Şimdi Ara

Rock ve Metal Muzik icin kulaklık önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sony ex300ap gayet iyidir fiyatına göre. Ap'nin henüz sahtesini duymadığım için çabuk olun. Earbudlar olarak hiçbir bilgim yok. Oğuzhan arkadaşımız güzel cevaplamış.
  • 32 ohm kulaklıklarda cızırdama daha fazla oluyor. Garanti kapsamına giriyor ve birebir değişim veriyorlar. Çok sayıda değişim aldım.

Mx270 önermemin sebepleri;
    1- yalıtım konusunda tüm modeller aynı fazla para vermenize gerek yok.
    2- bass konusunda 32 ohm modeller daha iyi (mx365-375) ama hepsinde cızırdama oluyor. Mx365 2 kere değişim aldım ama nafile.
    3- mx270 cızırdama konusunda en az sorun çıkartan model. Amfiye bağlarsanız düşük oranda yapıyor. Mx580 bile cızırdama yaparken mx270 yapmıyor.
    4- ses konusuna gelirsek mid ve tizler 32ohm modellere göre daha berrak (mx365-mx375)
    Mx470 test etmedim ama mx580 e çok yakın diyorlar. Mx580 modelinin tizleri ve sahnesi mx270 e göre biraz daha iyi ama aradaki fiyat farkına değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan kullanıcısına yanıt
    Gayet açıklayıcı olmuş hocam, sorularıma cevap aldım. Çok teşekkür ederim.
  • oguzhan kullanıcısına yanıt
    Hımm. Simdi de cok kararsiz kaldim ama. Herkes farkli bir sey diyor. Mx 375 mi yoksa 270 mi almaliyim?

• ermisares E kullanıcısına yanıt
    Kılıfı için 375 alırım bir kere, sonraki seferlere mx270
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermisares

Hımm. Simdi de cok kararsiz kaldim ama. Herkes farkli bir sey diyor. Mx 375 mi yoksa 270 mi almaliyim?

Bass istiyorsanız MX375 alın ama kronik cızırdama sorunu olduğunuda unutmayın.

Ayrıca paket hasarlı uygun fiyata bulunabiliyor kulaklıklar;

Kargo bedava, güvenilir site.
    MX270;http://www.arabulvar.com/sennheiser-mx-270-----kulakici-kulaklik-siyah/?pr=531224
    MX470;http://www.arabulvar.com/sennheiser-mx-470-----kulakici-kulaklik-siyahyonca-yesili/?pr=531230

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: ermisares

Bass istiyorsanız MX375 alın ama kronik cızırdama sorunu olduğunuda unutmayın.

Ayrıca paket hasarlı uygun fiyata bulunabiliyor kulaklıklar;

Kargo bedava, güvenilir site.
    MX270;http://www.arabulvar.com/sennheiser-mx-270-----kulakici-kulaklik-siyah/?pr=531224
    MX470;http://www.arabulvar.com/sennheiser-mx-470-----kulakici-kulaklik-siyahyonca-yesili/?pr=531230

Cızırdama sorunu biraz soğuttu aslında beni. O fiyatlara vatanda da bulurum o sorun değil aslında. Mx470 düşünüyorum şimdi ama karar veremedim. Yarın teknosaya filan gidip inceliycem iyice.

Hocam bence kutusu hasarlı mx470 al gitsin. Şahsen ben birdaha aldığımda öyle yapacağım. Hem 375 ile aşağı yukarı aynı fiyat, hem de cızırtı yok, 16 ohm kulaklık. Kılıfı da var, o yüzden kutusu hasarlı mx470 diyorum ben. En iyisi.
  • Hocam o zaman ben yarim vatana gidip bakicam bi mx 470e ve 375e. Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim
    Baska fikri olan olursa yazsın konuya lutfen

bence vatanı boşver hocam, pahalıya gelir. üstteki siteden kutusu hasarlı mx470 alırsınız vatandan alacağınız mx375 fiyatına. onlar da çalışan aletler, sadece kutuları ezik. iade de varmış. arkadaşlar da alışveriş yapmış. ben oradan alacam bir dahakine. yine de sen bilirsin hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, amerika'dan bir arkadaşım gelecek bana 100 $ a kadar rock ve metal müzikler için kulak içi kulaklık önerir misiniz ? iphone 5 (a1428 abd cihazı) ile kullanmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackace -- 5 Aralık 2013; 20:30:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.