Şimdi Ara

Roger Waters Pazar Günü Sahne Alıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Corleone Family

Konser boyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi. Küçüklüğümden beri dinlediğim şarkıları canlı canlı dinledim ve sahne şovları gerçekten muazzamdı. Yarın Youtube a bir kaç video upload edicem izlemek isteyen olursa link atarım

bekliyorum hocam, en kısa sürede zahmet olmazsa. kaçtı gemi...
  • 2006'da gittiğim Roger Waters konseri benim için bir numaralı konserdi. İkinciliğe düşmesi bugüne kısmetmiş. :) Gerçekten anlatılmaz, yaşanır türünden bir etkinlik oldu.

Yalnız artık konser girişlerinde cep telefonlarını toplarlar mı ne yaparlar bilmiyorum ama bir çare bulunması şart. Siz kendinizi müziğin ve görsel şölenin etkisine kaptırmışsınız, gözlerinizden yaşar süzülüyor belki de, şak o da ne, önünüzdeki insan 7" telefonuyla video çekmeye çalışıyor, bir yanınızdaki Facebook'tan yer bildirimi yapıyor, diğer yanınızdaki Twit atıyor, Instagram'a fotoğraf atıyor. Yemin ederim tiksindirdiler.

Edit: Hıncımı alamadım, şu cep telefonu ışıklarının rezilliğine bakar mısınız yahu. İki tane hatıra fotoğrafı çektin bitti. 20 dk o telefonu monopod gibi tutup video çekmek nedir Allah aşkına.

Roger Waters Pazar Günü Sahne Alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 5 Ağustos 2013; 2:43:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

2006'da gittiğim Roger Waters konseri benim için bir numaralı konserdi. İkinciliğe düşmesi bugüne kısmetmiş. :) Gerçekten anlatılmaz, yaşanır türünden bir etkinlik oldu.

Yalnız artık konser girişlerinde cep telefonlarını toplarlar mı ne yaparlar bilmiyorum ama bir çare bulunması şart. Siz kendinizi müziğin ve görsel şölenin etkisine kaptırmışsınız, gözlerinizden yaşar süzülüyor belki de, şak o da ne, önünüzdeki insan 7" telefonuyla video çekmeye çalışıyor, bir yanınızdaki Facebook'tan yer bildirimi yapıyor, diğer yanınızdaki Twit atıyor, Instagram'a fotoğraf atıyor. Yemin ederim tiksindirdiler.

Edit: Hıncımı alamadım, şu cep telefonu ışıklarının rezilliğine bakar mısınız yahu. İki tane hatıra fotoğrafı çektin bitti. 20 dk o telefonu monopod gibi tutup video çekmek nedir Allah aşkına.

Roger Waters Pazar Günü Sahne Alıyor

Dediklerinizin altına imzamı atarım çok doğru söylemişsiniz ama ben de toplamda 20 dakikalık video çekmişimdir. Çekmemin nedeni benim için sadece anı olarak kalmaması,hatıra bırakması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://adf.ly/TS0MQ konser resimleri ve videosu
  • Hala konserin sarhoşluğunu taşıyorum üzerinde çok çok güzeldi gerçekten ancak insanlarımız gerçekten konser izlemeyi bilmiyor çok çok yazık wall'a lazer tutan bir arkadaş vardı hepimiz derin derin teşekkürlerimizi sunduk kendine bir ömür yeter ona o teşekkürler! Sürekli telefonla uğraşanlar sürekli çişe gidenler ayakta tribünde gezinenler fln bizim insanımız eğitilmeli bu konularda gerçekten...
  • Çok müthiş bir konserdi arkadaşlar. Sadece birkaç fotoğrafım var. Telefonum iyi görüntü almadığı için uğraşmadım pek. Hele gezi parkı şehitlerini duvara taşıması efsane olacak hareketti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Konser boyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi. Küçüklüğümden beri dinlediğim şarkıları canlı canlı dinledim ve sahne şovları gerçekten muazzamdı. Yarın Youtube a bir kaç video upload edicem izlemek isteyen olursa link atarım

bekliyorum hocam, en kısa sürede zahmet olmazsa. kaçtı gemi...

http://www.youtube.com/watch?v=vuf7wftpMnQ buyrun hocam en kısa sürede diğerlerini de upload edeceğim

• Çok teşekkür ederim hocam.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Çok teşekkür ederim hocam.........

Ne demek dostum.

http://youtu.be/rt2SW4nDLyU

bu da konserin açılışı,bir kaç video daha var upload edince haber veririm istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky Luciano -- 6 Ağustos 2013; 3:38:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne demek dostum.

http://youtu.be/rt2SW4nDLyU

bu da konserin açılışı,bir kaç video daha var upload edince haber veririm istersen

Full çekim gördüm youtubeda. Atlayarak izlesem de çok zevk aldım. Orada olmak varmış... Çok özendim haa :) Konuyu takip ediyorum zaten kelimesi kelimesine :)
  • Ah ulan, gidemedik ya la... Anca youtube'tan izleriz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^rof

Ah ulan, gidemedik ya la... Anca youtube'tan izleriz artık.

+1
  • 1080p olarak 2 saatlik bir çekim, ben de buradan izliycem

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tREbJm8q7JM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^rof

Ah ulan, gidemedik ya la... Anca youtube'tan izleriz artık.

Hiç sorma hocam, kaçırdık... Çok istiyordum bee, nasip değilmiş napalım... Ama David baba da olsaydı ne yapar eder para bulup giderdim, nedense o olmayınca biraz burukluk oluyor bende. Bir şeyler eksik kalıyor sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 6 Ağustos 2013; 17:03:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.