Şimdi Ara

★★★★ RockStyLa Char tanıtımı ★★★★ (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
0
Favori
95.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koxp sayesinde tanınıyorum diye bir şey dedim mi ben?

Seni kimse tanımıyor bile ve sen bunu çekemiyorsun anlaşılan
  • Biraz da vs lerde seni alanlar©¥n ya da ''adam ne damage vurdu be'' dediklerinin ss lerini paylaş©¥r m©¥s©¥n ?
  • Bu pm nasıl

• quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: efege

Bu pm nas©¥l

iron set bahane damageler şahane yazsayd©¥n
    iyi bir magedir genelde bizi ordunun içine çeker

• Efege b©¥rak şu koxp u art©¥k :D Bak banlanmalar başlad©¥ senin baş©¥nada gelmeden b©¥rak ..
  • Sevgili _MOD_ arkadaşım ;

Ben bu koxpu isteyerek açmıyorum.Zaten aldığım h-f- 15 günlük.

Hakkımda video lu şikayet var resmi ingilizce forumda.Ama banlanmayacağımı biliyorum.Ben yinede itemlerimi kasa charıma koydum ne olur ne olmaz diye.

Zaten benim amacım koxper okçu ile legal okçu arasındaki farkı kafası basmayıp bana legal oynarken illegal diyenelere göstermekti.

Ben amacıma ulaştım.15 günlük koxpun süresinin bitmesine 3-4 gün kaldı.Ben zaten bu aralar fazla cz ye çıkmıyorum kendimi bu konuda tatmin ettiğim için.

Önümde 2 seçenek var.Windforce +9 umu satıp asas olurum ya da +9 windforce ile legal olarak akmaya devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 28 Ocak 2011; 15:03:40 >
  • quote:

Sevgili _MOD_ arkadaş©¥m ;

Ben bu koxpu isteyerek açm©¥yorum.Zaten ald©¥ğ©¥m h-f- 15 günlük.

Hakk©¥mda video lu şikayet var resmi ingilizce forumda.Ama banlanmayacağ©¥m©¥ biliyorum.Ben yinede itemlerimi kasa char©¥ma koydum ne olur ne olmaz diye.

Zaten benim amac©¥m koxper okçu ile legal okçu aras©¥ndaki fark©¥ kafas©¥ basmay©¥p bana legal oynarken illegal diyenelere göstermekti.

Ben amac©¥ma ulaşt©¥m.15 günlük koxpun süresinin bitmesine 3-4 gün kald©¥.Ben zaten bu aralar fazla cz ye ç©¥km©¥yorum kendimi bu konuda tatmin ettiğim için.

Önümde 2 seçenek var.Windforce +9 umu sat©¥p asas olurum ya da +9 windforce ile legal olarak akmaya devam ederim.

Senin hangi amaçla koxp açt©¥ğ©¥n©¥ zaten biliyorum.. Ama koxper olan arkadaşlara yap©¥cağ©¥n en büyük iyilik onlar gibi olmakt©¥r..
    Ayr©¥ca okçu olarak devam et.. Okçunun havas©¥ başka :D

• Bakalım duruma göre
  • uzun zaman sonra resimlere biraz göz attımda, oyunun pikselleri o kadar net gözüküyorki, grafiğin g si yok, zaman kaybı bana göre. da merak ettiğim hala nasıl bu kadar değerli şu itemlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLüRüK

uzun zaman sonra resimlere biraz göz attımda, oyunun pikselleri o kadar net gözüküyorki, grafiğin g si yok, zaman kaybı bana göre. da merak ettiğim hala nasıl bu kadar değerli şu itemlar

Bence oyunu güzel yapan grafiğinin düşük olması :) Sade ve oynanabilirliğinin kolay olması iyi bişey.
  • İtemleri kitlemen lazım yazık olur emeklerine ..
  • +9 WF ile legal okçu bile sarar ha. Uzaktan uzaktan iyi ksler oh oh.

Adam silecek bir Power Shot...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtlh.yil

+9 WF ile legal okçu bile sarar ha. Uzaktan uzaktan iyi ksler oh oh.

15 gün öyle kendi adıma cezalandırmak için h-f- almıştım.Bitti süresi tekrar legal akacaz
  • Warriorumla

+9 Blade axe ile;

Chaos wirinom ile;

• quote:

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: rtlh.yil

+9 WF ile legal okçu bile sarar ha. Uzaktan uzaktan iyi ksler oh oh.

15 gün öyle kendi ad©¥ma cezaland©¥rmak için h-f- alm©¥şt©¥m.Bitti süresi tekrar legal akacaz

Çok fark etti mi hfli hfsiz ?

• Zaten daha önce hf siz oynuyordum okçuyu

Eskide dönüş yaptık

Hatta 2 tane sağlam asasla 2 vs 1 yaptım aldım

Eski performansımı kaybetmemişim.Zaten altı üstü 10 gün kullandım şu hf yi
  • quote:

Zaten daha önce hf siz oynuyordum okçuyu

Eskide dönüş yapt©¥k

Hatta 2 tane sağlam asasla 2 vs 1 yapt©¥m ald©¥m

Eski performans©¥m©¥ kaybetmemişim.Zaten alt©¥ üstü 10 gün kulland©¥m şu hf yi

Hay©¥r biliyorum zaten daha önceden legal oynad©¥ğ©¥n©¥.

Sadece np kasma anlam©¥nda sana çok fark ettirdi mi anlam©¥nda sormuştum.

• Np ye ihtiyacım yok zatenAma tabi koxper ken daha çok np kasılıyor bu bir gerçek
  • quote:

Np ye ihtiyac©¥m yok zatenAma tabi koxper ken daha çok np kas©¥l©¥yor bu bir gerçek

Npye ihtiyac©¥n olmad©¥ğ©¥n©¥ biliyorum zaten. Tekrardan legale dönmene sevindim.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.