Şimdi Ara

Role Play

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ultima Online Rp yapıyorum...Çok az kaldı..Cash,Shop türü şeyler yok...Oyunda PH yüksek ..Tek yapışta 5.0 Skill Gain geliyor...Yalnız Tame ve Blackmith lerde 3.0 geliyor...

Britain,Minoc,Moonglow,Bucenner's Den ve Delucia şehirleri vardır...Skill alma yoktur tamamen mesleklere ayrılmıştır..Ör: Bs kasacaksanız BS+Mining ya da Bowcraft kasacaksanız Bowcraft+Lumberjack sklleride verilmektedir...

Admin ve mod alımları vardır...Başvuru için Ruar-s@hotmail.com

• ...Bi ara daha kurulacaktı olmadı ben tekrar kurim dedim :D
  • kur kur iyiolur destek veriyorum
  • ii olur
  • desperado ii olur diosunda peki niye rpyi sevmiosun rpyi sevmiosan iyi olur deme bence...
  • Evet arkadaşlar çalışmalarım hızla sürüyor...Çok yakında oyunumuzu açıyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 5 Remote Play Sorun
    4 yıl önce açıldı
    Game Pass
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .....................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 28 Aralık 2015; 11:02:43 >
  • Uo 4ever!!

banada bi gorev duserse ustlenmekten gurur duyarim
  • Arkadaşlar Ruar-s@hotmail.com Msn imi eklerseniz konuşuruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuaR

Ultima Online Rp yapıyorum...Çok az kaldı..Cash,Shop türü şeyler yok...Oyunda PH yüksek ..Tek yapışta 5.0 Skill Gain geliyor...Yalnız Tame ve Blackmith lerde 3.0 geliyor...

Britain,Minoc,Moonglow,Bucenner's Den ve Delucia şehirleri vardır...Skill alma yoktur tamamen mesleklere ayrılmıştır..Ör: Bs kasacaksanız BS+Mining ya da Bowcraft kasacaksanız Bowcraft+Lumberjack sklleride verilmektedir...

Admin ve mod alımları vardır...Başvuru için Ruar-s@hotmail.com

Merakla Bekliyorum

• En yakın zamanda...Şu adna vendorları koyuyuorum :D
  • Bazı aksaklıklar yüzünden sitemiz 7/Ağustos/2007 tarihinde aktif olacaktır...Ama bu süreyi kısaltmak için elim den geleni yapacağım...
    Saygılar...
  • çOK RESMİ OLDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuaR

En yakın zamanda...Şu adna vendorları koyuyuorum :D

paralari dikkatli koy para bug yapmaya calisirlar bunlara karsi dikkatli olmamiz lazim jailde koy birazda disiplin lasim
  • Semtexx msn eklesene benim..
  • açın ama yaw çatlıycam bende oynardım uo yu elan realms serverinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.