Şimdi Ara

Rock - Metal için Mp3 Çalar Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefondan müzik dinlemeyi sevmeyen eski kafa bir adamım. Spor yaparken kullanmak için ( ama klips şart değil cep iş görüyor ) mp3 çalara ihtiyacım var. Elimde 3-5 yıllık bir philips var. Yeni alacağım mp3 çalar ondan daha kaliteli olmalı. Genelde metal ve rock dinlerim. Ekran radyo önemli değil. Hatta ekransız daha iyi olabilir. Bütçe de sorun değil. Çok güzel ve yüksek ses çıkışı istiyorum.

Dip not olarak şunu da sorayım. Ses çıkışı için birincil etmen mp3 çalar mıdır yoksa kulaklıkmıdır bilmiyorum. Ancak görece iyi bir kulaklığım var. Mp3 çalarımı da kaliteli istiyorum.

• Merhaba.
    Bilmiyorum bu ürün ihtiyaçlarının doğrultusunda nasıl olumlu yorumlar okudum ama hiç deneme fırsatım olmadı deneyenin fikirlerini almak isterim burdanda %25 indirim var şuan bir bak istersen
    Bende yakın zamanda almayı düşünüyorum indirimler bitmeden
    http://www.amazon.com/dp/B00VXMY262/ref=twister_B00YIC97VE?_encoding=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kedi Adam -- 27 Kasım 2015; 19:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedi Adam

Merhaba.
    Bilmiyorum bu ürün ihtiyaçlarının doğrultusunda nasıl olumlu yorumlar okudum ama hiç deneme fırsatım olmadı deneyenin fikirlerini almak isterim burdanda %25 indirim var şuan bir bak istersen
    Bende yakın zamanda almayı düşünüyorum indirimler bitmeden
    http://www.amazon.com/dp/B00VXMY262/ref=twister_B00YIC97VE?_encoding=UTF8&psc=1

Hocam içine mi doğru erdin mi bilmem ama saat 16 civarında aynı üründen verdim. Siparişi :)

• Oha harbiden mi ya bende almayı düşünyordum şuan inanırmısın çok kararsızım alsam mı ? hangi rengini aldın ben siyahını istiyodum :D :D
  • En ucuzu sarıydı. Arada 10 dolar oynuyor. Dedim yapacak bir şey yok. Sarıyı aldım. Netten araştırdığım kadarı ile iyi bir alet. Zaten çok pahalı da değil. Bakacaz artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.