Şimdi Ara

Röle kontrol projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar ben telefon ile röle kontrol devresi yapıyorum aslında devre çalışan bir devre ama şöyle bir sıkıntı oluyor bazen bu devreyi test etmek için otomatikc evaplama özelliği olan bir telefona bağlayıp test ediyorum ( örnek nokıa 1200 1616 2630 v.s ) elimde 2 adet telefon kulaklığı var birisi ojinal 2 sinide bağladğım zaman rle açma kapama yapmıyor devreyi inceliyorum bir hata yok zaten sürekli yaptığım devre ama kulaklıktan süpheleniyorum sizce bu devreyi test etmenin başka bir yolu vamıdır acaba ?? yada kulaklığın sağlam olduğunu nasıl anlarız ??

• duhan_ D kullanıcısına yanıt
    Bir adet DTMF encoder entegresi ve bir adet keypad alarak gerekli bağlantıları yapıp sistemi telefonsuz çalıştırabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dtmf encoder dediğiniz kod çözücü entegre mi ?? key pad ile nasıl ağlantı yapacaz orasnı pek anlıyamadım ????
    Encoder kodlayıcı entegredir
    Decoder ise şifre çözücü.
    Siz projenizde CM8870 ve ya başka firmaların ürettiği DTMF decoder entegresi kullanmaktasınız.
    İnternette DTMF encoder yazarsanız bir çok kaynak bulabilirsiniz.

NOT: Cevap verdiğiniz de beni haberdar ederseniz çok daha hızlı yardımcı olabilirim, diğer türlü konuya cevap gelip gelmediğini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_ank

Encoder kodlayıcı entegredir
    Decoder ise şifre çözücü.
    Siz projenizde CM8870 ve ya başka firmaların ürettiği DTMF decoder entegresi kullanmaktasınız.
    İnternette DTMF encoder yazarsanız bir çok kaynak bulabilirsiniz.

NOT: Cevap verdiğiniz de beni haberdar ederseniz çok daha hızlı yardımcı olabilirim, diğer türlü konuya cevap gelip gelmediğini bilmiyorum.

evet biliyorum kod çözücü entegreler var CM8870 VE MT8870 aslında devre çok yapıp sattıpğım bir devre ama BD135 in takılış yönünü unuttum kafam gitti şema mız bu :http://i.hizliresim.com/v5l07R.jpg
    bense bu şekilde takıyorum soğutucu kısmı bana bakacak şekilde : http://i.hizliresim.com/pza7Dm.jpg
    kulaklıkta mı sorun var entegredemi bilmiyorum bütün paramı kulaklara verdim arkadaş...

Transistörünüzün yönü doğru onda problem yok.
    DTMF şifre üretici olarak KS58006 inceleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_ank

Transistörünüzün yönü doğru onda problem yok.
    DTMF şifre üretici olarak KS58006 inceleyin.

tamam teşekkür ederim ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dc Motor Hız Kontrol Devresi
    2 yıl önce açıldı
    Aspiratör motoru bağlantı şeması
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kod çözücü olarak ben CM 8870 veya MT8870 KULLANIYORUM FARKI NEDİR ACABA ??
    Üretici firma farkı var hepsi bu ikisi de aynı mimariye sahip kod çözücü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.