Arkadaşlar, ses sistemleri için özellikle audio müzik dinlemek için en iyi çözüm stereo anfi ve 1 çift hoparlördür. Fkat geçen gün elektro davuluma Roland PM10 bir montör aldım davul yanında cd player da bağlayabiliyorsunuz, inanılmaz temiz sesi var. Acaba kafayı kırıp bunun üst model bir Roland alsam (600-700$ civarı) stereo dinlerkenki zevki alabilirmiyim sizce? Bu yönde tecrübesi olan bir arkadaş varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Birde ses işlemcisi lazım anfi+kolonların yanına bu seyirde stereo zevkini kat kat yaşıyabiliyorsunuz...
Kullandığınız roland monitör bizim stage hop. dediğimiz sahne monitörüdür siz müzik dinlemek içinde kullanmak istiyorsunuz olur pekala olur ama 600-700$ vermek yerine şuanki rolandınızla davul çalışmanızı yapın müzik dinlemek için aktif kasalar var özellikle size tavsiye edceğim yakın dinleme hoparlörü olan M-audio bx8a sizin için çok daha az masraflı olacaktır.Ancak ben roland kasa alacağım zaten diyorsanız dediğiniz gibi stereo kullanabilirsiniz hatta değişik bir ses rengi ortaya çıkacağınada eminim ama koaksiyel hop. kullandıklarını düşünürsek iş tamamen sizin keyfinize kalıyor... http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=2&ManID=10&ProID=2952 Fiyatı , az biraz pazarlık yaparak çok rahat %15-20 düşürebilirsiniz.
ilginiz için teşekkür ederim ama sanırım fikrimden vazgeçtim, sebebi de hafta sonu İzmir Best Buy'da Focal marka(modeli sanırım 836V)bir hoparlör denemsi yaptım ve aşık oldum ama fiyat çok feci, 2599 TL. Elbet ucuzlar bir şekilde diye hayal ediyorum . Tanrım o nasıl ses... Peggy Lee teyzemizin '' Fever'' parçasındaki el şıklatma sesi nasıl bu kadar gerçek olur .Ama en azıdan dediğim yöntemle de güzel ses almak mümkün olur görünüşe göre.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme