Şimdi Ara

ROJ TV KRİZİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fubo

helal olsun adama

quote:

su an hala devam ediyor herif

http://www.foder.dk/

Ya benım elımden de danımarka hatunlarını hacklemek gelıyo. Bende ıse koyulııım
  • Benim hayret ettiğim hakkaride olaylar başlıyor Roj tv bir dakika sonra yayına başlıyor. Önce içerdekileri devre dışı bırakmaları gerek .

Hükümet acz içindedir . Doğuda yaşanalar için şuçlular hakkında hukuken her şeyin yapılacağı teminatını veren bir başbakan varken. Olaylar engellenemeiyor. Bu bir ayaklanmadır. Ve bu işi vatan sevdasıyla yapan güvenlik güçleri her gün yıpratılmaktadır.

Şunu söylemek isterim ben bir vatanperverim hiç bir ideoljiyle işim olmaz .. Bu ülkeyi seven herkes koministte olsa , ülkücüde artık pasif kalamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 15 Kasım 2005, 23:18:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: morcin

sorunlardan kaçarak kurtulamazsınız
    bu insanlar ne istiyor anlamak elde etmek gerekir
    kendi yanımıza çekeceğimize avrupanın eline veriyoruz onlarda bize karşı kullanıyorlar
    yakın zamana kadar kürtçe vb diller yasak idi ama her tarafta ingilizce reklam ve yazılar tv lerde klipler vs
    bu ne yaman çelişki idi
    inşallah iyiye gider kavga ve savaşlar biter
    anlaşmak gerek kimse bu dünyaya kazık çakamayacak

+1

davanızda haklıysanız böyle kaçar mısınız?
    faşizmin ve kan dökme siyasetinin sonu gelicek inşallah.
  • Harbiden helal olsun basından bölücü bir kaç kişiyi çıkaramayan insana az bile yapmış. Yaw deliriyorum bu lanet insanlara Ayrıca Warblade sende tarafını istersen belli et tam olarak anlamıyor dh üyeleri

quote:

Orjinalden alıntı: Warblade

quote:

Orjinalden alıntı: morcin

sorunlardan kaçarak kurtulamazsınız
    bu insanlar ne istiyor anlamak elde etmek gerekir
    kendi yanımıza çekeceğimize avrupanın eline veriyoruz onlarda bize karşı kullanıyorlar
    yakın zamana kadar kürtçe vb diller yasak idi ama her tarafta ingilizce reklam ve yazılar tv lerde klipler vs
    bu ne yaman çelişki idi
    inşallah iyiye gider kavga ve savaşlar biter
    anlaşmak gerek kimse bu dünyaya kazık çakamayacak

+1

davanızda haklıysanız böyle kaçar mısınız?
    faşizmin ve kan dökme siyasetinin sonu gelicek inşallah.

Burada yaptığın ne sorabilir miyiz sana? Bölmek mi, birleştirmek mi? Matematikte bölme varsa ÇARPMADA var, bu sivri dilinle ÇARPILMA!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 15 Kasım 2005, 23:15:21 >

• Ayrıca Warblade, Sinan Şamil Sam'a yaptığın hakaretleri de unutmuyoruz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_4691885/mpage_1/key_//tm.htm#4695293
  • ne hakareti sen hakaret duymamışsın...

1. her insan yağlı olabilir
    2. her insan hantal olabilir
    3. her insanın vücudu şekilsiz olabilir.

ve

4. her insan senin gibi provakatör olabilir.

Tarafıma gelince... ben tüm anadolu halkının yanındayım.. anadolu halkını köleleştirmi, birbirine düşürmüş faşist ideolojinin karşısındayım.
  • Burada yaptığın ne sorabilir miyiz sana? Bu sorunun yanıtı değil, ben de provakatör değilim asla! Ayrıca seni temsil eden birisine söylediğin sözler bence hakaret!!

BURADA KİMSE KOMİNİST DEMEDEN SEN NİYE FAŞİSTLİĞİ KARIŞTIRIP BÖLÜCÜ RUHUN İÇİNE GİRİYORSUN OZAMAN??
  • quote:

Orjinalden alıntı: talip333

Burada yaptığın ne sorabilir miyiz sana? Bu sorunun yanıtı değil, ben de provakatör değilim asla! Ayrıca seni temsil eden birisine söylediğin sözler bence hakaret!!

BURADA KİMSE KOMİNİST DEMEDEN SEN NİYE FAŞİSTLİĞİ KARIŞTIRIP BÖLÜCÜ RUHUN İÇİNE GİRİYORSUN OZAMAN??

aklın kıtmı senin ya... ne ülkesini temsil etmesi?
    sen hangi profesyonel boksorün kazandığı maç sonrası ülkesinin bağrağının göndere çekildiğini gördün?
    o maçlarda kişiler kendini temsil eder ülkesini değil...

düğer tüm dünya boks şampiyonlarının atletik ve diri yapısına bak ve şamilin fiziğine bak..belki ne demek istediğimi anlarsın...adamlar demez mi "yağlı ve hantal türk" diye...

kaç yaşındasın sen ya.. kim komünisitlikten bahsetti?
    ne bölücü ruhu arkadaşım? bölücülük yapan biri varsa o da, kürt halkını yok sayan, kendilerine türk demedikçe onları "bölücü" sayan faşist zihniyet ve o zihniyetin arkasından gidenlerdir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.