Şimdi Ara

rogue hakında bir sorum olucak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iki sefer anlat nolmus daha öncede sorduysa! anlatacaksan tabi. öyle adamın her topigine girip asagılayamazsın. kimsin sen len hala yüzlü yüzlü yazıyorsun.
    knightcı kimin oldugu ortada, sen knightcı degilsen kalıbımı basarım. zihniyete bak daha öncede sormusmus ta arastırmamısmıs ta anlamıyormus ta. sanamı kaldı lan aloo. adamın keyfi parası zamanı sabrı var. cekemiyorsun belli.

senin işin ne burda ne icin forumdasın? yazacaksan konuyla alakalı yaz. cevap istemiyorum benden bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedyDNA

iki sefer anlat nolmus daha öncede sorduysa! anlatacaksan tabi. öyle adamın her topigine girip asagılayamazsın. kimsin sen len hala yüzlü yüzlü yazıyorsun.
    knightcı kimin oldugu ortada, sen knightcı degilsen kalıbımı basarım. zihniyete bak daha öncede sormusmus ta arastırmamısmıs ta anlamıyormus ta. sanamı kaldı lan aloo. adamın keyfi parası zamanı sabrı var. cekemiyorsun belli.

senin işin ne burda ne icin forumdasın? yazacaksan konuyla alakalı yaz. cevap istemiyorum benden bu kadar

haha knightcımıyım ben buna ancaderim..beni tanımıyosun bunu pas gecelim ben onla alay etmedim sadece sitem sen sanırım anlamadın o 2 yasındaki cocuk gozleriyle bakmak merak ve arastırıp ogrenme istediğir bilmem anlayabildinmi..
    AYRICA

burası bir forum bunu herkes aklına gelen konuyu açsın diye yazılmıyor rehberler/sabit konular/onceden açılmıs konular/arama var ...herkes duzmantık yapıp forumu kirletecekse bunun ne yararı kalıyor ama sanırım sen forum nedir bunu bilmiyosun bunuda gecelim
    son olarak benim kimseyi cekemediğim falan yok dusuncelerimi acık acık yazarım ve ayrıca BURASI Bİ FORUM LAN MAN DİYE KONUSMA BURASI BİR FORUM once bunu ogren

• ya bulamadıysa? bulmak zorundamı adam. adı üstünde yeni baslamıs oyuna elinden geleni yapacagına adamın işine comak sokuyorsun. bu forumda fuzulisin kardesim.

bende char satın almayı düsünüyorum cünkü wow u sevdim ortam grafik oynanabilirlik zeka seviyesi .vs
    70 lv night elf rogue full+full. oynamasını bilmiyorum. gördügün gibi her rogue ile alakalı topige giriyorum arastırıyorum elimden geldigi kadar ama acacagım topige yazmanı istemiyorum
  • arkadaşlar bence kavganın manası yok sizden özürdiliyorum bir dahada birşey sormam rogue hakında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wowarrior

arkadaşlar bence kavganın manası yok sizden özürdiliyorum bir dahada birşey sormam rogue hakında.

öyle şey mi olur ya? istediğin zaman sorma hakkına sahipsin. burada mod.lardan başka kimse sana topic açıp açmaman konusunda baskıcı olamaz. Ayrıca wow forumu zaten çok aktif bir forum değil, yani 2dk da 3 sayfa atlamıyor. Varsın sorulmuş birşey tekrar sorulsun ne sakıncası var? cevap yazma olsun bitsin.

