Şimdi Ara

...:::ROCHAS PARFÜM NASILDIR?:::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
22.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler rochas almayı düşünüyorum sizce nasıldır verdiğim paraya değermi? Kullananlar varsa yorumlarını yazarsa sevinirim şimdiden tşk..

• 1-1,5 sene kullandm..tatlı kokar tenine uyum sağlarsa..yaşına göre değişir,ağır gelebilirbenim favorimdir..
    quote:

Orjinalden alıntı: fromon

beyler rochas almayı düşünüyorum sizce nasıldır verdiğim paraya değermi? Kullananlar varsa yorumlarını yazarsa sevinirim şimdiden tşk..
  • Yukarda arama butonuna bir rochas yazmayı dene bi..
  • benim tavsiyem klasik olacak ama polo blue..
    ya da givency insense ultra..mükemmeldir..emin ol pişman olmazsın..
  • baharakı parfüm ve bugday tenin varsa çok süper oluyor 2 sene sadece kışın bunu kullandım çok kalıcı bir kokusu vardır tavsie ederim
  • Kış için mükemmel bir seçim. rochas sıkınca istahim aciliyo nedensecikolata kokusundan galiba
  • Güzel bir tercih yaparsın,öneririz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Parfüm Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel parfümdür..gerci ben su sıralar armani black code kullanıyorum ama tavsiye ederim..
  • şuan rochas kullanıyorum..buğday tenliler için çok güzel bi parfüm..

kış-rochas
    yaz-jean paul gaultier...
  • 2 senedir kullanıyorum kızlar hemn parfümün ne diye sorarlar ama ben söylemem parfüm ortalık malı olmasın diye ;)
  • bende yıllardır parfümü değiştirmek istiyodum tabiki rochas la ilk aldıgım gün iş yerindeki bayan arkadaşa söledim nerden bilirdim kız gitmiş aynı parfümü almış. bu parfüm az daha aile içi töre cinayetine sebep vericekti onun başka kız arkdaşının da çok hoşuna gitmiş bizim kızın elimnden almış kızın abisi bu kokuyu duyunca ortalık karımış kız yalvar yakar zor kurtulmuş abisin elinden bende parfümüme geri döndüm rochas çoktan ortalık malı olmuştu Pİ yide kesinlikle tavsiye ederim ama rochas başkaydı

• selam hanımlar gününüz güzel geçsin...ben yeni bi parfüm aldım adı "Joop Jump" satıcı alırken çok met etti.bayanlar çok seviyor dedi.sizin görüşerinizi.bekliyorum acaba kazıklandım mı...?
  • Hanımlarmı.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALph1940

Hanımlarmı.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.