< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Oyunum gelsede oynasam 😇
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Mükemmel görünüyor hocam. 90 ların başında Robocop izlemiş birisi bayıla bayıla oynar 🙂
Robocop la büyüdük hocam 😇 pc de demosunu oynamıştım hoşuma gitmişti. Duyurulduğu andan beri takip ediyordum sonunda oynuycam.
Kapakta 10 numaraymış. Sanat eseri olmasına gerek yok 7 puan civarı bir yapım olsun ayıla bayıla oynarım.
-
Yurtdışında mı yaşıyorsunuz hocam? nerden aldınız kapak muazzam duruyor
-
Tüm filmlerini bir çok kere izlemiş biri olarak oyununuda zevkle oynarız
-
Robocop fanı olarak bu oyunu alacağım. Koleksiyonumdaki Robocop figürlerim;
-
sırf robocop ile büyüyen kuşaktan birisi olduğum için az önce psnden paraya kıyıp aldım :) umarım keyif alacağımdır
-
Türkiye de yaşıyorum Amerikadan geldi hocam
Harika görünüyorlar 😍
teşekkürler
-
Oyunda birçok şey ,iyi güzel de şu alt yazıların bu kadar küçük olmasının anlamı nedir!Oyunu pcde oynuyorum,çok güzel bir Türkçe yama da yükledim ve olup bitenleri öyle güzel anlatmışlar ki…
Ama 55” Tv’de bu alt yazıları,rahatça okuyabilirsen oku!!Bildiğin karınca duası gibi.Acilen alt yazı font büyütme seçeneği gelmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oyun çok güzel ilerlese de sonlara doğru düşmanların kullandığı lazerli top,bizi tek vuruşta indiriyor ve bu silah ortaya çıktıktan sonra pek ilerleyemedim,az da olsa soğudum oyundan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu bugun bitirdim sonlara doğru zorlasa da oldukça keyifliydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Oyun guzel de su silah yukseltme mantığını bir turlu anlayamadim. Bir de oyundan platin alan arkadaslar "Süper Cop" kupasini nasıl aldiniz? Onu bir kez denedim ve yapamadim. Oyun bitince tekrar deneyecegim ama o mevcut silah ile zor gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X