Şimdi Ara

Rolantide Titreme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Motor kulağı veya bobin olabilir. Ama bu titremenin şiddetine de bağlı. Eğer çok pimpirikliyseniz ustaya danışın, o ne derse onu yapın. Benim eski aracım polo da hafif titreme vardı ve ustaya götürdüğümde gülmüştü, normal dedi. Bir başka arkadaşımın fiestası benimkinin iki katı titriyordu ve ona gayet normal geliyordu. Araca göre de değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurrtatli

Arkadaslar merhaba , aracim 2011model opel astra j kasa. Lpg li. Yaklasik 2 aydir arac rolantideyken aralikli olarak titreme yapiyor ve goturdugum hangi usta baktiysa anlayamadi. Yalniz dun arac calisirken soyle birsey de gordum aralikli titreme esnasinda egzozdan da aralikli hava cikisi oluyor. Anlayan varmidir ? Veya yasayan varmidir ? Simdiden cok tskler.
    Klasik subap erimesi çelikle değiştir 2000-2500 masrafın olur km kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 18 Şubat 2019; 11:57:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor çalışırken elinizle itin ileri geri ve sağa sola ses değişiyorsa kulak ;

egzozdan ses kesik ses geliyor diyorsanızda ateşleme ekipmanlarına bakın. Çukurdan sonra olduysa kablo çıkması vs olmuş olabilir arıza lambası yakmıyor mu?
  • Rölanti motoruna bir baktırın ve gaz kelebeğinin rölanti ayarını yaptırın. Genelde 800 rpm titreşimin minimuma indiği ideal rölanti devridir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ww Passat 2017 Comfortline aracımda benzer sorun oluştu. Serviste Volan dişlisini garanti kapsamında 1 gün içinde değiştirdiler. Sorun çözüldü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri donusler icin cok tskler. Gergi bilyasi dedi ustanin biri. Hatta 2 tane varmis ve ilkini degistirdi bile. Titreme azaldi ama yine devam ediyor. Triger kayisinin bagli oldugu bilyada kirikmis dedi ve titreme ondan dolayi dedi. Degistirtmedim cunku guvenemedim. Ama sanirim volant dislisi sorunu olabilir. Nereye baktiysam sorunlar benimkine yakin. Yaptirinca haber verecegim. Tskler tekrardan.

• Lpg takilali 100.000 km olmustur. Subap olayini dediginiz gibi yapacagim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.