arkadaşlar elektronik davul için roland markayı öneriyor çoğu insan.internette fiyat araştırması yaptığımda Alesis,MEDELI gibi markaların rolandın neredeyse yarı fiyatı olduğunu gördüm.sizce ne olursa olsun roland mı dersiniz? diğer markalar rolanda göre çok mu geridedir ? Roland TD-4KP almayı düşünüyorum bi fikriniz var mıdır ? başka bir öneriniz var mıdır ? evde kulaklıkla çalışmaya uygunmudur? çok soru oldu
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: quiet1
arkadaşlar elektronik davul için roland markayı öneriyor çoğu insan.internette fiyat araştırması yaptığımda Alesis,MEDELI gibi markaların rolandın neredeyse yarı fiyatı olduğunu gördüm.sizce ne olursa olsun roland mı dersiniz? diğer markalar rolanda göre çok mu geridedir ? Roland TD-4KP almayı düşünüyorum bi fikriniz var mıdır ? başka bir öneriniz var mıdır ? evde kulaklıkla çalışmaya uygunmudur? çok soru oldu
Teşekkürler.
kardeş bende daha yeni aldım evde kullanmak için çok iyi bir alet kulaklıkla çalışmak için sana siyah bir alet vercekler kulaklıkla modüle bağlamak için benimde sana bir sorum olcak kardeş evde çalışmak için parçaların bateri kısmını yok eden bir program biliyon mu veya sen nasıl çalısıyon evde
öyle bir program bilmiyorum ama guitarpro programini kullanmanı öneririm tablara bakarak bütün şarkıları çalışabilirsin
quote:
öyle bir program bilmiyorum ama guitarpro programini kullanmanı öneririm tablara bakarak bütün şarkıları çalışabilirsin
programı nerden indirdin her yerde deneme sürümü var
güncel
quote:
güncel
kardeş ben bir video çekmek istiyomhttp://www.youtube.com/watch?v=vR7AHBEwww8 bunu gibi nasıl yapacam neler gerekli bir yardımcı olur musun acil maille göndermem lazım videoyu
Merhaba hocam Td4kp aldınızmı acaba ? eğer elinizde mevcutsa bende yamaha var ve pratiklik acısından bunu almayı düşünüyorum