Şimdi Ara

Rogue yapılandırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir tane rogue kascam.70 lwl wizardla önce pfarm yapcam ondan sonra BOT la yola devam etcem(Eskiden amcaoğlu desem bile uyarı alırdım)Şimdi soru geliyor Rogue+bard mı Rogue+Cleric mi?

• baya tartışılmıştı zamanında rogue bi tank değil, defansı az.. cleric daha iyi olur gibibana göre
  • Bard-Cleric-Warlock

3ününde avantajı var şahsen eğer hergün drug almak için bol para ayırabilirsen Cleric veya warlock seç derim, ama bardın da avantajları var noise ( kervan yaparken çok işe yarar) + Moving Speed.Clericte bless spell 45 sn boyunca büyük bir def verir sana + Recovery division buda sürekli hp basan bir skill. Tabi str charlarda pek basamıyor neden diyecek olursanız açıklamasında Weapon magical attack power atıyorum %300 gibi birşey yazıyor.Silahin attack gücü statlara bağlı oldugu için Intler daha iyi heal yapar, ha birde + statuslardan koruyan skilli var Holy Word adında.Buda donma yanma aşerme azma gibi statuslardan koruyor.Warlock ise pvpde lider bir char çeşidi özelikle debufflarını kullanıcaksın, Raze serisinden physcial def düşüren debufflar.. Stun + Sleep de kullanılabilir.
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: _MetaLStorM_

baya tartışılmıştı zamanında rogue bi tank değil, defansı az.. cleric daha iyi olur gibibana göre
  • illa rogue oynayacaksan cleric veya warlock aç ama benim tavsiyem warrior+warloc 70 wizard la hem sp hem bayağı bi lvl kasarsın.
  • rogue + cleric
  • solo kasarken , job yaparken , partylerde az bişey olsada yayarlı olmak istiyorsan = BARD

pvp de iyi iş görmek istiyorsan = dagger / warlock ( crossbow farketmez ama dagger / prick tercihim )

lord yarkan avında , pvp lerde , partylerde buff cu ve heal cı olma ( partylerde yer bulma ) istiyorsan cleric

ama tavsiyem rogue / bard
  • yav beyler hakkaten benm blader dışında arada bir kastığım 27 lvl şuan bi degger charım var.bana ss li şöyle sağlam bir rogue rehberi verebilecek varmı...
    varsa çok süper olur hocam...

NOT:Yöneticiler k.bakmasında rogue ile ilgili üst konudakinde hiç birşey yok...var ama iki resim bi video koymuşlar buna rehber demişler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

yav beyler hakkaten benm blader dışında arada bir kastığım 27 lvl şuan bi degger charım var.bana ss li şöyle sağlam bir rogue rehberi verebilecek varmı...
    varsa çok süper olur hocam...

NOT:Yöneticiler k.bakmasında rogue ile ilgili üst konudakinde hiç birşey yok...var ama iki resim bi video koymuşlar buna rehber demişler...

Yönetici mönetici yok şu an ama baya gerilerde rogue rehberi diye bir konu olacaktı sanırım. Hem bard hemde clericin avantaj/dezavantajlarından bahsediyordu baya güzel bir rehberdi ararsan belki bulursun.

• yav Hocam onu bende hatırlıyorum hangi arkadaş yaptıysa çok güzel bir üst konu hazırlamış eline sağlık ama bi türlü bulamadım...bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  • yan skill açma derim başka bir şey demem.Çünkü avrupalı çarda farm zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaZzMaNiA -- 8 Nisan 2008; 17:46:10 >
  • rouge(cross bow+dagger)+warlock (def dusurmek stun yapmak için )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.