Şimdi Ara

ROCCAT Magma Mini kompakt klavye duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ROCCAT Magma Mini kompakt klavye duyuruldu
    Turtle Beach tarafından bir süre önce satın alınan ROCCAT oyuncu ekipmanları markası iddialı ürünler geliştirmeye devam ediyor. ROCCAT Magma Mini oyuncu klavyesi kompakt yapısı ile geliyor.

ROCCAT Magma Mini özellikleri ve fiyatı

ROCCAT Magma Mini oyuncu klavyesi masaüstünde yerden tasarruf etmek isteyenler için yüzde 60 gövde oranıyla iyi bir alternatif olmayı amaçlıyor. Sessiz ve hassas zar tuşları ile çok fazla gürültü de çıkarmıyor.

Ayrıca Bkz.ROCCAT premium oyuncu kulaklığını duyurdu

Anti-ghosting teknolojisi 20 tuşa kadar destek sunarken EasyShift[+] ile de tuşlara ikinci fonksiyonlar atayabiliyorsunuz. IP33 sertifikası sayesinde de sıvı ve toz dökülmelerine karşı dayanıklılık sunuyor.

5 farklı RGB bölgesinde 10 LED aydınlatması olan klavye 16.8 milyon renk desteğine sahip. AIMO RGB uyumlu diğer ROCCAT ürünleri ile uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. Güç kablosunun sol tarafta olduğu ROCCAT Magma Mini klavye modeli 50$ fiyat etiketi ile satılacak.

Kaynak:https://www.techpowerup.com/303366/roccat-announces-magma-mini-60-sized-rgb-membrane-gaming-keyboard

• Fonksiyon tuşları olmayan klavyeler direkt çöp mahiyetinde...

• camelon kullanıcısına yanıt

Bu klavyelerde fonksiyon tuslarina basilamadigini mi dusundun ciddi ciddi?

• can_celik kullanıcısına yanıt

Hayır, FN+Fonksiyon tuşlarını basıldığı için DİREKT ulaşılmadığını biliyorum daha önce kullandığım için ve kullanışlı bulmuyorum çok şey bildiğini düşünen kardeşim...

• camelon kullanıcısına yanıt

Begenmedigin urunlere sanki herkes seninle ayni dusunmek zorundaymis gibi cop mu dersin hep boyle? Cok mantikliymis hakkaten. "Bence'', "bana gore", "ben sevmiyorum" gibi sahsi ifadeler kullanmak bu kadar zor olmamali.

• can_celik kullanıcısına yanıt

şu yaştan sonra neyi nasıl söyleyeceğimi de kimseye sormayayım dostum. Fonksiyonel olarak cidden işlevsiz bir alet. F tuşlarını kullanmıyorsan ne ala ama kullanıyorsan ve alırsan birisi demişti dersin.

• Sormak zorunda degilsin tabi ki. Kendi fikirlerin dunyanin kurali olmaliymiscasina konusmaya devam et mantikli geliyosa ne diyim. "F tuslarini kullanmiyorsan" i anlamadim. Kullanmayan var mi ki? Herkes az cok kullaniyor. Ama bu klavyelerde tek tusla degil de iki tusla aktive ediyosun, tek farki bu. 2 yildir %60 klavye kullaniyorum ve cok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_celik -- 8 Şubat 2023; 0:47:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.