:D güzel ben eskiden oyun bilmediğim için lwl 30 dan itibaren 31 e kadar worm larda kasmıştım içimden diyodum bunlar salak gibi zor canavarlı kesiyolar meğer ben salka gibi worm kesiyomuşum
ßitanede ßen koyam :D
GAFFUR: BENİ NİYE ÇAĞIRMADIN?? BURHAN: NEREYE GAFFUR : CZ YE AMA SACİTİ ÇAĞIRMIŞSIN BURHAN: HEEEE SENİ ARADIM ARADIM AMA BULAMADIM LÜFERSONDA PM DE ATTIM AMA BULAMADIM GAFFUR: SEN BENİm BIÇAKLARIMI BEYENMÜYÜRMÜSÜN?? BURHAN: AA BYLE DİOSUN BENİ ÇOK KIRIOSUN GAFFUR: YARINDA CZDE SAVAŞ OLACAK BİRLİKTE TAKILIRIZ BURHAN: TABİİİ
------------------------------------------------------- AKREP OLAYI GAFFUR: AA O CEM BEYİN CHİTİNİ DEİLMİ?? BURHAN:EWT İÇİNDEN AKREP ÇIKTI GAFFUR:KİME ÇIKTI BURHAN:BANA --------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------
:D:D Gaffur Burhana Pm Atar:D :D
Gaffur:hadİ Gel Arenada Takilalim Burhan:Şİmdİ Ne Param Var Ne Potum BaŞka Zaman Takiliriz: Gaffur:yoksa Benİ BeyenmÜyormusun?? Burhan:aaa GaffurcuĞum LÜtfen Aramizda Byle Kelİmeler Kullanmiyalim Gaffur:hadİ Ozmn Gel Burhan:bekle Bİ Pot Alİm Gelİm
----------------------------------------,, Burhan Cz Den GeÇ Gelİr Ve Bakar Gaffur Kapisin ÖnÜnde Onu Beklİyor
Gaffur:sen HergÜn Saat 18:00 Cİvari LÜfere Gelİosun Satta Bak 22:00 Ne Ayak.. Burhan:bİzİm Partyden ArkadaŞlarla Czde Bİraz Takildik Gaffur:ama Benmle Nİe Takilmiosun....yoksa Sen Benİ BeyenmÜyormusun Burhan:arkadaŞlar Çok Israr Ettİ ''burhan Abİ Burhan Abİ Sensİz Kesemeİyorum Sende Gelsene''dedİler Bende Kiyamadim. Gaffurekİ Benİmle Neden Czde Takilmiosun..yoksa Benİ Noob Mu GÖrÜyorsun!! Burhan:sen AliŞik Deİlsİn Sen Arena Ortamlarini Sevİyorusun Dİye Gaffur:İŞte Bende Arena Ya Geldİm Hadİ Gİdelİm ......
daha önce verildimi bilmiorum.
o kadar kazık yenir mi :D
Ben ezikken bi adama sordum sen bu kadar itemi nasıl basıyon +7 ye diye oda bana dedik maradondaki civcivleri kasarsan yanmaz dedi lwl 40 ken maradonda lwl atlatıyodum biraz zor oluyodu ama sonra arki gercekleri söledi bana o kadar zamanıma acıyorum.Nerdeyse bütün civcivleri patlattım
quote:
Orjinalden alıntı: cutterx
hepimiz başlarken böle değilmiydik
+1905
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme