Şimdi Ara

RockStyLa char tanıtımı(AKARA)( YENİDEN:) ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
0
Favori
31.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Küpe olarak dual howling rooster düşünüyorum sağlamlık bakımından.Ama attack da önemli dediğiniz gibi.Fakat 16 dex küpelerin tanesi 20gb.Howling lerin 6tanesi 9gb.Dual 16 dex küpeye 40gb vermek için yapacağım ticaret benim çok zamanımı alır.Dual howling için şuan param var sayılır.Sanırım dual howling alıcam küpe olarak
  • Fotolar

RockStyLa char tanıtımı(AKARA)( YENİDEN:) )

RockStyLa char tanıtımı(AKARA)( YENİDEN:) )

• Ya bırak ya balık seni
  • ana kıtlı deıl ıtemler :)) mılletı tesvık etme kardesm :))
    hayrlı olsn xP gule gule kullan ılerıde 9 shel setli 9 shardlı roflu charını gormek ısterız
  • su chara bide iron belt al efe tam olsun bari...
  • Ben item kitlemem ya.Ticaret yapan birisi olduğum için sık sık değişiyor itemlerimKitlemeyi şimdilik düşünmüyorum

İron belt düşünüyorum ama bilemiyorumGerek yok gibi.Ama belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ef54n3

ana kıtlı deıl ıtemler :)) mılletı tesvık etme kardesm :))
    hayrlı olsn xP gule gule kullan ılerıde 9 shel setli 9 shardlı roflu charını gormek ısterız

Onları dizmek baya zaman alırHerşeyin fazlası zararlı
  • tebrikler efe :)
  • Güzel char güle güle oyna...

Düşüncem, Atağın biraz az geldi gözüme, benim 59 lvl ezik roguemde dahi 1676 AP var (full scrollu haliyle). Bu anti deflerle tamam ölmezsin ama öldüremezsinde bence :)
  • Alında baya sağlam oldum.Şuan 80 ve 83 lerle çok rahat vs yapıyorum.Hatta her vs bittiğinde sende pedal mı var diyorlarŞuan sağlam oldum ama attack biraz azFaka 3-4 vs 1 lerde yararını görüyorum takılarınBdw de falan taşı tek başıma çok rahat alabiliyorumOturup kalkıyorum kesemiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Güzel char güle güle oyna...

Düşüncem, Atağın biraz az geldi gözüme, benim 59 lvl ezik roguemde dahi 1676 AP var (full scrollu haliyle). Bu anti deflerle tamam ölmezsin ama öldüremezsinde bence :)

hocam 80 lwl asasa 9 cleaver 7dw taktım.Gerisi görev takıları kiralık itemler 2k ap anca oluyor.Senin ezikde biraz fazla ap varmış

Ben olsam in kullanmazdım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Güzel char güle güle oyna...

hocam 80 lwl asasa 9 cleaver 7dw taktım.Gerisi görev takıları kiralık itemler 2k ap anca oluyor.Senin ezikde biraz fazla ap varmış

Ben olsam in kullanmazdım ama

Silahlar ezik bende, +9Cleaver, +5Reb Shard :( Bonus 178 Dexden kurtarıyorum biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kediciler

Alında baya sağlam oldum.Şuan 80 ve 83 lerle çok rahat vs yapıyorum.Hatta her vs bittiğinde sende pedal mı var diyorlarŞuan sağlam oldum ama attack biraz azFaka 3-4 vs 1 lerde yararını görüyorum takılarınBdw de falan taşı tek başıma çok rahat alabiliyorumOturup kalkıyorum kesemiyorlar

Kardeşimin pc den girmiştim o yüzden bu hesapla yazmışım

Attack az ama benim def ve anti defler çok sağlam oldu.En azından 2-3 vs lerde 3 ünüde alabilecek kadar iyiyim şuanda.Gerçi sonra moradonda pedal diyorlar ama takıları bilmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 28 Ekim 2009; 18:25:58 >

• la efe bu arada ne ara 5k post kastın askere gitmeden önce hatırlarım senin postun 2k civarlarındayken benimki 3k civarlarına geliyordu vay be bu askerlik perişan etti beni her yönden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 28 Ekim 2009; 18:39:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

la efe bu arada ne ara 5k post kastın askere gitmeden önce hatırlarım senin postun 2k civarlarındayken benimki 3k civarlarına geliyordu vay be bu askerlik perişan etti beni her yönden

Koxp kurdum konu dışına
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

la efe bu arada ne ara 5k post kastın askere gitmeden önce hatırlarım senin postun 2k civarlarındayken benimki 3k civarlarına geliyordu vay be bu askerlik perişan etti beni her yönden

Koxp kurdum konu dışına

Dh Post kasar v.6 kullanıyorsun heralde

• Evet
  • quote:

Evet

charının ap si kadar adamın dh da postu var helal
  • quote:

quote:

Evet

charının ap si kadar adamın dh da postu var helal

Uçma la

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.