Şimdi Ara

rolex submariner homage tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar internetten uygun fiyata bulabileceğim yada türkiyede alabileceğim güzel ve kaliteli(f/p önemli) rolex submariner benzeri saat arıyorum
    sağolsun saatcell daha orient saatler için hala bir ay var diyo

• http://forum.donanimhaber.com/m_58815301/tm.htm bu konuya bir bak, saat çok hoşuma gitti fakat ebaydan alışveriş fln pek anlamm; sn alırsan belki bnde alırm :D
  • Steinhart öneririm. İnternet sitesinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • üstat valla keşke para yetsede steinhard alsam hiç düşünmem bile ama daha uygun modellere bakmak zorundayım şu an
  • Orient ve Seiko'nun da Submariner homage modelleri var, onlara bakmanızı öneririm.
  • orientin mako xl sini arıyorum saatcell bitirmiş getirmesini bekliyorum onun dışında önebileceğiniz modeller varsa onlar için yardım istemiştim
  • Mako dışında Seiko ve Orient'in Submariner'a çok benzeyen modellerini görmüştüm ancak model kodlarını bilmiyorum. Google'da biraz ararsanız bulursunuz diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seiko baby sumo f/p olarak çok iyi bir modeldir.çeşitli kadran renkleride var.bakmanızı öneririm.
  • Seiko'nun SKX007 modeli en bilineni.
    Orient'in zaten model ismi Submariner olanı var.

Bütçeyi biraz daha arttırırsanız Steinhart'ın da güzel Submariner Homage modelleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 23 Mart 2012; 14:43:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.