Şimdi Ara

[ROM]MİUİ V4 BY GENO 2.10.26 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.111
Cevap
5
Favori
37.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: DH Premium

bence hiç uğraşma bu roma en az 1 gb ram lazım zaten belliydi bu baştan beri.

RAM boyutu önemli değil hocam, eğer swap menüsü var ise gayet yapılabilir diye düşünüyorum. Fakat swap çalışmıyor ve hiçbir işe yaramıyor. Swap yapılabilse hafıza kartımın 500-600 megabaytını feda ederdim fakat nerede.

Aurora ICS kurmayı ciddi manada düşünüyorum. Telefonum şu anda şarj olmakta. MIUI'de iş yok u8800 tarafında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Premium

RAM boyutu önemli değil hocam, eğer swap menüsü var ise gayet yapılabilir diye düşünüyorum. Fakat swap çalışmıyor ve hiçbir işe yaramıyor. Swap yapılabilse hafıza kartımın 500-600 megabaytını feda ederdim fakat nerede.

Aurora ICS kurmayı ciddi manada düşünüyorum. Telefonum şu anda şarj olmakta. MIUI'de iş yok u8800 tarafında.

swap ı aktive etmek için galiba kernelin desteklemesi ve hafıza kartında swap alanı oluşturulması lazım.yoksa çalışmaz zaten.dzonun kerneli swap desteklemiyor galiba.
  • Umitsizadamin cikardigi miui var jx diye fena degil o bir radio eksik suan o var fena degil ama su swap isini halletmemiz lazim. Birisi.aciklasin su swapi.nasil yapacagimizi.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• swap ı aktive etmek için galiba kernelin desteklemesi ve hafıza kartında swap alanı oluşturulması lazım.yoksa çalışmaz zaten.dzonun kerneli swap desteklemiyor galiba.

Ben de araştırdım, galiba öyleymiş.

Umitsizadamin cikardigi miui var jx diye fena degil o bir radio eksik suan o var fena degil ama su swap isini halletmemiz lazim. Birisi.aciklasin su swapi.nasil yapacagimizi.?

MIUI-XJ'yi geçelim hocam, 2.3.7 kullanmam ben bundan sonra. 4.1 olmuyor bari 4.0.4 olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 28 Aralık 2012; 15:45:38 >
  • Buda yavasladi ya bakalim 4.0.4 e enisin rom fena degildi ondada cift uygulamar var el atilmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ideos x5pro dan anlayan yokmu Allah aşkına :(

bana bir konuda yardım ederseniz çok sevinirim.

şimdi…. bende huawei U8800 pro modeli var. telefonumu aldıktan bi kaç saat sonra google hesabını falan girdim yeni güncelleme bulundu diye mesaj geldi yükledim telefon yeniden başlatıldıktan sonra devam edecek dedi. kapandı ve bir daha açılmadı. Antalyada KVK ya verdim pro modellere bakmıyoruz dediler. telefonculara gitmeye korkuyorum içerisinden parça çalacaklar diye. bütün romları denedim ama cihazım hiç bi şekilde yanıt vermiyor. telefonu pc ye bağlıyorum alttaki tuş ışıkları yanıyor üstteki kırmızı ışık yanıp sönüyor ve 1 kez titriyor. yani telefonda can var ama ruh yok. Ne olur birisi bana yardımcı olsun. full Brick olsa hiç bir şeye tepki vermemesi lazım ama tepkisi azda olsa var.

LÜTFEN YARDIM. guvenyangin07@gmail.com acil mail lütfen yardım

• quote:

Buda yavasladi ya bakalim 4.0.4 e enisin rom fena degildi ondada cift uygulamar var el atilmasi lazim

En stabil ICS şu anda dzo'nun.
  • GENO 3.1.11 sürümünü yayınlamış MIUI kullananlar varsa deneyebilir

NOT:ROM hata veriyormuş arkadaşlar linki kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikerow -- 13 Ocak 2013; 18:09:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

GENO 3.1.11 sürümünü yayınlamış MIUI kullananlar varsa deneyebilir

link:MIUIv4 3.1.11

Hiç boşuna indirmeyin,cihaz açılmıyor. Nedeni basit, tema yöneticisi açılışta hata veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Hiç boşuna indirmeyin,cihaz açılmıyor. Nedeni basit, tema yöneticisi açılışta hata veriyor

uyarı için sağol -forumber-
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

GENO 3.1.11 sürümünü yayınlamış MIUI kullananlar varsa deneyebilir

link:MIUIv4 3.1.11

bende açıldı fakat çok hantal bi rom menü geçişlerinde bile kasıyor tavsiye etmiyorum :S

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.