Şimdi Ara

★★★★ RockStyLa Char tanıtımı ★★★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
0
Favori
95.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu pazar olayını hiç beceremezdim oynadığım dönemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs07

efege profil resmindekini yılan kafası sanıyordum şimdi dikkatli bakınca alakası olmadığını fark ettim.

Bunu 1 kişi daha söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

efege profil resmindekini yılan kafası sanıyordum şimdi dikkatli bakınca alakası olmadığını fark ettim.

Bunu 1 kişi daha söylemişti

hahaha ben f1 arabası sanıyodum potaymış ya :D:D

• Guzel olmus charin. Hayirli olmasi dileklerimle...
  • en güzeli benim resmim

bu arada o itemleri açık gördükçe sinirim bozuluyor sanki benim charım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

Guzel olmus charin. Hayirli olmasi dileklerimle...

Teşekkür ederim
  • Hayırlı olsun dostum. Merak ettiğim birşey var hadi yaparsın +7 dual shard +7 shell set de bu kadarıda para harcamadan zor iş nasıl becerdin?
  • YaralıSıtayla
  • Sen gecen soyulan eleman degilmisin hic ilgilenmiyorum Ko ile artik kusura bakma. Char guzel ama ben senin tum bu itemlari ticaretle yaptigina inanmiyorum uzun vaadede yapilir ama sen bikac kere hack yedin sonra bi kac gecti md9 falan almissin birsuru item dizmissin bundan dolayi inanmiyorum tl vermeden dizdiginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzzzzzaaaaaaaa

Sen gecen soyulan eleman degilmisin hic ilgilenmiyorum Ko ile artik kusura bakma. Char guzel ama ben senin tum bu itemlari ticaretle yaptigina inanmiyorum uzun vaadede yapilir ama sen bikac kere hack yedin sonra bi kac gecti md9 falan almissin birsuru item dizmissin bundan dolayi inanmiyorum tl vermeden dizdiginize.

İnanıp inanmamak size kalmış.Beni moradonda pazardan çıkmayan birisi olarak tanıyan tanır.Ben pk atmam,arada savaşa giderim.Zamanımın çoğu moradonda pazar yapmakla geçer.Forumdanda benim pazar yaparak item dizdiğimi çoğu kişi biliyorİnanmayanlarada diyecek bir şey yok

Yorumlar için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: zzzzzzzaaaaaaaa

Sen gecen soyulan eleman degilmisin hic ilgilenmiyorum Ko ile artik kusura bakma. Char guzel ama ben senin tum bu itemlari ticaretle yaptigina inanmiyorum uzun vaadede yapilir ama sen bikac kere hack yedin sonra bi kac gecti md9 falan almissin birsuru item dizmissin bundan dolayi inanmiyorum tl vermeden dizdiginize.

++++
  • Kim nasıl düşünürse düşünsün.Umrumda değil

Tanıyan biliyor oyuna para vermediğimi

CHARI SATMAK İSTESEM KOMPLE CHAR DAHİL KAÇ TL YE GİDER ACABA??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 4 Mayıs 2010; 15:17:30 >
  • Butun bu itemlar ticaretle yapilmayacak itemlar degil. Ben 5 ay kadar oynadim ve Premium haricinde para vermedim. Bunun 4 ayi moradonda gecti diyebilirim. Moradonda vakit gecirmek gercekten cok zevkli oluyor. Ucuza item koyan ve acil paraya ihtiyaci olanlardan cok guzel karlar elde edilebiliyor. Birazda Anvil ile araniz iyiyse cok cok kolay. 4 ayda asagidaki itemlari yapabildim.
    2x Roc +0
    2x PE +1
    IN
    IB
    Murky +8 (Non Reb.)
    Hanguk +8 (Non Reb.)
    Hanguk +9 (+11 Reb.)
    +8 W.Shell Set (+5 Reb.)

Roc lari + lamaya calisiyordum fakat oyunu birakma karari aldim. Zaten istedigimi elde etmistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Butun bu itemlar ticaretle yapilmayacak itemlar degil. Ben 5 ay kadar oynadim ve Premium haricinde para vermedim. Bunun 4 ayi moradonda gecti diyebilirim. Moradonda vakit gecirmek gercekten cok zevkli oluyor. Ucuza item koyan ve acil paraya ihtiyaci olanlardan cok guzel karlar elde edilebiliyor. Birazda Anvil ile araniz iyiyse cok cok kolay. 4 ayda asagidaki itemlari yapabildim.
    2x Roc +0
    2x PE +1
    IN
    IB
    Murky +8 (Non Reb.)
    Hanguk +8 (Non Reb.)
    Hanguk +9 (+11 Reb.)
    +8 W.Shell Set (+5 Reb.)

Roc lari + lamaya calisiyordum fakat oyunu birakma karari aldim. Zaten istedigimi elde etmistim.

Zaten koxp varken gidip pk atacak halimiz yok ya.İtem diziyoruz bizde pazar yapa yapa

• quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

YaralıSıtayla

jeton şimdi düştü

adamın ankara crewden olabilme ihtimalini de göz önünde bulundur
  • quote:

quote:

YaralıSıtayla

jeton şimdi düştü

Onlarla bir alakası yok ismin

• quote:

quote:

quote:

YaralıSıtayla

jeton şimdi düştü

Onlarla bir alakası yok ismin

ama char iyi olmus harbiden iyi oyunlar

• Teşekkür ederim.

Bu charın bu haliyle TL olarak ederi nedir sizce?
  • Güzel char,iyi oyunlar.
  • quote:

Teşekkür ederim.

Bu charın bu haliyle TL olarak ederi nedir sizce?

2bin lira civarı birşey eder.Akara piyasasını bilmiyorum tam 3-5 birşey oynayabilir.1.5 trink verene verirdim ben charı ama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.