Bildirim
Rogue yeniden güclendi (Raptor Rogue) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Teşekkürler hocam. Bu komboyu yapmak çok zahmetli olsa gerek. O kartların hepsini elinde toplamak ve bu süre zarfında ölmemek vs. -
quote:
Orijinalden alıntı: Carpe Vita
Teşekkürler hocam. Bu komboyu yapmak çok zahmetli olsa gerek. O kartların hepsini elinde toplamak ve bu süre zarfında ölmemek vs.
desteyi kurucaksın denk gelirse artıkkötü sayılmaz zaten deck
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben şuna cok sinir oluyorum adam hem raptor rogue hemde healbotu eline geri gönderiyor 2 mana eksige basıyor tam kanserlik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioka -- 3 Aralık 2015; 21:30:46 > -
Rica ederim hocam.Açıkcası benim uğraşacağım bi combo değil pek. Eski Leeroy combosuna benziyor, çok meşakkatli yahu.
-
Destede 2 tane Antique Healbot , 2 Sludge Belcher olması şart, Emperor olmadan combo 16 damage te kalıyor. Kartları çok iyi çekmek gerekiyor dün arkadaşla oynarken denedim 5 oyunda 1 kere denk geldi zor dostum zor tam fantasy combo olmuş ama video'da görünce insanın deneyesi geliyor -
miracleden sonra rogue öldü oil toplar gibi oldu ama toplayamadı.raptor rogue tamamen şans işi.
quote:
Orijinalden alıntı: Overdust
miracleden sonra rogue öldü oil toplar gibi oldu ama toplayamadı.raptor rogue tamamen şans işi.
toplar gibi oldu ama toplayamadı? BlizzCon 2015 Final'indeki 2 oyuncunun da destesinde Oil Rogue vardı bunu da hatırlatırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Maça Ası
quote:
toplar gibi oldu ama toplayamadı? BlizzCon 2015 Final'indeki 2 oyuncunun da destesinde Oil Rogue vardı bunu da hatırlatırım.
reis öyle he diyince deck yapamıyoruz malesef.oynanmış olabilir miracleden sonra oyundaki roguler azalmaya başladı.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Maça Ası
quote:
toplar gibi oldu ama toplayamadı? BlizzCon 2015 Final'indeki 2 oyuncunun da destesinde Oil Rogue vardı bunu da hatırlatırım.
reis öyle he diyince deck yapamıyoruz malesef.oynanmış olabilir miracleden sonra oyundaki roguler azalmaya başladı.
Bu çok doğal çünkü Oil Rogue'un oynanışı Miracle'dan 3-4 misli daha zor ve biraz daha curve'e bağlı ve Raptor Rogue gelmesiyle metadaki Rogue sayısı artacak ki bu da iyi bir şey.
-
şu an en iyi deste şaman görünüyor. şaman kral olmanın tam zamanı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X