Bildirim
rolex submariner homage tavsiyesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_58815301/tm.htm bu konuya bir bak, saat çok hoşuma gitti fakat ebaydan alışveriş fln pek anlamm; sn alırsan belki bnde alırm :D -
Steinhart öneririm. İnternet sitesinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. -
üstat valla keşke para yetsede steinhard alsam hiç düşünmem bile ama daha uygun modellere bakmak zorundayım şu an -
Orient ve Seiko'nun da Submariner homage modelleri var, onlara bakmanızı öneririm. -
orientin mako xl sini arıyorum saatcell bitirmiş getirmesini bekliyorum onun dışında önebileceğiniz modeller varsa onlar için yardım istemiştim -
Mako dışında Seiko ve Orient'in Submariner'a çok benzeyen modellerini görmüştüm ancak model kodlarını bilmiyorum. Google'da biraz ararsanız bulursunuz diye düşünüyorum. -
seiko baby sumo f/p olarak çok iyi bir modeldir.çeşitli kadran renkleride var.bakmanızı öneririm. -
Seiko'nun SKX007 modeli en bilineni.
Orient'in zaten model ismi Submariner olanı var.
Bütçeyi biraz daha arttırırsanız Steinhart'ın da güzel Submariner Homage modelleri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 23 Mart 2012; 14:43:01 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X