|
Robotlara keskin nişancı tüfeği monte edildi
-
-
Artık istediğinizi robotlar potansiyel tehlike olarak gördü deyip öldürtürsünüz. Ulan bir kere de insanlığın iyiliğine bir şey yapın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eee zamanında filmler ne için çekiliyordu ? Bu günlere hazırlık olduğunu taa 10 15 sene önce tahmin etmiştim.. eğer bir şey hayal edildiyse ve film olarak sunulduysa o herneyse gerçekleşecektir.. hiç şaşırmadım. Yakındır Ortadoğu topraklarına salmaları bu cihazları....
Birileri bunları hacklediğinde ne olacak peki, hiç düşündünüz mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne güzel insansız bir dünya için adımlar hızlı bir şekilde atılıyor.
Öldürme kararı asla bir robota bırakılamaz...
-
En kısa sürede biz de yaparız inşallah.
-
Skynet, Terminator? Robocop? Matrix, Animatrix?
E şıkkı hepsi.
Insansız hava araçları hackleniyor mu ? yada bir F16 radar sistemi ? yada uluslar arası defcon ağı ?Atom bombası taşıyan deniz altılar hadi hepsini geç Tütkiye'de ki KARANET ?
T70 filan oluyor sanırım şimdiki seviyesi, T400 e kadar bir şansımız var sonrası fena hele T800 sonrası dehşet vahşet.
-
İnsanoğlu sonunu hazırlıyor
Bugün değil ama ileride hacklenebilir.
o dönemde almanyanın AB 'de ve uygulattığı yerlerde suçluları hoşgörü ile kollayan yasaları olmazsa neden olmasın ?
Bizimde uçan arabamız var one olaki...
bizdekiler daha hala 1980 lerin filmindeki robotları yapsınlar.
-
Efsane adım adım geliyor. Bunlarında bide sınırsız enerji ile çalıştıklarını düşünün. Filmlerde ki gibi hızlı ve akıllı olduklarını düşünün. Bunlar zaten olacak. İşte o zaman sınırlara koy bunları devri atsınlar.
-
ameriga geri dursun bakayım
o yaptıkları şey, şu yerli ve milli robotumuzun kulağının içindeki kıl bile olamaz
-
Kalamar Oyunundaki kıza entegre etsinler. Kıpırdayanı indirsin.
-
Bizden çok gerideler.
Artık istediğinizi robotlar potansiyel tehlike olarak gördü deyip öldürtürsünüz. Ulan bir kere de insanlığın iyiliğine bir şey yapın.
|
Skynet, Terminator? Robocop? Matrix, Animatrix?
|
ne güzel insansız bir dünya için adımlar hızlı bir şekilde atılıyor.
|
ameriga geri dursun bakayım o yaptıkları şey, şu yerli ve milli robotumuzun kulağının içindeki kıl bile olamaz |
Benzer içerikler
- telegram hesap silme
- whatsapp numara gizleme var mi
- iphone alarm çalmıyor
- kitap okuma uygulaması
- internet tarayıcıları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X