Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.559
Cevap
658
Favori
928.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 gün sonra yururluge girecek sekilde kucuk ev aletlerine ek vergi geldi. Robot supurgelere de 200dolar vergi geldi. Bence almayı dusunen acele etsin, satıcılar fiyatları artırmaya baslar hemen.

• thuthq T kullanıcısına yanıt

Bu madde yeni değil, bir senedir gözetim limiti 200USD zaten. Yani robotun maliyeti ne olursa olsun gümrüğe tabi baz rakam 200USD son bir senedir.

• Merhabalar,

Roborock S7'yi takipteyim ama fiyatı bir süredir hep stabil. Q7 Max plus dikkatimi çekti. Dip fiyatta şuan. Karşılaştırmada S7'den artıları var görünüyor. Özellikle toz boşaltma istasyonu ve şarjının daha uzun gitmesi. Aradaki fiyat farkına değecek bir ürün müdür Q7 max+ modeli? Bilmem gereken kronik bir sorunu var mıdır?

Teşekkürler şimdidenç

https://www.epey.com/robot-supurge/karsilastir/646700-770110/roborock-s7_roborock-q7-max-plus/

• maliokan kullanıcısına yanıt

S7 yeni teknoloji titreşimli moplu, Q7 hormonlu S5Max

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

bilgi için teşekkürler hocam. ortalama 120 m2 ev için toz istasyonlu q7 yerine daha uygun fiyatlı s7 takip etmek daha mantıklı o zaman.

• maliokan kullanıcısına yanıt

Evet kesinlikle

• Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]
    Irobot j7 mediamarkette 12000 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. bu halı da robot süpürge çalışır mı? sıkıntı yaşar mıyım? önereceğiniz 10.000 TL civarı robot süpürge var mı?

teşekkürler

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A.E.C kullanıcısına yanıt
    Roborock s7 al geç diğerleri ve s7 diye bir tabir var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.E.C kullanıcısına yanıt

Kıl fırçalı ve hareketli temizlik üniteli olanlar çalışabilir ama çok da sevdikleri bir halı türü değil.

Silikon fırçalı modeller (Roborock S7vs) üzerinde gezemez, silikonlu fırça yüzeyi halı tüylerini kendi çevresine dolar.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    hangi model alayim yani şef?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

S7 yeni teknoloji titreşimli moplu, Q7 hormonlu S5Max

Merhabalar hocam. İlk kez robot süpürge alacağım. 3 model arasında kaldım. Şuan Dreame L10 Pro indirimde. 9999 TL. S7 ve Q7 Max arasında 2500 TL'den fazla fark var.

Özellik olarakta nesne tanıma gibi bir ekstrası var. Kafama yattı açıkçası fakat tek çekincem marka. Daha önce bu markayı duymamıştım. Alınır mı? Cihaz gerçekten hoşuma gitti ama dediğim gibi markayı ilk kez duyduğum için kararsız kaldım. Sanırım garantisine Genpa bakıyormuş. Buda Roborock'a göre bir avantaj çünkü Roborock'lar ithalatçı garantili. Cihaz kağıt üzerinde gerçekten güzel duruyor.

Yoksa 2500 TL daha fazla verip Roborock modellerinden birine mi yönelmeliyim? 10.000-12.000 bandında bu 3 cihazdan başka önerdiğiniz bir cihaz var mı? İlk kez robot süpürge alacağım için sizlere danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

• Dyson 360 Heurist hakkında hiç yazı görmedim, bilen varsa j7 ile kıyaslayabilirmi, birde siklon filtrenin önemi nedir bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkanciftci... -- 6 Nisan 2023; 16:53:27 >
  • Serkanciftci... S kullanıcısına yanıt

Cok kötü bir robot olduğu için görememişsinizdir. Siklon filtre merkezkaç kuvveti ile havanın taşıdığı partikülleri ayıran bir teknolojidir.

• Arkadaslar vatanda küçük ev aletlerinde yüzde 10 indirim var.
    Robot süpürge firsati arayan varsa bir bakin örneğin xiomi mop 2 pro 7739 liraya geliyor. Su an en uygun fiyat. Sabah 6 ya kadar

• kml_77 K kullanıcısına yanıt

az önce 10bin yapmışlar güya %29 indirim yazıyor ama inmiyor

• Sepette iniyor bende duzeltme : inmiyor 11 den yuzde 10 dusuyor biraz once yuzde 29 düşüyordu. Eptt de 8100 liraydı oradan alıyordum bunu gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml_77 -- 11 Nisan 2023; 0:25:33 >
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.