Şimdi Ara

ROK AVEANIN 'KOL GİBİ' REKLAM ŞİKAYETİMİ HAKLI BULDU ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: java

Bence de gayet güzel bir reklamdı şikayet edilecek bir yanı yoktu diğerlerine göre... Ahlaka aykırılık arayacak olduktan sonra yayınlanabilecek reklam sayısı %50 yi geçmez...

Gözünü sevdiğim ROK 11833 için şikayette bulunan arkadaşa verdiği cevaptan sonra burada sözde halkın ahlakını bozan bu reklamı yasaklaması da çoook adilane olmuş....

İ....lik normal ufak bir argo yasak....

+1

• Aveanin bu reklami mukemmel ilgi gordu. Diger operatorlerin yaptigi cezaevinden kacan mahkumlari abone gibi gosterip onlerine telefon atmasi, aboneleri salak yerine koymasi sizi germiyorda bu reklammi geriyor. Gayet mukemmel bir reklam. Nereye cekerseniz cekin o kisinin algilamasina bagli.
    Reklam icin kiskanalar catlasin diyorum :))
  • Diğer operatörün reklamıda kaldırıldı
  • Ama su durumda var. Sonucta operatorler bu reklamlarini diger sirketler gibi surekli yayinlamiyor. En fazla 1 ay tvlerde boy gosteriyor. Vod bahsettigim reklamida aveanin bahsettiginiz reklamida bence amaclarina ulasti. Suanda zaten reklamlari firmalar kendileri cekti yayindan. Onun icin kurum istedigi kadar yayindan kaldirma karari versin opr bunu zaten dikkate almaz cunku reklam zaten bitmis. Belki kurum bunu bildigi icin sadece artistligine size boyle bir cvp bile vermis olabilir :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeaykut
    Ama su durumda var. Sonucta operatorler bu reklamlarini diger sirketler gibi surekli yayinlamiyor. En fazla 1 ay tvlerde boy gosteriyor. Vod bahsettigim reklamida aveanin bahsettiginiz reklamida bence amaclarina ulasti. Suanda zaten reklamlari firmalar kendileri cekti yayindan. Onun icin kurum istedigi kadar yayindan kaldirma karari versin opr bunu zaten dikkate almaz cunku reklam zaten bitmis. Belki kurum bunu bildigi icin sadece artistligine size boyle bir cvp bile vermis olabilir :))

ayen öyle valla. reklam zaten yıllarca yayınlanmıyor ki bir süre sonra yenisini çekip yayınlıyorlar. şikayet edenler de sanıyor ki ben şikayet ettim de kaldırıldı. yok öyle bir şey kendinizi kandırmayın. üstelik iki gün önce gördüm aveanın reklamını. şikayet falan hikaye, yormayın kendinizi.

• Şikayet eden arkadaşın muhtemelen başka işi gücü yok ..(benim yapacağım en son iş herhalde reklam şikayet etmek olur.)

şimdi ona devlet üstün hizmet madalyası verecekler..

bekle adresine gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 28 Nisan 2011; 16:01:16 >
  • yorgan gitti, kavga bitmedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Şikayet eden arkadaşın muhtemelen başka işi gücü yok ..(benim yapacağım en son iş herhalde reklam şikayet etmek olur.)

bekle adresine gelir..

Burada 1 tl fazla paraya satacam diye her gün ikinci ellerde dolaşmıyorum ben. Mail atmak benim için 3 dk sürmüyor. Senin için bu işlem uzun sürüyorsa bir görün bence biryerlere :)

Gsm sektörü benim için büyük bir hobi..Bunu kafana sok bence..Varsa tabi..

otur bütün reklamları izle hangisinde ne varsa sakıncalı bizim yerimize şikayet et..bu forum bu vatan sana minnettar..aramızda para toplayıp madalya takcaz sana merak etme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 28 Nisan 2011; 18:37:55 >

• İyi yapmışşın şu 118 reklamlarınıda bir kaldırsalar süper olcak
  • quote:

Şikayet eden arkadaşın muhtemelen başka işi gücü yok ..(benim yapacağım en son iş herhalde reklam şikayet etmek olur.)

bekle adresine gelir..

Ne tuhaf bir ülkedeyiz!!! İnsanlar yasaların kendisni verdiği hakkı kullanır, bir birey olarak vatandaşlık görevini yapar, milletimiz onunla dalga geçer. Bu Bu arada Volkan'ın başka ne tür vatandaşlık görevi yaptığını açıklaması izah etmesi mi gerekior da, şu reklam da bu reklam da, ıvır zıvır..
    Pes doğrusu, pes...
  • reklamın mesajı gerekli yere iletildi zaten gerisi mühim değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006
    reklamın mesajı gerekli yere iletildi zaten gerisi mühim değil.

aksini de kimse itiraz etmiyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

bekle adresine gelir..

Ne tuhaf bir ülkedeyiz!!! İnsanlar yasaların kendisni verdiği hakkı kullanır, bir birey olarak vatandaşlık görevini yapar, milletimiz onunla dalga geçer. Bu Bu arada Volkan'ın başka ne tür vatandaşlık görevi yaptığını açıklaması izah etmesi mi gerekior da, şu reklam da bu reklam da, ıvır zıvır..
    Pes doğrusu, pes...

Saol Hocam mesajın için..

İlk başta yorumdur felan dedim insanlarınkine baktım iş hakarete varıyor cevap haklarımı bende kullanıyorum..Onlar yazsın bende cevaplarım burada...

Boşver yazsınlar, birazda biz reklam yapalım , nede olsa reklam konusu, iyisi kötüsü olmaz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.