Yeni ROGUE charı açtım.. TAvsiyeniz nedir, assassin mi , yoksa archer mı?
Eğer assasin seçersem yüksek hasar vermek için stat ve skill dağılımını nasıl yapmalıyım?
Bak sen ilk baş assasin Ol lvl 55 den sonrada İstersen Archer E dön Ama Bence Dönme Neden ? Çünkü Assasin Daha Çok Damaqe koyuyor..Anladınmı.. MeseLa archer sİN lvl 40 sın Dielim elinde +8 hornbow Var En fazla 40 gücü ile 800-900 Koyarsın Benim Tahminim Ama Assasin İle 1200-1500 Arası Deişir...Assasin Ol Bence Elinde Güzel Bişiler Alırsın Mesela +6 Mirage Üstünede Full Plate +6 Felan Ama Dex Bonus Lu olsun...Çok ii oLur 1500 Aşşağısı Damage Koymassın Ozaman..Kısaca AssAsin...
skillerde 55 asssassin e verdim..gerisini exp e veriyorum..stat dağılımında 94 hp gerisini de dex e ..doğru mudur?
çok doğru ben şuan lvl 32 yim ve dex.. sayesinde elimde atack poweri 100 olan crosbow war
walla benim rouge için tavsiyem eğer kısa sürede master olacam diosan.Full dex gitmen yani hp ye hiç dokunmadan sırf dexterity e vermen.eğer bu şekilde kasarsan rouge unu eline alacağın bir horn+7 dahi seni keser.yani amacın kısa sürede master olmaksa bu sayede para sıkıntısı çekmeden master olursun.Master olduunda elinde ii denilebilcek bi para varsa ve shell düşünüyosan stat 0 latıp shellerini çekersin.Ve plate olacaksanda assassin diil archery olmanı öneririm.Zira exp. kasarken çok rahat yatarsın plate olduundan + plate bir archery kendi başına çok rahat exp. kasabilio.ben yinede dier stat dağılımını da söliyeyim. full plate için 82 hp gerisi full dex. Chitin armor için 90 hp gerisi full dex. Shell set için 94 hp gerisi full dex. Plate olduun taktirde armorların çok ucuz olur.+ chitin giyen bir rouge ile aranda tam 30 dex. fark olur (= 10 lvl)
buda bende tavsiye sen asasin ol 50 lwl a kadar ondan sonra arcery ol ve lwl kas neden 50 dersen önce asasin olursan deru apos partilerinde yer bulursun 50 den sonra uruk hai uruk bladefalna kesersin tek lwl 60 olunca asasine dön tabi bu lwl 50 de falan üstün olursa +6 chıtın olmazsa full plate +7 olsun tabi dex damegeli bu dediklerim kanıtlandı onaylandı bizim arkaşdaş böleyler yaptı ve sonunda lwl 60 olmaya çok az bi zaman kaldı lwl ı 59 %85.70 falandı dün bugun lwl atlar bence sen böyle yap en iyi çözüm ve bende bu taktiği uygulamaya başladım ve iyi işe yarıyo
walla benim rouge için tavsiyem eğer kısa sürede master olacam diosan.Full dex gitmen yani hp ye hiç dokunmadan sırf dexterity e vermen.eğer bu şekilde kasarsan rouge unu eline alacağın bir horn+7 dahi seni keser.yani amacın kısa sürede master olmaksa bu sayede para sıkıntısı çekmeden master olursun.Master olduunda elinde ii denilebilcek bi para varsa ve shell düşünüyosan stat 0 latıp shellerini çekersin.Ve plate olacaksanda assassin diil archery olmanı öneririm.Zira exp. kasarken çok rahat yatarsın plate olduundan + plate bir archery kendi başına çok rahat exp. kasabilio.ben yinede dier stat dağılımını da söliyeyim. full plate için 82 hp gerisi full dex. Chitin armor için 90 hp gerisi full dex. Shell set için 94 hp gerisi full dex. Plate olduun taktirde armorların çok ucuz olur.+ chitin giyen bir rouge ile aranda tam 30 dex. fark olur (= 10 lvl)
+1
asasin ol
quote:
Orjinalden alıntı: RentzusuKen
buda bende tavsiye sen asasin ol 50 lwl a kadar ondan sonra arcery ol ve lwl kas neden 50 dersen önce asasin olursan deru apos partilerinde yer bulursun 50 den sonra uruk hai uruk bladefalna kesersin tek lwl 60 olunca asasine dön tabi bu lwl 50 de falan üstün olursa +6 chıtın olmazsa full plate +7 olsun tabi dex damegeli bu dediklerim kanıtlandı onaylandı bizim arkaşdaş böleyler yaptı ve sonunda lwl 60 olmaya çok az bi zaman kaldı lwl ı 59 %85.70 falandı dün bugun lwl atlar bence sen böyle yap en iyi çözüm ve bende bu taktiği uygulamaya başladım ve iyi işe yarıyo
+1 bencede
baba full dex bas lvl 30 olunca git abyss e aç kospunu hem para hem lvl kas! yazın ben öyle yapcam. Gerçek charımla birlikte bi rogue açıp lvl 30 a kasıp, hellde abyss toplayacam.. Zaten yaza GOLD üyelik alacam abysslerden Raptorlar Shardlar düşer artıkkk Hehe
Karakter yapılandırma topic ini okursan sorularının buyuk bir kısmına cewap bulursun
her zaman assasin çok yüksek damage vurursun ve çoğu party ye girersin
arkadaşım bak ben senin dediin durumo cok düştüm sana tek bişi diom: 60 a kadar assassin 60 dan sora en az +6 iron bow al dön archery ye git cz ye wur paper mage lerle battle priestlere shadow u en kral sensin
sakın ha 60 dan önce dönme archery ye pişman olursun bak tecrübe konuşuyo inan
quote:
Orjinalden alıntı: kamilx
Yeni ROGUE charı açtım.. TAvsiyeniz nedir, assassin mi , yoksa archer mı?
Eğer assasin seçersem yüksek hasar vermek için stat ve skill dağılımını nasıl yapmalıyım?
full dex plate assassin ol.. +8 mirage tut sonra git magelere tek gec cz de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme