Şimdi Ara

Rocket League [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
883
Cevap
20
Favori
38.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar oyunu gamepad ile oynayanlar bana bir yardımcı olursa çok sevinirim.
    Uzun süredir bu oyunu klavyeden oynuyorum ve gamepad'in daha iyi olduğunu düşündüğümden gamepad'a geçmeye karar verdim. Ev arkadaşımının kontorland marka basit (ucuz) bi gamepad'i var onunla oynamaya çalışıyorum. Ancak analog çok hassas, azıcık oynattığımda bile çok fazla savruluyor araba. Duran toplara bile vuramıyorum neredeyse. Bunun ayarı nasıl yapılır? yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim teşekkürler
  • Not logged in to Rocket League Servers , diye bir hata alıyorum önceden hiç olmamıştı böyle bir hata alan var mı ?
  • ahmetnbr kullanıcısına yanıt
    dandik gamepadle oynamamanız sizin yaranıza ben xbox 360 kolu kullanıyorum ve xbox one kolu alıcam yakında 360 veya one kolu hariç ps4 de belki olabilir diğer kollar ile bu oyundan çok iyi verim alamazsın challenger elite rütbelerine ulaşırsan bana pm at beraberde gireriz ve iyi bir kol aldıkdan sonra training kısmında aeriel shootları ve freedede farklı sert şut vurmayı drift yapmayı calısmanı öneririm yoksa challger elite rütbesine bi 500 saat sonra ulaşırsın ve yeteneklerinde basit olur
  • Basketbol eklentisi 26 Nisan da geliyor

• 2v2 ranked oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir. Challanger 3'üm.
    http://steamcommunity.com/id/JakSocket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basketbol modu bugün yayınlandı.Deneme fırsatım oldu.Oldukça eğlenceli ama futbola göre zor olmuş.Ayakkabıdan çıksan sese kadar yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 26 Nisan 2016; 15:21:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Basketbol modu bugün yayınlandı.Deneme fırsatım oldu.Oldukça eğlenceli ama futbola göre zor olmuş.Ayakkabıdan çıksan sese kadar yapmışlar

Gayet güzel ve 4tl gibi bir fiyata cikmasida cok iyi. Stadyum biraz küçük geldi bana biraz daha büyük olsa cok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

Basketbol modu bugün yayınlandı.Deneme fırsatım oldu.Oldukça eğlenceli ama futbola göre zor olmuş.Ayakkabıdan çıksan sese kadar yapmışlar

Gayet güzel ve 4tl gibi bir fiyata cikmasida cok iyi. Stadyum biraz küçük geldi bana biraz daha büyük olsa cok iyi olur

4 TL'lik DLC bayrak veriyor sadece. Yeni modları oynaması ücretsiz.
  • Oyunu daha evvel almıştım ama nedendir bilinmez pc de çalıştıramamıştım bir türlü. iade etmiştim. Gecen indirimde dayanamayıp bir daha aldım. Sorunu da çözünce 10 numara oldu 1-2 oyun atayım diye giriyorum ama bağlıyor şerefsiz. Yayında yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.
  • Multiplayer topluluğu konusuna buradan ulaşabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_116615004/tm.htm
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de dğn bu oyunu satın aldım. Ve birkaç oyun oynadım. Çok beğendim. Yalnız oyun açılırken niyeyse simsiyah ekranda kalıyır ve alt tab vs çalışmıyor. Ta ki oturumu kapatana kadar. Bunun çözümünü bilen var mı. Grafik ayarlarım hepsi full ve 2550x1440 çözünürlükte oynuyordum. Ne oldu anlamadım. Çözümü bilen var mı?

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Alt + tab sorunu bende de var. Win10 kullanıyorsan alt + tab'a basılı tutunca saatin sağındaki kenara tıklarsan masaüstüne dönebiliyorsun. Çok sorun olmuyor o yüzden.

Ayrıca challanger elite seviyesindeyim ama bazı takım arkadaşlarınız oyunun ortasında oyundan çıkıyor veya bilerek oynamıyor. Oyunu eğlencemek için oynuyorum ve zevkli gerçekten ama hep aynı rankte sırf bu insanlar yüzünden takılı kalmaktan sıkıldım. Solo standart ölüm resmen.
  • KKochaKK kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Sorunun kaynağı sanırım Riva tuners idi kaldırdım sorun düzeldi... Ama sizin izah ettiğiniz alt+tab sorunu değildi kastettiğim... Onu her oyunda yapıyor biliyorum Win 10 un o hatasını... Teşekkürler
  • Rocket League'e çapraz platform desteği geliyor.

PC ve Xbox One artık aynı anda maç yapabilecek.

http://www.merlininkazani.com/Rocket_League-oyun_haber-88864p1.html

Diğer bir haber ise yeni bir deneysel haritanın geleceği.

http://leadergamer.com.tr/rocket-league-icin-yeni-bir-deneysel-harita-geliyor-84680.html

Rocket League [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 28 Mayıs 2016; 12:06:39 >

• la şunu oynarken topa vuracağım zaman istemsiz bir şekilde ayağım hareket ediyor sanki ayağımın altında top var ona vuracak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: APATAYIZ

la şunu oynarken topa vuracağım zaman istemsiz bir şekilde ayağım hareket ediyor sanki ayağımın altında top var ona vuracak gibi

Bazen banada oluyor ama çok kritik toplarda
  • Oyunu yeni aldım, alışmaya çalışıyorum, bir sorum olacak. Maç yaparken bazı oyuncular bildiğin kanat takmışçasına uçuyorlar, nasıl oluyor o ben beceremiyorum, ilk önce zıplıyorum daha sonra rokete basıyorum ama uçmuyor araba?

• quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Oyunu yeni aldım, alışmaya çalışıyorum, bir sorum olacak. Maç yaparken bazı oyuncular bildiğin kanat takmışçasına uçuyorlar, nasıl oluyor o ben beceremiyorum, ilk önce zıplıyorum daha sonra rokete basıyorum ama uçmuyor araba?

Yerlerde bulunan destekler ile hızlanıyorlar.Desteğin %100 iken destek tuşu ile sende o hızda gidebilirsin.

Edit:Tam %100 olmasada olduğu kadarını kullanır ve hızlanmanı sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 28 Mayıs 2016; 17:34:15 >
  • quote:

quote:

Oyunu yeni aldım, alışmaya çalışıyorum, bir sorum olacak. Maç yaparken bazı oyuncular bildiğin kanat takmışçasına uçuyorlar, nasıl oluyor o ben beceremiyorum, ilk önce zıplıyorum daha sonra rokete basıyorum ama uçmuyor araba?

Yerlerde bulunan destekler ile hızlanıyorlar.Desteğin %100 iken destek tuşu ile sende o hızda gidebilirsin.

Hızlanmaktan bahsetmiyorum, adamlar bildiğin havada uçuyorlar, ben zıplıyorum hemen düşüyorum, adam saniyelerce tepemde süzülüyor.

• quote:

quote:

quote:

Hızlanmaktan bahsetmiyorum, adamlar bildiğin havada uçuyorlar, ben zıplıyorum hemen düşüyorum, adam saniyelerce tepemde süzülüyor.

Havada uçuyorlardır o zaman.Uçmayı bende tam öğrenemedim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.