Rockcı o nineyi kötü emellerine alet etme @Aselal Aynen katılıyorum...Değiştireceksin !! O kadar.Nokta. @RocKCI Değiştirmessen
quote:Orjinalden alıntı: .:RocKCI:. değiştirmiyom ne yapacaksınız Aynı anda atmışız o kadar post kasmışsın benimki üstte
quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT quote:Orjinalden alıntı: .:RocKCI:. değiştirmiyom ne yapacaksınız Aynı anda atmışız o kadar post kasmışsın benimki üstte ben post kasmam onlar benim hakkım quote:Orjinalden alıntı: __FaTaL2__ quote:Orjinalden alıntı: .:RocKCI:. değişmiyom güzel avatar bulun onu kullanırım belki /> Konuşma læ Nikolas39
quote:Orjinalden alıntı: .:RocKCI:. quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT quote:Orjinalden alıntı: .:RocKCI:. değiştirmiyom ne yapacaksınız Aynı anda atmışız o kadar post kasmışsın benimki üstte ben post kasmam onlar benim hakkım Sonuçta fazla
quote:Orjinalden alıntı: __FaTaL2__ Beğenmedin mi ? Beğendimde çok büyük, küçültünce birşey anlaşılmaz
quote:Orjinalden alıntı: .:RocKCI:. quote:Orjinalden alıntı: __FaTaL2__ Beğenmedin mi ? Beğendimde çok büyük, küçültünce birşey anlaşılmaz = ?