Şimdi Ara

Rock - Metal için hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi farklı türde olmasına rağmen yine de bilginizi almak istiyorum. Senfonik metal ağırlıklı dinlerim.

i-grado mu, yoksa IE4 mü? İkilemde kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

• i grado ıyı secım olur
    ıe4 bılındıgı gıbı bass karakterıstlıgı yuksektır senı memnun etmeyebılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

i grado ıyı secım olur

Rock-Metal ıcın sence neyın daha fazla olması daha cok tatmın eder bunu bılmıyorum.

Bas-Tiz-Mid hngısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

i grado ıyı secım olur

aynen dostum son kararı sanrım verdim bende öyle düşnüyorum. Zaten rock - metal e 1 numaralı öneri olarak yabancı forumlar da dahil olmak üzere grado serileri öneriliyor ki i-grado hakkında da kötü bir yoruma rastlamadım.
  • i grado ve kossun modelleri.
  • önemli olan sade ve karakterli bir bass ve kaliteli midilerdir fakat tiz detayları iyi vermeyen kulaklıklarda zillerden zevk alamazsın, başın ağrır (miasl=cx300).

benim sana tavsiyem px100 den ve sportapro dan uzak dur...

koss tan ksc35 , ksc75 , portapro
    grado dan sr60 , sr80

etymoticler , shureler ve zen aurvana yı tavsiye edebilirim...

hazır portapro da indirimde iken iyi düşün bence...

dinlediklerim içinde bende en çok hayranlık duygusu oluşturan portapro idi ama etymoticlerin de üzerimde bıraktığı şoku atlatabilmiş değilim...

e-bay den alabileceksen etymotic er4b inanılmaz birşey ama paran yetmezse er6 da iyi bir alternatif...

koss dan ise portapro ve sportapro yu dinledim: sportapro=px100 , portapro=2 tane px100

shure e2c ile de zen aurvana arasında çok belirgin bir fark yok ama zen aurvana nın midileri bazen kulak tırmalayabiliyor...

i grado ise teknik detaylarından anlaşıldığı üzre px100 kırması bir model gibi geldi bana...

şimdilik bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoden541 -- 5 Ağustos 2008; 6:13:31 >

• Evde kullanacak olsam kesinlikle portapro yu alırım ki bir gün inşallah sıra ona da gelecek

Gradolar de ev kullanıcısına hitap ediyor ama, sokak kullanıcılarına çıkarmış olduğu i-grado ya kaymıyorum değil. kablosu 100 cm, yani kısa ki bu önemliydi. Ayrıca sesinden de sanırım şürhe etmeye gerek yok. Özellikle müzik tarzıma uygun olduğu için kaydım. px100 e ısıamadım zaten, baslar önde gidiyormuş onda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zombie rock diye bir oyun vardı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • portapro dayanıklılık ve taşıma kolayşığı bakımından px100 ve pmx 100 den, pmx60 tan daha rahat ben kendimden biliyorum

ama şekli sarmadıysa bilemem
  • ksc 75 bassları çok dengeli fazlası güzel olmaz portapro bassları fazla deniyor ksc75 tavsiye ederim taşınabilirlik açısından iyi.Ses yalıtımı bu tarz kulaklıkların başarılı değildir nedeni açık tip olmaları.
  • Bende Rock Metal dinliyorum, Ebay dan etymotic er6 siparişi verdim, inşallaj iyi yapmışımdır, Um1 imi kaybettim bakalım Um1 den sonra etymotic nasıl olacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.