Şimdi Ara

ROGUE'LERİN BULUŞMA NOKTASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır rogue oynayan biriyim.Fakat türkçe forumlarda tartışma konusu,fikir alışverişi yada soru-cevap şeklinde bir rehber tam anlamıyla yok.Bence bu konu altında tecrübelerimizi ve görüşlerimizi yazabilir daha verimli bir performans sergileyebiliriz.Umarım hissettiğim katılım olur.

Bence oyunun en zevkli karekterine sahibimiz şöyle ki ben rogue ile başladım daha sonra hemen hemen bütün karekterleri ve specleri denedim ama hiç bir zaman roguedeki zevki alamadım.

Şuan Asas talentinde oynuyorum.Şimdi yeni gelecek olan pakette Sublety oynamak istiyorum ama beni yarı yolda bırakırmı güvenemiyorum siz değerli arkadaşlarımda bilirki 2 pakettir sublety rogue gerçekten beklenildiği performansın çok altında.PVP aoe özelliği daha verimli.Ve rotasyon şaşmasına hiç tahammülü olmayan bir spec.

Shadowlands paketinde sublety roguede bir çok yenilik ve düzeltme var.(Zehir olayı beni çok cazip)

Sizlerin bu konuda düşünceleri nedir?

• Bende rogue ile başladım yıllar sonra tekrar oynamaya başladım ama Asas hariç hiç bir specini oynamak istemiyorum Outlaw oynanırsa direk warrior yada monk geçiş yaparım zaten. Sub iyi görünüyor ama çokta etkili olacağını sanmıyorum. PvP de ve M+ larda mutlaka rotasyon kaçırmaya zorlayacak durumlar oluyor. Beta bir girip oynamak lazım aslında videolar ile bir yere kadar
  • Outlow'dan önce combat specti varken çok güzeldi.Zar olayını bir türlü sevemedim.Tamamen zara bağlısın.Yeni pakette zar 45 CD bağlıyolar gerçi ama süresi bitiriş skilleri ile kısalabiliyor.Şans faktörü devrede olunca analiz ve istatistikler çok şaşır bence.

Sub rogue bu pakette bence 1 adım önde olacak bence izlediğim videolardan bunu sezimledim.
  • Arkadaşlar hangi covenantı seçmeyi düşünüyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.