Şimdi Ara

ROLLBACK şart (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence söyledikleri doğru o bugu ben de duydum.Siz 1 shard cıkardınız die seviniosunuz ve o gitmesin die rollback falan istemiosunuz.Ama adam 50 tane shardı piyasaya sürünce ve itemler ucuzlayınca sizin kârınız da düsecek ama farkında deilsiniz.Siz elinize gecen itemlerle avunun adamlar malı götürsün.Buna karsı cıkanlara da BAN! BAN! die yorum yazın.Zaten KO artık oyunluktan cıktı.Birileri icin MADEN oldu.Adamlar ev gecindiriolar 2 dupe programı sayesinde.Siz buldugunuz bi raptora kanıosunuz ama unutmayın bi sey ne kadar cok olursa değerei o kadar az olur gecen seneki event ta da böyle olmustu.Herşeyin fiyatı 4-5 kat düştü.Şimdi bu bug da olduğuna göre...!!!
  • cok saol arkadşım yarım saat geçti nihayet beni anlayabilen ve çaba sarfeden bir arkadaş çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClewerAngel

Tabi canım ztn millet bizim böyle upgrade şansımızıda azaltıyo bizim item yanıyo onlarınki oluyo git allahını seversen güldürme beni

Kendini daha ne kadar rezil ediceksinki ?
  • Ya kardeşim sende bug yap seninde olsun bilmiyosan söle anlatalım parazit yapma ayrıca bu forumdaki çoğuu kişi bug yapmadan köşeyi döndü kendi emekleriyle kastıkları itemlerden onlara yazık deil mi ?
  • yahu bugu fln bırakında bu kadar itemle nolacak bu usko private serverden farksız oldu yaw
    uskoda doğru düzgün itemi olmayan arkadaşlar hiç kendinizi kasmayın usko için private serverde oynayın daha iyi
  • bede roll back fln istemiyorum
  • Tamam ben hatalıyım sustum arkadaşlar inş her gün 1-2 shard düşürüsünüz ve mutlu olursunuz. Bugın nasıl yapıldığı biliyorum merak etmeyin. Rollback te gereksiz nasılsa her birimizde 3-5 shard, raptor oldu. Diğerlerinden bize ne? isterse 100 tane shardı olsun di mi, ben kendime bakarım diğerleri beni alakadar etmez. Ama yanılmıyosam bu mmorpg di mi? Farketmez nasılsa bu forumun %90 ınıda ego tatmininden yana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhflz

Amacımın ne olduğunu hala anlayamamıssın ama cevap vermekte hiç yorulmadan boş yazmaya devam ediyorsun. Amacımı adam gibi okusan anlardın , varsa benim gibi düşünen duyarlı arkadaşlar lütfen ticket yoluyla veya resmi forumda rollback önerisi getirelim diyorum. 3 tane 5 tane drobun hala hesabını yapıyorsunuz. eline shard alıp gezsen ne olcak adamlar shellerini shardları +8 den asasgı giymicek sen hala sekil oldum sevdasında olcaksın. Arkadsım benim partyle bütün gün ağaç kovalayan insanlara bir şey dediğim yok ya da bu christmas event kaldırılsında demiyorum. Benim dediğim bug yüzünden millet item delisi oldu , rollback yapılıp bug düzeltildikten sonra evente devam. 4-5 saat sürmez hadi yarım gün gitsin ama sizin oyundaki geleceğiniz acısından cok mühim birşey. Siz hala kendinizi kandırmayın lütfen shard düştü baş düştü, şöyle kasıoz böyle kasıoruz. Hala anlamadıysan birşey diyemiorum artık.

aramızdan en fazla 5-10 kişi shard veya raptor düşürmemiştir şimdi kimse kalkıpda rollback istemez
    ayrıca yılbaşına kadar kimse item yapamayacak çünkü pacth in geldiği akşam bug fixed şimdi diceksin o 15 yaşındakiler(sen bebe diyosun ama)gözümün önünde yaptılar ewt oluyo ama relog yapılınca siliniyo

• elbetteki k2 nin bunlardan haberi war jpko da +8 shardlar tezgahta uskodada olsa kotumu ?
  • Her mesajdan sonra tekrardan acıklama yapmam gerekio sanırım, arkadsım japko yuda cok iiyi biliyorum tezgahtakileride ama sunu anlayamıyorsunuz, +8 -+9 kullanıp gene size +8 i tezgahta satan , ertesi gün tezgaha gene +8 i koyan hep aynı kişiler olacak. Bunu anlamak bu kadar güç mü geliyor size? siz sadece ucundan kopartıyorsunuz farkında değilsiniz, millet ganimeti götürdü, İçinizde 20 hell breakır ı bir arada görebilen var mı? Temiz yolla. Bu sadece benim gördüklerim kimbilir daha neleri var, belki içinizde ilk defa event sayesinde shell giyebilecek, ama 1 hfat sonra siz full plate gezerken shell giyen adam bu sefer siz shell giyerken, ampul gibi ışıldayacak cz de , eee sonuç gene siz ezik kalacaksınız. Bırakın arkadşım böle düşünmeye devam, tezgahta olsun her şey ne güzel, tezgaha koyanda onu alcak parası olanda gene işin....... kısmını bilenler. Eliyle kasan devam etsin gelsin dh forumunda kendini kandırsın. Bir öneri getireyim dedim, önerinin üstüne 30 kez ne demek istediğimi anlatmaya çalışmakla gecti vaktim. MMORPG bu oyun bilmem hala farkedemediniz mi? Arkadaş çok güzel demiş millet artık ev geçindiri oldu siz hala 3-5 drobun hesabındasınız. Bireysel düşündüğünüz sürece bu oyuında koxpta, bugda, dupe de mübahtır. K2 neden birşey yapsın ki kendimi kandırıyorum millet dünden razı

• quote:

Orjinalden alıntı: quash58

elbetteki k2 nin bunlardan haberi war jpko da +8 shardlar tezgahta uskodada olsa kotumu ?

kötü
  • Bu arada relog yapılınca felan silinmiyor arkadsım, baska bir topicte anlatmış biri nasıl yapıldığı dene sende silindiği felan yok artık malesef mi desem yoksa su topiğe verilen cevaplara bakarak çok şükür mü desem bug aynen çalışıyor.
  • Vallahi kimse kusura bakmasın..Millet çatır çatır dupeledi..Bende hep baktım..Bu sefer yapıyorum..Memnunum..Kimseyede anlatamıyacağım ..Herkesin bana yaptığı gibi..
    Şimdi bir iki artist çıkıp küfür etmeye kalkar..Cevap bile vermeyeceğim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

Vallahi kimse kusura bakmasın..Millet çatır çatır dupeledi..Bende hep baktım..Bu sefer yapıyorum..Memnunum..Kimseyede anlatamıyacağım ..Herkesin bana yaptığı gibi..
    Şimdi bir iki artist çıkıp küfür etmeye kalkar..Cevap bile vermeyeceğim..

+1
  • Bana açklayabilecek olan warmı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.