|
Bildirim
|
Bu klavyelerde fonksiyon tuslarina basilamadigini mi dusundun ciddi ciddi? |
Hayır, FN+Fonksiyon tuşlarını basıldığı için DİREKT ulaşılmadığını biliyorum daha önce kullandığım için ve kullanışlı bulmuyorum çok şey bildiğini düşünen kardeşim... |
Begenmedigin urunlere sanki herkes seninle ayni dusunmek zorundaymis gibi cop mu dersin hep boyle? Cok mantikliymis hakkaten. "Bence'', "bana gore", "ben sevmiyorum" gibi sahsi ifadeler kullanmak bu kadar zor olmamali. |
şu yaştan sonra neyi nasıl söyleyeceğimi de kimseye sormayayım dostum. Fonksiyonel olarak cidden işlevsiz bir alet. F tuşlarını kullanmıyorsan ne ala ama kullanıyorsan ve alırsan birisi demişti dersin. |
Sormak zorunda degilsin tabi ki. Kendi fikirlerin dunyanin kurali olmaliymiscasina konusmaya devam et mantikli geliyosa ne diyim. "F tuslarini kullanmiyorsan" i anlamadim. Kullanmayan var mi ki? Herkes az cok kullaniyor. Ama bu klavyelerde tek tusla degil de iki tusla aktive ediyosun, tek farki bu. 2 yildir %60 klavye kullaniyorum ve cok memnunum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_celik -- 8 Şubat 2023; 0:47:25 > |