çok fazla metini duydum ve hemen kurdum gerçekten mükemmel deniyor bakalım bis süre kullanacağım
Format atmayı falan öğrenmenize gerek kalmadı. Hiçbir şeye izin vermeyen deepfreze ile de kıyaslamayın bu programı.Deepfrezin ağabeyi olur bu program. 60.000 tane geri dönüşüm noktası oluşturarak sisteminizi % 100 geriye döndürebilirsiniz.
ÖZELLİKLER 1. Açılışta çalışır.Windows çöktü ,açılmıyor diye korkmayın. 2. Sistemi İstediğiniz zamana geri donurebilirsin iz 3. Windowsun Sistem geri yükleme programı harddiskte %5-15 yer kaplarken Rollback sadece % 0,07 yer kaplar. 4. Virus ve kullanici hatalarini engeller acilista bunlari otomatik duzeltir 5. Her boyuttaki HDD ile calisir 6. Windowsun Sistem geri yükleme programı bozulduğu zaman geri yükleme yapmazken Rollback te sisteminizi tamamen geri yükler. 7. 60.000 snapshot alabilirsiniz,snapshotların istediğiniz zamanda alınmasını sağlayabilrsiniz. Pc nizin en duzgun calistigi bütün programlariniz in en iyi seviyede oldugu zaman SNAPSHOT alin o ani saklayip dondurun 8. Snapshotlari 3 saniyede tamamlar 9. Sistem geri yüklemesi 2 dakikanızı alır. 10. En onemli ozelligi Multi-boot sistemleri destekliyor 11. Ramden yemez,sistemi yavaşlatmaz. 12 Daha bir sürü özellik...
ŞOK BİR ÖZELLİĞİ = Diyelimki sistem çöktü.Bilgisayarı bir önceki zamana çevirdiniz. Ama arada snapshot almadığınız için arada kaydolan dosyalarınız kayboldu. Bunun için hiç üzülmeyin.Çünki bu program o dosyalarınızıda eksiksiz kurtarıyor.
merhaba.ben programı yükledim.yanlız açılışta rollback ekranı gelmiyo.direk olarak makine her restarttan sonra veya her açıldığında programın aldığı ilk snapshot yüleniyo.açıldıktan sonra yeni snapshot alıyorum.ama restart tan sonra yeniden ilk haline geliyo.açılışta home tuşuyla menüye de giremiyorum.programı kaldırmak istedim bir türlü kaldıramıyorum.ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen bana yardımcı olun.şimdiden teşekkür ederim.
Bu program ana makıne ve kullanıcı makıneler arasındaki iletişimi kopartıyor..windows tabanında değişimlere yol acıyor, bilgisayarın router i görmemesine sebebiyet veriyor..kısacası iletişim problemlerine yol açıyor.. suan sacımı basımı yoluyorum
Ben bu programı gayet sorunsuz bir şekilde kullandım.Hem Xp de hemde Vistada.Benim gözümde en gözde programlardan birisi.Tek kusura açılışı yavaşlatıyor.
Ben de kurdum sorunsuz. Mantığı çok cazip geldi bana. Windows geri yüklemenin moderni. Deneme amaçlı restore de yaptım şimdilik eskiye döndürdü sorun yok. Gerçekten şeyi de sodu son snapshottan bu yana bazı dosyalarınız boşta onu da yükleyeyim mi diye bu süper.
Deep freeze gibi gelen gidenin silinme derdi de yok.
Acaba bunu cidden kullanıp herhangi ciddi sorunla karşılaşan oldu mu? Ona göre tedbirli olalım.
Bu durumda iç güvenlik ve yedek için bu, disk arızalarına karşı dışarıda yedek için true image en iyisi gibi duruyor.
Ben yükledim ve kullanıyorum. Çok sevimli bir program.
Hele kurallarını öğrendikçe daha da şirin oluyor. Çünkü fazlasıyla pratik. Hemen snapshot alıyor. İstediğin zaman istediğin anki durumu restore edebilirsiniz.
Gerçekten tavsiye edebilirim. Deep freeze yerine iyi seçenek.
1 yıldır kullanıorum, super program
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme