Şimdi Ara

[ROM][ICS] Crowei ROM V3 Update 4 |10.01.2013| (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
6
Favori
11.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rudeboytr
    Launcher değil yalnız locker :) Kilit ekranı yani :)

Launcher diye okumuşum gece gece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

hocam modern combat 4 ü denerseniz yazabilir misiniz

Hocam elimde o oyun yok. İndirirsem bir ara denerim.

Sende ICS tabanlı bir rom ve oyun yüklü ise

JB sürücüleri burda. İstersen bir dene. Yalnız geri dönüş yok bu sürücülerden. Wipe işlemlerini yapıp yeniden yüklemen gerekebilir.

http://www.mediafire.com/?g6djzgq87rq0n8t

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

hocam modern combat 4 ü denerseniz yazabilir misiniz

Hocam elimde o oyun yok. İndirirsem bir ara denerim.

Sende ICS tabanlı bir rom ve oyun yüklü ise

JB sürücüleri burda. İstersen bir dene. Yalnız geri dönüş yok bu sürücülerden. Wipe işlemlerini yapıp yeniden yüklemen gerekebilir.

Teşekkürler denicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

Arkadaslar geri bildirimlerinizi bekliyorum

Valla ben şu an gayet memnunum batarya performansı çok iyi :) Bir de şunu söylemek istiyorum. Ben holo locker kullanıyorum dolayısıyla romla birlikte gelen locker ile karışıyor direk roma bunu entegre edebilir misiniz?

Güvenlik kısmından kilit ekranını devre dışı bırakın hocam. Holo Locker gelir o zaman sadece

• eline sağlık kim yaptıysa çok teşekkürler.

dzonun ics sini kullanıyodum direk v3 yükleyerek bunu bi denim dedim. dzodan şikayetim yoktu gayet iyiydi ancak ram çok azalıyor ve kasılmalar yaşıyodum. bu romda ise ram nerdeyse iki katına çıktı 50m a kadar düşen boş ram bu romda 90 larda geziyor temizlediğimde ise 200 e çıkıyor ki bu uygulamaların yüklü halinde.

sorunlu ya da çalışmayan bişeyide yok gps wifi sorunsuz kopmasız herşey yolunda iletişim sesindede problem yok helal olsun yapana.

bu telefon donanım itibariyle bence artık eskidi ancak sayenizde ömrünü uzatıyoruz. hala gayet akıllı akıllı takılıyo telefon :) teşekkürler. tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halusinojen

eline sağlık kim yaptıysa çok teşekkürler.

dzonun ics sini kullanıyodum direk v3 yükleyerek bunu bi denim dedim. dzodan şikayetim yoktu gayet iyiydi ancak ram çok azalıyor ve kasılmalar yaşıyodum. bu romda ise ram nerdeyse iki katına çıktı 50m a kadar düşen boş ram bu romda 90 larda geziyor temizlediğimde ise 200 e çıkıyor ki bu uygulamaların yüklü halinde.

sorunlu ya da çalışmayan bişeyide yok gps wifi sorunsuz kopmasız herşey yolunda iletişim sesindede problem yok helal olsun yapana.

bu telefon donanım itibariyle bence artık eskidi ancak sayenizde ömrünü uzatıyoruz. hala gayet akıllı akıllı takılıyo telefon :) teşekkürler. tekrar.

Hocam sarj performansı nasıl 3g acık 3g kapalı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: umidigo

quote:

eline sağlık kim yaptıysa çok teşekkürler.

Hocam sarj performansı nasıl 3g acık 3g kapalı ?

hocam net bişi söylicek testler yapmadım ancak eskisinden iyi olduğunu şu an itibariyle kesin, daha iki gün oldu kuralı biraz geçsin dikkat eder yazarım buraya. bu rom cidden iyi ama umarım şimdilik değil sürekli böyle kalır.

• Hocam romda gelen ve giden ses düzeyi nasıl. Ayrıca dzo nun romunu kullanan arkadaşlar varsa iki rom arsında gelen ve giden ses kalitesi açısından fark varmı.
    Çünkü bu gelen ve daha cok giden ses problemi çok can sıkıcı bir hal almaya başladı. Şimdiden teşekkürler.
  • Hocam dzonun romundan iyimi ?
  • quote:

dediklerinize istinaden bir deneyeceğim şuan Karma Huawei deyim bundada pek sorun yok fakat wireless bağlandığında ekran kapanınca bir süre sonra bağlantı koparıyor enisin verdiği ayarı yaptım bakalım nolacak.
  • Gelen ses düzey iyi, görsellik iyi ama internete bağlıyken şarjı su gibi içiyor..Bağlantı yokken şarjı normal.
  • birbirinden kopyalayıp bir kaç görseli değiştirip rommu yayınlıyorsunuz acaba enisin romdaki sorunların aynısı bundada var wireless kopuyor ekran kapanınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

birbirinden kopyalayıp bir kaç görseli değiştirip rommu yayınlıyorsunuz acaba enisin romdaki sorunların aynısı bundada var wireless kopuyor ekran kapanınca.

bilip bilmeden konusma arkadasim.bu romda wifi icin ekstra bir sey yapmadim auroranin ayni suruculerini kullaniyor.Bak bakalım ilk huawei görünümlü romu bu forumda ilk kim çıkarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 23 Aralık 2012; 0:40:28 >
  • ben dzonun romunu kullanırkende ses problemi yaşamıyodum. bundada sesle ilgili hiç bir problem yok. wifiye gelince kopuyo demişsin ama ben ekranı kapatıp tuş kilidi yapıp kenara koyuyorum denedim tık yok hatta bi seferde 160 mblık oyun indirdim. internet paketim bittiği için 3g denemedim.

klasör olayı çok güzel görüntüsü ayarlamalarıda güzel olmuş cidden. yanlız ikonları beğenmedim ikon değişimi nasıl yapabilirim bilen biri yardım ederse sevinirim.

bir iki hafta kalırsa bu performansla süper olur bakalım.
    dzoda ciddi ciddi arama yaparken arama gelirken bile kasılma oluyodu.
  • Crowei ROM v3 update 1:

#FM Radio görünümü değiştirildi.
    #Vsync=on duruma getirildi.

http://www.mediafire.com/?dqaon41zmtnu4st

Yeni adreno sürücü update :

Arkadaşlar bu iki update dosyasını mutlaka kurun.Telefonunuzun batarya performansı artıcak ve scrolling daha akıcı olucaktır

İsterseniz Aurora update 17 yi bu rom için düzenledim burdan yükleyebilirsiniz.(Wifi ile ilgili değişiklikler de var.)

http://www.mediafire.com/?ku3jxr9546dxb6l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 23 Aralık 2012; 15:01:00 >

• eyw. crowei deniyorum hemen
    verdiğin sırayla yükleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Aralık 2012; 4:35:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber71khan

ramscript hocam berbat telefon cok gec tepki veriyor.

Bende bir sikinti yok dostum istersen o dosyayi sil

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber71khan

ramscript hocam berbat telefon cok gec tepki veriyor.

hocam nasıl sileceğimizi ve yerine koyduğun script i verirmisin.
  • batarya hala su gibi gidiyor.takilmalarda artti ben baska bir roma bakayim.

• Arkaplan verileri nereden kapatıyorduk?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.