Şimdi Ara

Rocksmith , Elektro Gitarları Hazırlayın !!! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
5
Favori
20.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi çıksın şu oyun bilgisayara artık off of
  • PAL versiyonu çıkmış bulunmakta. Meraklısı kaçırmasın derim.
  • Çok merak ediyorum bu oyunu. Ama gidip denemeden alamam. Nasıl tepki veriyor, lag var mı nedir. Aslında çok güzel duruyor ama.
  • Tr de satılmayacak mı bu ya
  • Yurtdışı sitelerinde (zavvi vs.) gördüğüm kadarı ile oyunun Xbox - PAL versiyonu; 28 Eylül de çıkacak. Ön sipariş ile alacak olursak, yaklaşık 60 Dolar/Euro gibi de bir fiyatı var.
  • pratik için
  • steamden pc demo versiyonunu indirdim ama bende line 6 ux1 ses karti var onunla pcye bagladigimda oyun tanimadi gitari( fender strat ) illa rocksmith real tone kablo takili degil diyor. illa o kablodanmi edinmemiz lazim cozemedim. halbuki ux1 ile kayitlar yapiyorum vs... bu durumu asma sekli yokmu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıktı mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkankok

steamden pc demo versiyonunu indirdim ama bende line 6 ux1 ses karti var onunla pcye bagladigimda oyun tanimadi gitari( fender strat ) illa rocksmith real tone kablo takili degil diyor. illa o kablodanmi edinmemiz lazim cozemedim. halbuki ux1 ile kayitlar yapiyorum vs... bu durumu asma sekli yokmu acaba?

Aynısını ben de soruyorum. Şuan indiriyorum fakat sanırım sadece Rocksmith™ Real Tone Cable ile çalışıyor oyun. Ve onun fiyatı $29.99 gibi bir şey kargo hariç. Çok kötü oldu gerçekten :(. Türkiyede bulabileceğimiz bir yer yok mu acaba? d&r'a felan kesin gelmesi gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeroga

Oyun çıktı mı ??

X360 için pal versiyon çıkmayacak diye biliyorum ancak PS3 için Kasım ayında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

quote:

Orijinalden alıntı: Aeroga

Oyun çıktı mı ??

X360 için pal versiyon çıkmayacak diye biliyorum ancak PS3 için Kasım ayında.

PC versiyonu şuan ön siparişte. Steamden alırsanız şuanda oynayabiliyorsunuz ama kablo sorunu var kabloyu nerden bulucam bilmiyorum.
  • Arkadaşlar Ben Steam'den Demo versiyonunu indirdim oyuna başladım jak girişinede gitarımı bağladım gitarımın modeli Cort G110 Oyun açılıyor Soundchechk e giriyorum gitarımı elektro gitar olarak seçiyorum right handed diyorum 6-in -line headstock diyorum ve Hata Veriyor Hata şu a cable has been unplugged.Please make sure your Rocksmith real tone cable is properly connected. işte hata bu lütfen arkadaşlar yardım edin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaygx

Arkadaşlar Ben Steam'den Demo versiyonunu indirdim oyuna başladım jak girişinede gitarımı bağladım gitarımın modeli Cort G110 Oyun açılıyor Soundchechk e giriyorum gitarımı elektro gitar olarak seçiyorum right handed diyorum 6-in -line headstock diyorum ve Hata Veriyor Hata şu a cable has been unplugged.Please make sure your Rocksmith real tone cable is properly connected. işte hata bu lütfen arkadaşlar yardım edin !

Rocksmith real tone cable olmadan çalışmaz oyun. Kablosunu alman lazım.150 TL fiyatı var.
  • Oyunu yurtdisindan getirttim ama kablo yok basit bir kablo icin 150 lira verecegime satarim oyunu. Oynamanin tek yolu amazondan almak galiba. Amazon bu kabloyu turkiyeye gonderiyor mu? Bazi elektronik urunleri gondermiyorlar da.
  • Ins kablo ebay'e en kisa surede duser.
  • Oyunu oynayamamış yada oynamak isteyenler veyahut almak/almamak arasında kalmış insanlar için gameplay/inceleme videosu:

Takip, tavsiye ve görüşler için;

facebook.com/yesildevinmaceralari
    twitter.com/WirierJerk
    www.yesildevinmaceralari.com
    twitch.tv/wirierjerk

• hayır şimdi benim anlamadığım nokta bu "real tone cable" zımbırtısına niye gerek duyuyoruzki bende zaten jack girişli creative xfi ses kartı mevcut ve o dandik kabloya bin basar.
  • Oyun standart jack'la da oynanıyor beyler.
    Buradan bunu indirin. rocksmith'in dosyasına atın. oyunu attığınız programdan çalıştırın. Gerisi ses kartınıza kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-alper

Oyun standart jack'la da oynanıyor beyler.
    Buradan bunu indirin. rocksmith'in dosyasına atın. oyunu attığınız programdan çalıştırın. Gerisi ses kartınıza kalmış.

Hocam bu bahsettiğin PC için yapılacak bişey ancak bu oyunda anca PC de oynanır, malum xbox da denemeye kaktığımızda anormal fiyatlar sözkonusu.

Pc de oynarken standart bir kablo oluyor demişsin, tabi program destekli (Linkini verdiğin, sağolasın). Kablo standart jack da nasıl?, Jack-Jack mı yoksa Jack-USB mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

quote:

Orijinalden alıntı: by-alper

Oyun standart jack'la da oynanıyor beyler.

Hocam bu bahsettiğin PC için yapılacak bişey ancak bu oyunda anca PC de oynanır, malum xbox da denemeye kaktığımızda anormal fiyatlar sözkonusu.

Pc de oynarken standart bir kablo oluyor demişsin, tabi program destekli (Linkini verdiğin, sağolasın). Kablo standart jack da nasıl?, Jack-Jack mı yoksa Jack-USB mi?

Jack jack hocam normal gitar jack'ı. xbox için yapılacak bir şey yok şu anda.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.