Bildirim
RockStyLa archer video(Hatırlayan var mı?) :D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
resmi forumda geziniyordum.Spectrenin youtube profiline girdim.Oradan seni cektigi videoyu gordum.Sonra sende bu basligi actin garip oldu -
tekrar baslıyorum de sende kurtul bende -
quote:
Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe
resmi forumda geziniyordum.Spectrenin youtube profiline girdim.Oradan seni cektigi videoyu gordum.Sonra sende bu basligi actin garip oldu
-
hatirliyorum eziqin tekiydi belediye gomdu.. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Dante*
hatirliyorum eziqin tekiydi belediye gomdu.. :)
Ah Tolga ah.hiç değişmemişsin:) Azcık olgunlaş. -
RockStyLa magelerin korkulu rüyası Mage clan olduğumuz için bizim clanın yarısı sana düşmandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitxkrieg -- 10 Haziran 2011; 14:08:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Blitxkrieg
RockStyLa magelerin korkulu rüyası Mage clan olduğumuz için bizim clanın yarısı sana düşmandı
Hahahaha -
Video yu görünce hatırladım En son şantiye çukuruna düşmüştü sanırım -
güzel charmıss efe -
ImAntor'la vs atabilseydin kim alırdı onu merak ediyorum -
Birkac tane sorum var
video cekildigi zaman 5+3lüde cooldown varmiydi.
3.dk'da asas bir skill vuruyor. ekran karariyor bir sureligine. hangi skill soylermisiniz.
birde cz chara windforce alamiyorsak. sizce hangi itemi almaliyiz. enion chitin helenid yada eagle.
simdiden tesekkur ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: INyChris
ImAntor'la vs atabilseydin kim alırdı onu merak ediyorum
valla bende merak ediyordum.nasip değilmiş. Şu anda başa çıkamadığım iron set3lü krowaz 8 setli chaos baal 9lu bir karakter var.. Bi wsde chaos 3 kere patlar mı arkadaş -
hocam o charın ısmı ne ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Glinz
Birkac tane sorum var
video cekildigi zaman 5+3lüde cooldown varmiydi.
3.dk'da asas bir skill vuruyor. ekran karariyor bir sureligine. hangi skill soylermisiniz.
birde cz chara windforce alamiyorsak. sizce hangi itemi almaliyiz. enion chitin helenid yada eagle.
simdiden tesekkur ederim
Video çekilirken cooldown yoktu oyunda. Asasın kör etme skili yanlış hatırlamıyorsam 72 skiliydi.
Cz chara windforce alamıyorsanız iron bow,eagle eye veya helenid tavsiye ederim.Okçuda önemli olan uzak mesafeden hasar vermek olduğundan bu söylediğim yaylar işinizi görür
Ayrıca @No Problem ; Sağol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X