Şimdi Ara

ROKETSAN-HAVELSAN-ASELSAN ANKARA ÜNİVERSİTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ank Üniv 1993 ten beridir mezun veren bir bölüm. Zaten 1000 civarında bir mezunu var piyasada. Bende 1996 mezunuyum. Aselsan için kurulmuş daha sonra bazı sebebplerden dolayı bu gerçekleştirilememiştir. Eskiden aselsanda staj olanakları iş olanakları çok zordu. Mesela benden önce yada sonra mezun çok az tanıdığım vardı. Bir grup öğrencimiz girdi hatırlamıyorum 2002 civarıydı. Bu çocuklar başarılı oldular. Daha sonra bu sayıya ulaşılmıştır. Savunma sanayi Ankarada ve ODTÜ ben mezun olduğumda 200 e yakın öğrenci alıyordu. Şimdide aynı alıyor diye biliyorum. Bizim 4-5 katımıza yakın bir mezun potansiyeli var. Ayrıca yurtdışı olanakları şehir dışı olanakları daha çok. Ben mezun olduğumda ve bölümde çalıştığımda olanaklar azdı. Yer sıkıntısı çoktu. Son 10 yıldır bölüm hem akademik hemde olanak bakımından ilerleme kaydetti. Bundan sonrada hızını düşürmez diye düşünüyorum.
  • whatif kullanıcısına yanıt
    kesin öyledir
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    sen kimsin ben kimim
  • whatif kullanıcısına yanıt
    bununla ilgili kanıt atarsanız söylemekle olmuyor
  • bu iş biraz okuduğun bölgeye bağlı yani itü dekiler staj veya iş tercihi istanbul olabiliyorken senin bahsettiğin yerde ankara olabiliyor.
  • Ankara üniversitesi Türkiye nin en iyi üniversitesidir aksini iddia edenleri bosver kral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucy13 -- 11 Haziran 2020; 16:19:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ktü kocaeli sakarya mezunu olup bile aselsanda çalışan çok kişi var kimse odtü'de okumadıysan gelme demiyor ki zaten
  • .-. kullanıcısına yanıt
    yo aksine diyorlar ve diğer 15-30kdaki mühendisliklerin değerlerini azaltmaya çalışıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.