@FadeToßlack denedin mi dsotum? oyundan bir kaç resim koysana...
bana video biraz zevksiz geldi, her 10-15m de yarı uykulu bir düşman kukla gibi...
Deneyenler biraz resim koysa iyi olur.
Oynanabilirlik sıfır, hele tuş ayarlamaları vs. berbat olmuş. İnsan 3 kere el bombası atarmı yav boş yere. Hadi atan sala desek E - R tuşlarına bomba attıran adamın ben...
Grafikler filanda olmamış. Bethesda adına bakıp aldanmayın. onlar sadece piyasada daha çok adından söz ettirmek - pay kapmak için otu b.ku dağıtır hale geldiler. Orjinal alacaksanız paranıza yazık, korsan indirecekseniz de kotanıza...
Biraz oynadım. Grafik ve sesler çağdışı.tuş kombinasyonlarıda tuhaf seçilmiş.Bir firma değilde amatör çalışma gibi. yazık gerçekten.
90 ların sonlarında çıkan salak fpslere benziyor.
Oyun tam bir facia galiba..
beyler 7 gbyte boşuna indirmeyin oyunun repacki çıkmış 3.22 duyurulur
quote:
Orijinalden alıntı: Pcbuilder
Biraz oynadım. Grafik ve sesler çağdışı.tuş kombinasyonlarıda tuhaf seçilmiş.Bir firma değilde amatör çalışma gibi. yazık gerçekten.
İndirecektim iyiki vazgeçmişim.
quote:
Orijinalden alıntı: caprinx
7 Aralık 2006 da konu açılımşşşşşşşşşşşşşşşşş
3 sene sonra çıktı oyun.
boyut : 7.87 GB
Yapay zekası övülen oyuna bak,adama 10m arkadan koşarak yaklaşıyo ve koruma öle bakıyo önüne...
Allah belalarını versin demekten kendimi alamıyorum
adam başı küfür nedir ya. yeminle söylüyorum oynardım oyunu bitene kadar. adam küfür ede ede ede ede ede ede. canımı sıktı sildim bende.
Çöp oyun.Oyun kıtlığında yüklerim artık.
Oyun seçe seçe oyun oynayamadık ya..Oyun fps olarak 10 üzerinden 5-6 alır..Girin oyuna ve savaşın işte..Yoksa oyun oynamayacağız bu gidişle..
Bu arada Tüm D.H. üyelerinin Kurban Bayramını kutluyorum..
oyun alınır mı sizce tavsiye edermisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: crazytaxi
Alınmaz ama indirilir.
arkadaşlar grafikler çok dandik gibi geldi bana...
birde 8gb neredeyse oyun yani daha iyi olabilirdi grafik açısından...
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orijinalden alıntı: crazytaxi
Alınmaz ama indirilir.
Oo Pinky pek göremiyoruz artık seni buralarda, askerlik bitmedi mi daha?
Oyunu yeni bitirdim çok basit ve kısa sürdü, grafikler eski ve yaramaz ama idare eder işte 4/10