Ayrıca lütfen forumlarda hitap şekillerimize dikkat edelim. Herkes karşısındakine sanki 10 yaşındaki çocuk gibi hitap ediyor. Ki 10 yaşında çocuk olsa dahi yapılmaması gereken şeyler.
    Saygılar

+ konuyla bağlantılı ekleyeyim, poison görevini çok biliyomuşsun da neden yardım çağırdın? ben solo yaptım o questi? zor bir görev olduğunu zaten kabul ediyorsun da neden kılçık atıyorsun? arkadaşın bulunduğu server low pop. olabilir, türk arkadaşlar yoktur, yardım eden çıkmamıştır yani burada sorsa ne olur? ingilizcesi yoktur, thottbot a bakamıyodur? sonunda bi gibi sorulardan wow dışına çıkıp insan yozlaşmasına gidiyoruz buna üzülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2 -- 14 Şubat 2007; 14:50:54 >

• Öncelikle kimse ile polemiğe girmeden sunu söylemek istiyorum rogue sınıfı oyunda en hızlı lvl kasan sınfdır her questi en rahat şekilde rogla yapabilirsiniz Rogue iki sınıfa ayrılır Dagger kulkanan ve Sword kulananlar olarak ( talentler kulandığı silaha göre deişir lvlingde combat talentleriyle sowrd veya tek ele dagger of hand e is sworda uygundur ) dagger kulananlar genelde hızlı birşekilde backstapa yoğunluk veren ve aniden çok fazla dmg verip sonra duraksayıp aynı dmgyi bidaha dmg vermeye odaklanır sword ise rakibi stundan çıkarmadan snister ile öldürye çalısır en basit anlatımı bu söylemeyi unuttum daggerciler critle keser paso crit vurur .Hİçde complike bi sınıf deildir çok zenk alırsın birbirine girmiş birsürü insanı görünmez şekilde izlemenin verdiği zvk hiç birşeyde yoktur ....
  • quote:

ya bulamadıysa? bulmak zorundamı adam. adı üstünde yeni baslamıs oyuna elinden geleni yapacagına adamın işine comak sokuyorsun. bu forumda fuzulisin kardesim.

bende char satın almayı düsünüyorum cünkü wow u sevdim ortam grafik oynanabilirlik zeka seviyesi .vs
    70 lv night elf rogue full+full. oynamasını bilmiyorum. gördügün gibi her rogue ile alakalı topige giriyorum arastırıyorum elimden geldigi kadar ama acacagım topige yazmanı istemiyorum

SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN FORUM KİRLENİYOR BE ANLA BUNU HERGÜN AYNI KONULAR AÇILIYOR HOS ANLAMIYORSUN...İnsanlara daha cok arastırmacı olun demenin neresi aşağılamak.. madem anlamıyosun benim sana daha söyleyecek sözüm yok

@diablo2
    bi görevi yapmadın gorevi bilip bilmemekle ne alakası var acaba o gorevi yaptıgında lvl kaçtın ben o gorevi lvl 20de yaptım ve gorevde salute dısında lvl 21 mobdan pickpocket istiyor ayrıca 2*lvl 22 2*lvl 20 ve 2*lvl 26 sonrası sana kalmıs lvl 24 elitei alt etmen gerekiyor sen şimdi bana cok rahat bir şekilde 2 tane 26yı lvl 20 için kesmenin kolay oldugunumu soyluyosun

daha fazla tartısmaya girmek istemiyorum zaten nere cekmek isterseniz çekiyosunuz ancak bu saatte sonra şikayet linkini daha fazla kullanacağım

