Şimdi Ara

Rölantideki aracın aküsünü boşaltabilirmiyim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2014 Insignia aracım var, geçenlerde aküsünü yenilemek zorunda kaldım.

Sebebini hala tam anlamadım ama muhtemelen yazın sıklıkla kullandığım soğutucu fanlı koltuk kılıfı fabrika çıkışı zaten bir miktar zayıf olan aküyü hepten öldürdü; yeni akü aynı volt ve ampere sahip olsa da değişim sonrası aracın soğuk motorla marş alma hızı net biçimde arttı.
  • telefon sarj radyo kac amper cekiyorda boşalacak. 70 amperakü var diyelim akşama akdar radyo sarj cihazı taksan gene bitmez..

7 amper yetiyor zaten aracı calıştırmak için cünkü kücük motorsiklet aküsü ile doblo çalıştırdım
  • arkadaşlar ben de 2006 octavia ya küçük geldiği için elde kalan bi akü var.. bunu honda jazz 2006 modele takabilir miyim.. durduğu yerde boşalmış olma ihtimali var mıdır?
  • Göstergedeki akü ışığının tam anlamı akü boşalıyor demektir. Araç yarım kontakken yanmasının mantığı budur aslında. O an araba aküden yiyor ama şarj etmiyor çünkü.

Dediğiniz olay ancak arabanın alternatöründe bir sorun varsa olabilir. Birkaç ay önce alternatörüm bozulmuştu ve araç çalışırken akü şarj boşaltıyor ışığı hiç sönmüyordu. Ancak alternatör sağlıklı ise gerekirse rolanti yükselir araba yine kendini şarj eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.