Şimdi Ara

ROGER WATERS'A MESAJ GÖNDERELİM (THE WALL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorsunuz büyük üstad roger waters bu sene amerika ve avrupa kıtası kapsamında the wall turnesine çıkıyor..mannheim,oslo gibi şehirler varken listede istanbulu görmemek içler acısı bi durum.. acaba mail atsak (bayaa bi kişi toplamamız lazım) büyük üstad fikrini değiştirirmi ne dersiniz?

• bikaç konu aşşağıda bi başlık var efsanaler diye , oraya postlarsan daha çok ilgi görür eminim.ne tesadüf ki şimdi wiki'den bakıyordum roger waters'a.2006'da gelmişti belki o yüzden gelmez.ayrıca şu yazıyı okuyunca gözümden yaş geldi resmen bu kadar acı başka bişey yoktur:

Syd Barrett ve Roger Waters'tan sonra grubun üçüncü lideri olarak nitelendirilen David Gilmour gelen turne tekliflerini "Artık yaşım ilerledi. Pink Floyd'un stüdyo ve turne stresini kaldıramam" diyerek geri çevirmektedir. Bu açıklama, bir bakıma Pink Floyd'un ebedîyen dağıldığını ve bir daha birleşmeyeceğini göstermektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Empyrium

bikaç konu aşşağıda bi başlık var efsanaler diye , oraya postlarsan daha çok ilgi görür eminim.ne tesadüf ki şimdi wiki'den bakıyordum roger waters'a.2006'da gelmişti belki o yüzden gelmez.ayrıca şu yazıyı okuyunca gözümden yaş geldi resmen bu kadar acı başka bişey yoktur:

Syd Barrett ve Roger Waters'tan sonra grubun üçüncü lideri olarak nitelendirilen David Gilmour gelen turne tekliflerini "Artık yaşım ilerledi. Pink Floyd'un stüdyo ve turne stresini kaldıramam" diyerek geri çevirmektedir. Bu açıklama, bir bakıma Pink Floyd'un ebedîyen dağıldığını ve bir daha birleşmeyeceğini göstermektedir.

evet oraya postladım ya 2006da gelmişti doğru ama ne şehirlere gidiyo buraya gelmiyo yaa.. 2006da babam gitmişti fotoları var bakarken ağlayasım geliyo resmen birde şuan dark side of the moon albümünü dinliyorum :/ cidden şu mesaj işini ciddi ciddi düşünelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd TR -- 17 Temmuz 2010; 22:42:26 >

• abi ne mesaj atanlar vardır mesajla olacak iş değil bu roger waters'tan bahsediyoruz adamın sahne masrafı trilyonlardır.illa ki teklif yollayanlar olmuştur ama kabul etmemiştir bi sebepten dolayı.bende karaborsadan gitmiştim 2006 konserine.ama gilmour benim için tanrıdır esas, roger'a sadece saygım ve sevgim sonsuzdur.görürüz ama daha yaşımız çok yaşlı değil, mümkün olduğu ilk anda varımı yoğumu satıp konserleri nerde olursa olsun giderim.bende divison bell açayim bari
  • hiçbirşey imkansız diildir ama 2006daki konsere garanti ve bkm sponsor olmuştu onlarla iletişime geçsek çok kişi olup.. belki yine bi işbirliği yapıp ikna edebilirler çünkü artık 60ın üstünde yaşı... ayrıca bi söyleşisinde the wall veda turnem olabilir dedi
  • heralde gelişmemiş ülkelere bir defa gidiyor sadece.yani ben olsam bende öyle yapardım değerim yitmesin diye.kuruçeşmeyi zor kaldırıyor onların müziği, sponsor sorunu olduğunu sanmıyorum günden güne katlayan şirket o yazdıkların.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.