• Herkez ingilizce bilmek zorunda değil bende bilmiyordum burdan öğrendim ve en çok merak ettiğim şeylerden biriydi yardımcı olmak istemeyen başlıktan çıksın. Her sorunun cevabı internette var o zaman kimse başlık açmasın... Yardımcı olmak istemeyen susar isteyen konuşur saçma sapan cevap atan insanlarda var ne yazıkki
  • ya şu forma birşey yazdık hakkaten olay oldu.bir arkadaş var o gereksiz cvp vermeseydi bu kadar uzamıyacaktı adam resmen beni aşaladı.Bu yüzden daha konu açmıyacam ne zaman roguela ilgili bir konu açsam biri laf sokuyo arada öyleri çıkıyo.İsterse forumdan uzaklaştırsın daha bi manası kalmadı çünkü adam aşalıyo herkezi illa herşey ingilizce bilip herşeyi bilmek deildir birazda etrafına sorupta öğreniceksin.Dahada msj atamyın eğer benim salak konu açıp geresiz msj attığımı düşünen varsa beni uzaklaştırsın
  • ooo yapma boyle yaw ne demek şimdi bu sen sor arkadasım her zaman rogue hakkında burda sormayacanda nerde soracan sormamak ayıp degil sormayıp boş boş oturmak ayıp yeterki sorulan sorular mantıklı olsun cevap verenlerde ipin ucunu kacırmadan cevap versin bende dahil olmak uzere tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodThief -- 14 Şubat 2007; 20:25:45 >
  • aman yanlış anlama ha actıgın bu konuya mantıksız demiyorum bi yanlış anlama olmasın bazı insanlar gereksiz konular acıp durdular insanlarda sonucta sıkıldı tabi ama ne olursa olsun bir insan bilgiye ihtiyac duydumu bilen insanların onlarla paylaşması lazım forumun amacı buu son zamanlarda bazı konular ve bazı cevaplar canımı sıkıyor bu sadece bi sitemdi yanlış anlamayın sakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

quote:

ya bulamadıysa? bulmak zorundamı adam. adı üstünde yeni baslamıs oyuna elinden geleni yapacagına adamın işine comak sokuyorsun. bu forumda fuzulisin kardesim.

SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN FORUM KİRLENİYOR BE ANLA BUNU HERGÜN AYNI KONULAR AÇILIYOR HOS ANLAMIYORSUN...İnsanlara daha cok arastırmacı olun demenin neresi aşağılamak.. madem anlamıyosun benim sana daha söyleyecek sözüm yok

@diablo2
    bi görevi yapmadın gorevi bilip bilmemekle ne alakası var acaba o gorevi yaptıgında lvl kaçtın ben o gorevi lvl 20de yaptım ve gorevde salute dısında lvl 21 mobdan pickpocket istiyor ayrıca 2*lvl 22 2*lvl 20 ve 2*lvl 26 sonrası sana kalmıs lvl 24 elitei alt etmen gerekiyor sen şimdi bana cok rahat bir şekilde 2 tane 26yı lvl 20 için kesmenin kolay oldugunumu soyluyosun

daha fazla tartısmaya girmek istemiyorum zaten nere cekmek isterseniz çekiyosunuz ancak bu saatte sonra şikayet linkini daha fazla kullanacağım

herkesi aşağılayıp durma adam knightçı dedin sanki herkes 10 yaşındaki çocuk, öle olsa bile eminim senden daha İNSAN'dır.herhalde buna alınmışsındır ama sen 2 saattir millete çocuk diyip duruyosun.bu arada knightta 10 lwl adam yapıp bıraktım benim tarzıma uygun deil o oyun.

varya 8 yaşındaki koxpçu,hileci çocuk olayım ama SENİN gibi olmayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth213 -- 14 Şubat 2007; 20:37:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: stealth213

quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

quote:

@diablo2

herkesi aşağılayıp durma adam knightçı dedin sanki herkes 10 yaşındaki çocuk, öle olsa bile eminim senden daha İNSAN'dır.herhalde buna alınmışsındır ama sen 2 saattir millete çocuk diyip duruyosun.bu arada knightta 10 lwl adam yapıp bıraktım benim tarzıma uygun deil o oyun.

varya 8 yaşındaki koxpçu,hileci çocuk olayım ama SENİN gibi olmayayım

kimseye cocuk muamelesi yapmadım bunu da nerden CIKARIYOSUN sadece olan gercekleri yazdım ayrıca uzun sure forumda takılınca benzer konular gormekten bıracaksın
    ama bunları gormek istemiyosunuz ve benim bu konu hakkımdaki son yorumum (olmasını umuyorum)...nasıl isterseniz öyle anlayın ...kafanıza gore konu açın istediğiniz şekilde kirletin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.