim bölümün yerelliğindendir. Şimdi hatırladım, stajda RC'li iki kişiyle tanışmıştım, o kadar.

Bilkent'in yarısı TED Ankara'lı, diğer yarısı AAAL'li zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 11 Temmuz 2024; 0:30:51 >
  • Ömür boyu yanında bilezik niyetine taşıyacağın bir okul için maddiyat da el veriyorsa elbette verilir bu rakamlar. Ama bu durum anca bizim gibi züğürtlerin çenesini yorar. Zengin ailenin başarılı çocukları için çerez parası zaten bu paralar, bir ev parası bile değil doğru düzgün bir semtte. Biz ev alırız diye hesaplarız anca :) Gsl, iel tarzı okullar da elbette iyi ama robert mezunu olmak bambaşka bir kafa, hatta türkiyedeki çoğu üniversiteden daha iyi okul burası. Tanışıklığınız olan biri görürseniz kesinlikle fark edersiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • L. Kilmister kullanıcısına yanıt
    Her şeyi geçtim sadece robertta edineceğin çevre için bile bu para verilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt

robert in burslusu için sınava ek olarak gelir durumuna vs de bakıyorlar ve çok az kişiye veriliyor burs imkanı. geri kalanlar neredeyse tüm derslerden fule yakın yapıp -din ve ingilizceye bakılmıyor- yine de ücret ödüyorlar. zamanında puanım yetiyordu ama fiyatından dolayı ihtimalini bile düşünmemiştim hiç, yks ihtimali varsa mantıklı değil, yurt dışı için iyi hazırlayabilir.

bu arada üstte mezun olanını direkt fark edersiniz falan denilmiş, bölümde mezununa denk gelmiştim, çok sıradan ama üstünlük kurmak için kendini çok kasan bir tipti, hepsi aynı olmuyor, abartılı pozitif ayrımcılığın lüzumu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.last.airbender -- 11 Temmuz 2024; 2:44:22 >

yılda 300 mezun veriyor, aaaliler her yerde 

O kişi bennnnnnnnnnn ✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

Tek dogru arguman relative olarak trde parasini hak eden tek okul olmasi bence. Cocugu verir miyim vermem galatasaraya gitsin 

• Valla bizim bölümde (me) tanıdığım iki RC'li var:

1.si hayatta tanıdığım en ucube insanlardan biri. O kadar değişik hareketleri olan, hırstan kafayı yemiş bir kişi ki bizim bölüm dışında makineci deli diye cengçiler ve eeciler de biliyor 1. sınıflar arasında. Ders hariç hiçbir konuda bilgisi olmayan ama boş özgüven deposu ilginç bir arkadaş.

2. arkadaş ise daha samimi daha tatlı. Dersleri biraz kötü ama en azından boş özgüven değil ve sempatik.

Açık ara bizim okulda tanıdığım bu adam gerçekten bilgili dediğim, projelerde aktif ve dersleri de iyi kişilerin biri GS lisesi diğeri ise AAAL mezunuydu.

Tanıdığım en boş teneke bilmeden konuşan boş özgüvenler 1 RC'li 2 tane Ankara Fenliydi.

• robertliler üst insan degil la ne abartmısınız, özel okul olmasının verdiği inanılmaz imkanlar var ama gsl iel paklar adamı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Değiller zaten sadece çok para var kıskanıyoruz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.