ARKADAŞLAR BEN ROGUE 59 ADAM VAR ANDREAM CARI BUNU 60 YAPSAM LVL DÜŞÜMCE ANDREAM GİREBİLİRMİYİM TABİ POİNTLERİ KULLANACAM VEYA NASIL KULLANMAM LAZIM
Ben warrior kullanıyorum ama sölesemmi :P chitn giyiceksen 90 hp gerisi dex Fp giyiceksen 83 hp 60 olduktan sonra master açmadan 59 a geri düşüp skill ve stat sıfırlatırsan girebilirsin.
quote:Orjinalden alıntı: ___Shade___ Master açmazsan,stat ve skill sıfırlatırsan girebilirsin. Evet masterı açmazsan skilleri de vermezsen girebilirsin..Ayrıca andream deil ARDREAM
quote:Orjinalden alıntı: istanbBULL KuLLanıPda LvL DüşüP Girmeye Calı$ırsan oLmaz..! +1 Aynn skiLL 0 latıp girmn lazım
quote:Orjinalden alıntı: ATAC01 İYİCE ANLAMAK İÇİN SORUYORUM 2 SKİL POİNT VE 3 STAT POİNT NASIL KULLANACAM ? kullnmayacaksın işte...
YANİ 60 OLUNCA SKİLLERİ SIFILIYORUM 59 BIRAKIYORUM GENE EXPORE 41 2 SKİLLİ EXPORE KULLANIYORMUYUM YANİ 43 OLSA VE 3 STTAT POİNTTİ KULLANSAM GİREBİLİRMİYİM
quote:Orjinalden alıntı: ATAC01 YANİ SKİLLERİ 59 DAMI BIRAKACAM60 SİKİLLİNİ ACMAMANMI GEREKİYOR skillere dokunma str hp verme % 60 kas shelleri al sat zengin ol tekrar 59 düş
Yahu bişey sorucam peki ardreama girdik bi canavar kestin 60 olduk tabi unuttuk ardreamda olduğumuzu verdik puanları ne olucak şimdi